Ulloa se vrací do Brightonu, ten ho získal na hostování

29.01.2018, 12:32
Aktuality
Leicester City minimálně do konce sezóny opustil Leonardo Ulloa. Zkušený útočník se vrací do Brightonu, kam zamířil formou hostování, součástí dohody není předkupní právo...

Argentinský útočník dlouho působil ve své domovině, následně zamířil do Španělska, když si ho ze San Lorenza vytáhl Castellón, výrazněji však na sebe upozornil v Almeríi.

Celým jménem José Leonardo Ulloa Fernández nakonec Pyrenejský poloostrov opustil a vydal se do druhé nejvyšší anglické soutěže, kam ho nalákala nabídka od Brightonu.

Tam se Ulloa zařadil k oporám a po dvou letech si jeho služby zajistil Leicester City, jemuž po postupu do Premier League pomohl jedenácti ligovými trefami. Postupně ale jeho herní vytížení klesalo, ovšem ještě během mistrovské sezóny 2015/16 zaznamenal šest gólů.

Loni už však 31letý kanonýr nastupoval za "Lišky" pouze sporadicky a na podzim dokonce zasáhl jen do čtyř ligových vystoupení, bylo tak jasné, že dřív nebo později odejde.

Ulloa se minimálně pro nadcházející měsíce stěhuje do Brightonu, kde se pokusí zavzpomínat na úspěšné období. "Od té doby, co odešel, dosáhl velkých úspěchů a jeho zkušenosti na této úrovni pro nás budou velmi přínosné," nepochybuje manažer Chris Hughton.

Autor: Jiří Vojík / bbc.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
TerriersSKCZ

Niečo z Anglicka, preview k zápasu Huddersfield-Liverpool: http://www.huddersfield.sk/club-news/huddersfield-liverpool-preview/

Reagovat
nani92

tak takýto fanklub by som u nás teda nečakal

Reagovat
Kucka

Reagovat
vodka

mě by spíš zajímal počet členů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

veľký obdiv

Reagovat
LeonardoUžoa

Ranieri mě zničil.

Reagovat
REPLIKATOR

Vykopal jim titul a takhle se mu odvděčí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele