V Celticu doufají v trvalý přestup Guidettiho

28.10.2014, 16:58
Aktuality
John Guidetti začíná řešit svou další budoucnost. Švédský útočník je kmenovým hráčem Manchesteru City a smlouvu s anglickým mistrem má jenom do konce probíhající sezony. V té hostuje v glasgowském Celticu a skotský klub by ho rád udržel na delší dobu...

Guidetti v uplynulých sezonách laboroval se zdravotními problémy, do Celticu přišel začátkem září a znovu střílí góly, v šesti ligových zápasech se trefil už čtyřikrát.

"Viděl jsem ho opakovaně hrát za mládežnický tým Manchesteru City a nebylo možné přehlédnout jeho charakter. V jeho osmnácti nebo devatenácti letech jsem ho chtěl přivést do Strømsgodsetu, ale mám radost, že s ním mohu pracovat alespoň nyní. Od prvního dne se jeví velmi dobře. Jeho sebevědomí je fantastické a má vlastnosti, které jsme v klubu hledali," pochvaluje si manažer Ronny Deila.

"Vypadá to jako jeho domov. Celtic a John jsou spojeni a chceme, aby tomu tak zůstalo. Doufám v jeho setrvání, uděláme vše pro to, abychom ho udrželi. Bavíme se s lidmi okolo něho i s ním samým a je pozitivní. Smlouvu s City má jenom do konce sezony a je třeba vše vyřešit co nejrychleji. Je těžké najít střelce a on střelcem je. Také přístup má takový, který se mi zamlouvá," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (646)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele