U reprezentace Turecka přece jen skončil německý trenér Kuntz

20.09.2023, 15:57
Aktuality
Stefan Kuntz (© AFP)

Na lavičce reprezentace Turecka přece jen skončil trenér Stefan Kuntz. O jeho odchodu informovala média už minulý týden, vedení svazu to ale v pondělí popřelo. Po dnešní schůzce nicméně oznámilo, že po vzájemné dohodě ukončilo s německým koučem spolupráci. Jméno nástupce zatím nezveřejnilo.

Podle médií Kuntz po dvou letech u týmu skončil kvůli neuspokojivým výsledkům. Po zářijové remíze 1:1 v kvalifikaci mistrovství Evropy s Arménií a následné prohře 2:4 v přípravě s Japonskem navíc trenér kritizoval hráče, že se málo snaží a neodvádí v zápasech maximum.

Šedesátiletý Kuntz vedl Turky od září 2021 s bilancí 12 výher, tří remíz a pěti porážek. Na loňské mistrovství světa v Kataru s týmem nepostoupil.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Blasphemer

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turci odvolali od reprezentace německého trenéra Kuntze

17.09., 16:33

Turecký svaz popřel zprávy, že by propustil trenéra Kuntze

18.09., 17:19

U reprezentace Turecka přece jen skončil německý trenér Kuntz

Dnes, 15:57

Dobrá sága.

Reagovat
dantetomas

21.9., 16:05

Turecký svaz popřel zprávy, že by popřel zprávy, že propustil trenéra Kuntze

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele