Uvidíme, co se stane, pokud přijdou nějaké nabídky, říká Vitolo

12.05.2017, 12:57
Aktuality
Vitolo v srpnu loňského roku podepisoval novou smlouvu se Sevillou, to ovšem neznamená, že by z Andalusie nemohl již letos odejít. O španělského reprezentačního křídelníka je velký zájem mezi předními evropskými kluby a sám fotbalista stěhování nevylučuje...

"Jsem velmi šťastný tady v Seville, ale pokud přijdou nabídky od velkých klubů, tak uvidíme, zda Sevilla bude naslouchat a co se případně stane. Půjde o to být konkrétní a jasný a přijít s něčím, co bude zajímat všechny," řekl v rozhovoru pro deník Marca.

27letý fotbalista přišel do Sevilly v létě 2013 z Las Palmas a smlouva mu běží do června 2020, její součástí je výstupní klauzule nastavená na čtyřicet milionů eur. To zajímá například Barcelonu nebo PSG, do jejichž hledáčku se Vitolo dostal.

Vitolo zatím za Sevillu odehrál 175 soutěžních zápasů, v nichž dal 26 gólů a na 43 branek svým spoluhráčům přihrál.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Otázka pro znalce: Má na to, aby něco ukázal v PSG? Kdyby si Emery zase chtěl někoho přetáhnout nebo by u nás dopadl jako Krychowiak?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se líbí, myslím, že má na to hrát v ještě lepším klubu než v Seville, i když na podzim tu někteří místní znalci psali, že Sevilla je lepší než Barca, takže by si k nám pohoršil. Do PSG? Proč ne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to dříč, ale do velkoklubu mu chybí produktivita. Hodit by se mohl třeba Atléticu, i v Anglii by se asi něco našlo. Ale PSG má na křídlech lepší hráče, to by vůbec nedávalo smysl. A tu cenu 40 mega rozhodně nemá, bál bych se za něj dát 20.

Reagovat
Uwe háže buly

Pokud se chce PSG posunout do tý uplný špičky, tak by o takovýho hráče vůbec neměli usilovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznám, nemůžu soudit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mne by ta Barcelona nebyl špatnéj nápad pokud by se smířil s tím ze u Katalánců bude dostávat malou porci zápasu a bude především střídat Barceloně chybí poradny hráč dopředu pokud nehraje jejich fantastické trio celistvé nebo jeden z nich je zraněny nebo ma špatný zápas nemá Enrique koho za ne střídat. V PSG by se mu nedařilo dopad by jak Jese nebo Ben Arfa PSG. Zajímalo by mne jestli nepředloží nabídku Arsenal jako připadnou náhradu za sancheze.

Reagovat
TrueCommunist

Myslím si, že v Arsenalu máme dost takových hráčů, chce to přivést spíše někoho více kvalitního. Ještě k tomu, jestli budeme hrát furt tuhle sestavu na 3 obránce, tak to už by se nám vůbec nehodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla nevie svoje sportove uspechy pretavit do marketingoveho uspechu. To je ich cely problem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele