Turci odvolali od reprezentace německého trenéra Kuntze

17.09.2023, 16:33
Aktuality

Německý trenér Stefan Kuntz skončil po dvou letech na lavičce turecké reprezentace. Vedení tamního svazu jej podle médií odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům.

Kuntz vedl Turky od září 2021 s bilancí 12 výher, tří remíz a pěti porážek. Na loňské mistrovství světa v Kataru s týmem nepostoupil a v tureckých médiích čelil sílící kritice. O místo přišel po zářijové remíze 1:1 v kvalifikaci ME s Arménií a následné prohře 2:4 v přípravě s Japonskem. V tabulce jsou Turci druzí za Chorvatskem.

Šedesátiletý Kuntz by podle spekulací mohl dočasně převzít německou reprezentaci, u které nedávno skončil Hansi Flick. Někdejší útočník a mistr Evropy z roku 1996 Kuntz má jako trenér na kontě dva evropské tituly s německou jednadvacítkou.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
juveforever

Mám taký pocit že dnes skončí aj tréner Ajaxu

Reagovat
Jason_

možno bude o chvilu voľny ich predchadzajuci

Reagovat
Jason_

prečo nehraju azijsku kvaldu , to je len politické rozhodnutie že su v europe , priechodnejšie k uspechu by bolo azia

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele