Unavený Šovkovskyj nechce být přítěží a myslí na konec kariéry

10.11.2016, 12:53
Aktuality
O svou ikonu po letošní sezoně podle všeho přijde Dynamo Kyjev. K inventáři ukrajinského klubu patří brankář Oleksandr Šovkovskyj a ten se chystá pověsit rukavice na hřebík. Reaguje tak na současnou situaci a svůj fyzický stav, díky němuž nechce být přítěží...

Šovkovskyj do Dynama přišel v létě 1993 a 7. listopadu téhož roku debutoval v prvním týmu klubu, jemuž zůstal věrný po celou svou kariéru.

Zkušený gólman a bývalý ukrajinský reprezentant býval jasnou jedničkou kyjevského celku a platilo to i v úvodu probíhající sezony. V tuto chvíli ovšem nechytá, naposledy nastoupil v polovině září k duelu se Zarjou Luhansk (0:1), od tohoto duelu dostává přednost Artur Rudko.

"Nechci prodloužit smlouvu, jsem unavený. V lednu mi bude 42 let. Pro hráče to znamená moc a já se nechystám investovat další spoustu úsilí do toho, abych dokázal své kvality a přesvědčil vás o nich," nechal se slyšet Šovkovskyj.

"Nemohu, nechci pro Dynamo představovat nějaké břemeno. Pokud mi nabídnete kontrakt, nepodepíši ho jen proto, aby se původní radost změnila v předčasné rozvázání smlouvy. Nechci se bavit o budoucnosti," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

A co se stalo s Kovalem? Si ho pamatuju, že byl talent jako prase. Kde se to zaseklo?

Reagovat
kattos

Taky nwm

Reagovat
kattos

Ten rozstřel proti Švýcarum v MS 2006

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
arsavin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

Borec

Reagovat
fabec1222

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele