V HLEDÁČKU ARSENALU TAKÉ MARTINS

01.07.2007, 13:46
Aktuality
Deník The Sun přišel s tvrzením, že Arsenal má v plánu nabídnout 13 miliónů liber za útočníka Obafemiho Martinse, který je další potenciální náhradou za Thierryho Henryho. Jeho budoucnost v Newcastlu je hodně nejistá a není jasné, jestli s ním bude Sam Allardyce počítat i nadále.

Nedávný příchod Marka Viduky z Midllesbrough naznačil skutečnost, že jeden z dvojice Owen - Martins nejspíš odejde jinam. Dokonce se objevila spekulace o tom, že Sam Allardyce chce některého útočníka prodat za účelem zisku peněž na nové posily. Nicméně, je možné, že Arsenal trenéru Newcastlu jeho rozhodování usnadní, protože Gunners se zajímají o Martinse a údajně jsou ochotni za něj zaplatit 13 miliónů liber.

Arsene Wenger se poohlíží po novém útočníkovi, který byl schopen dobře kombinovat, měl sílu a dokázal nahradit Henryho. Martins by měl tyto požadavky splňovat nejlépe. 22letý nigerijský útočník přišel do Newcastlu teprve před rokem a i když byl letos zřejmě největší hvězdou týmu, bude se muset s černobílým dresem rozloučit.

Autor: Tomáš Honajzer / goal.com

Komentáře (22)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Oba je skvělý útočník a zasloužil by si trošku úcty, jestli je na tom přestupu něco pravdy, tak potom Newcastle prohloupí.. nevím jestli si Owen zaslouží důveru..

Reagovat
HOST*M11

ne e... chci aby zustal u strak

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ho pustí udelají chybu po rozjezdovem roce by se poradne rozstrílel

Reagovat
HOST*beaver

marting ma vyssiu cenu ako 13 milionov, tuto sezonu to naplno ukazal a aj potvrdil ze nigerijcom to ide, je to proste ryvchlyk, je dost tvrdy, ma strelu a vie aj 1 na 1ho. tym ze je mlady sa jeho cena urcite navysi. no myslim ze toot zdaleka nebude jeho najlepsia sezona na ostrovoch i ked bol jednou z troch najvacsich opor newcastlu, nechcme aby siel do arsenalu, tne sytl mu nebude vyhovovat on neni typ dorazaca, ale ai henry nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Odejít by měl věčně zraněný Owen, Martins je lepší. Navíc cena 13 milionů liber mi spíše přijde jako přání Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vykupna ciastka je 17,5 mega libier.

Reagovat
smazaný uživatel

jeho cena je sice větší než 13milionů, ale on má pro jistotu ve smlouvě, že může kdykoliv za 13milionů odejít kam bude chtít. Nejspíš proto ho chce allardyce prodat. A do Arsenalu by se hodil ideálně!

Reagovat
HOST*venab

nebo do valencie

Reagovat
HOST*bobo

di s valencii do piči!co sem sereš ty vořežpruty

Reagovat
HOST*GEGE

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

vořežpruty to je fakt skvělý!

Reagovat
HOST*-Kopy-

ty si magor

Reagovat
HOST*marcocruz

Obafemi byl skvělý už v Interu a hodně mě vadilo že odešel jinam.

Reagovat
HOST*Parker

Takovýho hráče by chtěl každej trenér a pokud ho Sam prodá tak udělá velkou chybu. A k ceně, tak ta bude kolem 20 mega liber určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste se s těma cena zbláznili.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem odkial mate vsetci, ze Sam chce predat Martinsa. On ho nechce predat a boji sa jeho straty. Fakt akurat je, ze Martins ma v zmluve klauzulu, ze kazdy kto ponukne 13 mega libier, tak s nim moze jednat. Potom to bude uz len na Martinsovi, ako sa rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl sem hodně rád, že šel Big Sam ke Strakám, ale zatím dělá takový divný obchody . A prodej Obafemiho by bl asi jeho největší chybou. Abafemi má na to stát se jedním z TOP 5 hrotů světa, je mu 22 a už teď přidává ke své rychlosti, kličce ale i tvrdosti neskutečnou produktivitu. Já sem z jeho výkonů dost na větvi a doufám, že s Newcastelu neodejde (snad jen kdyby šel do ManU nebo Spurs ).

PS: ale cena je vcelku dobrá a nevím nevím, jestli Sam odolá

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dodám, že kdyby pokračoval ve zlepšování jako doteď, tak bych ho za 2 - 3 roky vítal v Barce s otevřenou náručí

PS: uvidíme, jak se adaptuje Bojan - jesltiže se chytne, tak hrota nebudeme potřebovat kupovat pěkně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi autista, že pořád reaguješ sám na sebe?

Reagovat
HOST*majki191919

maly by nechat owen-martins tuto sezonu by to ma byt super utok a nie tam dat australcana viduku ten sa vobec neukazal ako dobry hrac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele