UDRŽÍ TEPLICE TÝM POHROMADĚ?

04.06.2005, 01:03
Aktuality
Pro FK Teplice to byl vynikající rok. Třetí místo v lize je obrovským úspěchem, který málo kdo čekal. Má to ale i jednu špatnou stránku - o teplické hráče bude asi velký zájem. Hned dva dny po skončení ligy to bylo potvrzeno. Třeba o oporu týmu Tomáše Poštulku se zajímá kouč František Straka, trenér německého druholigového Ahlenu, který v posledních kolech senzačně zachránil v soutěži.

Jeden z nejlepších gólmanů tohoto ročníku ligy by v Teplicích určitě chyběl a nahradit ho by bylo velmi obtížné, pro Teplice by to byla doopravdy velká ztráta. Dalšími hráči, kteří by mohli Stínadla opustit, jsou dvě exotické perly - Kamerunec Patrice Abanda a Kostaričan Wiliam Sunsing.

Byla to velká bomba, když Teplice kostarického útočníka představovaly, těšily se, jak půjde jejich útočná síla nahoru a Sunsing na tom bude mít největší zásluhu, jenže... Odehrál snad jen jeden velmi dobrý zápas a to ve velké zimě proti Mladé Boleslavi, ale kýžená branka ne a ne přijít. Sunsingovy výkony šly dolů a brzo zůstával celé zápasy na střídačce, nejspíše naposled si v české lize zahrál ve 28. kole v Olomouci. Pokud si s manažerem najde nějaký jiný klub, má od vedení k přestupu zelenou.

To Kamerunec Abanda opustí sever Čech určitě, v Teplicích mněl pouze amatérskou smlouvu do konce sezóny. V týmu byl jako výpomoc v nahrazování dlouho zraněného Hunala. Narozdíl od Sunsinga dostával i prostor v základu, ale ani on nehrál stabilně. Největší ztrátou by však pro Teplice určitě byl Poštulka, kterému za měsíc vyprší stávající kontrakt.

Autor: Adam Ivanka

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*azulgrano

zase ta stará česká písnička: někomu se zadaří a šup s ním ven, hlavně že budou penízky. a že jsme skončili třetí a můžem hrát v Evropě? to nikoho přece nezajíma, hlavně že jsme se zachránili v lize - a pořád dokola

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dokud se to nezmění, nemůžou naše týmy myslet na nějaký větší úspěch v evropskch pohárech...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

nejhorsi clanek co jsem kdy cetl

Reagovat
HOST*Enter

Co to je za otřesný článek???????? Autor by se měl stydět,to se mu teda fakt povedlo :-(

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co na tom vidíš otřesnýho

Reagovat
smazaný uživatel

a řeknu mi teda za co???? co je natom jako tak hrozzný uved příklady

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele