Atlético Madrid má údajně v plánu vykoupit křídelníka Vitola

04.07.2017, 23:44
Aktuality
Atlético Madrid do konce tohoto roku nemůže registrovat nové posily pro potřebu soutěžních zápasů, přesto se chystá vyvinout aktivitu na přestupovém trhu. Celek z hlavního města Španělka má velký zájem o reprezentačního křídelníka Vitola, svou roli v celém transferu má sehrát rovněž Las Palmas...

27letý Vitolo patří mezi opory Sevilly a zájem o něho měly i Barcelona nebo PSG. Pro nápadníky je důležitá výstupní klauzule nastavená ve smlouvě, jejíž výše činí čtyřicet milionů eur. A právě tuto doložku se údajně chystá aktivovat Atlético.

Vitolo ovšem v případě realizace transferu nezamíří do Madridu hned, jelikož by si na svůj soutěžní debut v novém dresu musel počkat až do ledna. Atlético proto přišlo s náhradní variantou a hráče by obratem zapůjčilo na půlroční hostování do Las Palmas. Vedení celku z Kanárských ostrovů je se vším srozuměno.

"Prezident už dospěl k dohodě, takže pokud Vitolo přestoupí do Atlética, bude následně zapůjčen do ledna na hostování do Las Palmas," sdělil dnes sportovní ředitel Toni Cruz.

Vitolo prostředí Las Palmas velmi dobře zná, do Sevilly totiž před čtyřmi lety přestoupil právě z tohoto ostrovního celku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (25)

Přidat komentář
Hristo Stoichkov

Však Atleti mají zákaz registrace hráčů, ne? Aby ho mohli poslat na hostování, tak ho musí nejprve zaregistrovat, tudíž je to z mýho pohledu neproveditelný.

Jinak před banem měli prý dost reálně domluvenýho Lacazetta, Sandra a Ceballose za slušný ceny, dávat výkupku za Vitola a honit Costu je krok zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kúpia ho Palmy, ale za peniaze Atletika, pol roka si bude kopkať na Kanároch a vyvalovať šunky na pláži a následne nám ho v januári predajú zdarma, tak sa o tom špekuluje

S 2. časťou príspevku súhlasím, ale o Vitolovi sa špekulovalo aj keď ešte nebol ban potvrdený, čo je blbosť dvojnásobná, ale tak Cholo ho chce.... To vykupovanie Sevilly sa mi tiež nepáči, oni nám predávajú len za výkupku a fakt sa to neoplatí, za 40 mega išiel Bernardo do City...

Ale k tej časti za slušné ceny - Ceballos aj Sandro mali prísť za výkupku a Lacazette za podobnú sumu ako pôjde do Arsenalu (50+, niekde som videl aj 65)

Reagovat
Lamskej#RMCF

k vám Ceballos ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal prísť ešte pred U21, dovtedy ste sa o neho ani nezaujímali tak klud. Aj Simeone sa nejako tak vyjadril po zápase s Realom Betis teraz na jar, strašne Ceballosa chválil, najmä jeho univerzálnosť, ale nezrušili ban, a tak sa to nestihlo dotiahnuť no....

Reagovat
Spalovač šancí

Aby se vůbec dostal na Trávník ...

Reagovat
smazaný uživatel

Odhliadnuc od toho, že hrajú na iných postoch, naozaj si myslíš, že by Atlético chcelo nejakého Tragéda z Českej Ligy?

Reagovat
JuventusFC1897

Škoda slov

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že je to tragéd? Sleduješ ho? V naší lize se objevují i dost zajímaví hráči, což se o té vaší nedá říct.

Reagovat
smazaný uživatel

tech ho zit v tom ze slovenska liga je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Neplač, to som vôbec nenapísal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznám vôbec, v minulej sezóne sezóne som videl len 2 zápasy českej ligy - Derby SS a Plzeň-Sparta a tam prekvapivo nehral, ale videl som hate ktorý schytával počas U21, k tomu už má 23 rokov, fakt neviem pochopiť, že by niekto veril tomu, že ktokoľvek z Jablonca by mohol byť kúpený do Atlética, jedine do rezervy a jedine že by to bol ešte tínedžer

Prestupy z CZ ligy do Atlétika sú reálne asi len zo Slavie, a to nie kvôli kvalite Slávie, ale blízkym vzťahom Atlétika a Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je nejlepší hráč Jablonce a o zájmu zahraničí se mluví už dlouho, přiznávám, že na Atlético to asi není, ale na zahraničí rozhodně má.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale skôr by šiel do tímu bojujúceho o záchranu/stred tabuľky v Bundeslige alebo Taliansku, v Španielsku žiadny Češi ani Slováci nehrajú

Reagovat
smazaný uživatel

No na tom se asi shodneme, v té Bundeslize byli od nás i daleko horší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Kliment len tak namátkovo

Reagovat
Phillipinho

Ta vykupka je 35 mega pry. Dale ma v lednu prijit Costa, ktery by mel s nami do te doby trenovat. Treti posilou bude stredak, ktereho potrebujeme nejvic.

Reagovat
Miguel19

Za kolik ten Costa?

Reagovat
Phillipinho

Zatim jsme pry nabidli neco pod 40 jenom, ale podle me to skonci nejak na 50 mega..

Reagovat
smazaný uživatel

Kto by tim stredakom mohol byt ?

Reagovat
smazaný uživatel

Písalo sa o Roque Mesovi a predtým o Ceballosovi, ale obaja si vybrali iné prestupy, takže teraz je ticho.

Reagovat
Phillipinho

Jednalo se o Fabinhovi, ale asi pujde do PSG. Drive taky Kampl.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabinho by bol skvelý

Reagovat
.13

OT:

05.07.2017 11:59 - Berchiche si prý plácl s PSG

Yuri Berchiche se dostal do hledáčku PSG a podle informací Le Parisien se s klubem už dohodl na podmínkách čtyřleté smlouvy. Francouzský celek nyní pokračuje v jednáních s Realem Sociedad, který by za svého obránce mohl dostat patnáct milionů eur. (getfootballnewsfrance.com)

Co od neho mozme cakat? Vedel by mi ho niekto popisat?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Loni hrál slušně a hlavně stabilně, dobrá levačka i herní vyváženost. Na backup zajímavá varianta, na víc ve velkoklubu rozhodně nemá. Cenu bych si teda představoval nižší.

Reagovat
.13

Dakujem, no tak my hladame asi niekoho miesto Maxwella

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele