Uličný: Asi ani pánbůh nedovolil, abychom tady udělali body

25.03.2012, 22:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska fakt slabej výkon, přišlo mi, že ani nechtěli. Nějaká vůle otočit zápas, to vůbec nebylo. Sice děláme na jaře body, ale ta hra není nic moc

Reagovat
Didier Drogba

John

Reagovat
sosna

Pánové si mysleli, že po prvním gólu to půjde samo jako v Plzni. A tak přestali hrát. Milion prohraných osobních soubojů, opět dva centry ze strany = dva góly a pak už jen křečovitá snaha o vyrovnání. Snad si teď zase uvědomí, že takhle teda néé. Doma porazit Slavii, zkusit něco v Boleslavi a pak hlavně klepnout Příbram a 1905.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestoupit spolu s FCBPičo

Reagovat
shitcool

Reagovat
sosna

Nech si zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

To se určitě nestane, Olomouc má rozhodně kádr na první polovinu tabulky a Baník se už taky dost zlepšil. Žižkovu už asi nic nepomůže a doprovodit by je mohla Bohemka, ti hrajou otřesný fotbal

Reagovat
Puskas

Obvykle fotky nekomentuji, ale tato se k nadpisu vyloženě hodí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele