Turín FC loví v Římě: patří mu Falqué, na hostování přichází Iturbe

04.01.2017, 16:27
Aktuality
Turínské FC jistě ve zbytku sezony Serie A plánuje atakovat pohárové příčky, na něž aktuálně ztrácí pouze pět bodů, a podle toho také ihned začátkem ledna posiluje. Pro jarní část sezony z AS Řím přichází křídelník Juan Manuel Iturbe, přičemž úspěšné hostování Iaga Falquého bylo proměněno v přestup...

Ofenzíva Turína FC byla na podzim tažena v první řadě třemi hráči: Adem Ljajić má smlouvu až do léta 2020, Andrea Belotti nedávno tu svou prodloužil do roku 2021 a nyní Granatě patří také Iago Falqué, v jehož smlouvě o hostování byla aktivována opce ve výši necelých pěti milionů eur.

Bývalý mládežnický reprezentant Španělska je na hostování zvyklý, v turínském FC se ale opravdu našel a dosahuje formy, kterou před dvěma roky oslnil v Janově. Na podzim se dnešní oslavenec 27. narozenin podílel celkem na 11 brankách svého týmu, přičemž osm z nich sám vstřelil.

Falqué doposud působil převážně na pravém křídle, přičemž na to druhé přijde Ljajićovi načas konkurovat Juan Manuel Iturbe. Ten se včera v Turíně podrobil zdravotní prohlídce a dnes byl jeho příchod potvrzen spolu s Falquého přetavenou hostovačkou.

Třiadvacetiletý Iturbe se zatím v tomto ročníku v AS Řím trápil a nashromáždil všehovšudy 43 ligových minut. Větší prostor dostával akorát v Evropské lize.

Autor: Tomáš Daníček / romapress.us

Komentáře (242)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zlodeji

Reagovat
Pipo123
Reagovat
Maritazzi

To je zase námrd, rok se ví, že se Salah půjde na APN, takže na tři pozice zbyde 5 hráčů, jednoho prodáme a teď se snažíme sehnat nějakej panic buy na hostovačku. Neřikám, že by Iturbe něco předvedl, ale zas to ukazuje, jak se u nás pracuje (jak Saba poslal na hostování do AC Destra, zjistil, že tam nemá kdo hrát a přivedl největší flop Doumbiu po APN). Jese nebo Musonda na hostování nejsou řešení, stejně jako ty potenciální příchody do zálohy, kde naprosto nechápu, proč už dávno nebyl hotovej Rincon, zvlášť když Juve stál 8 milionů... ještě čekám, že si necháme utéct Pellegriniho

Reagovat
Francesco Totti AS

S tím Iturbem souhlasím. Teď měl určitě zůstat.

Na druhou stranu, za půl roku už by Turín nemusel mít zájem a prodat Iturbeho je docela problém.

Do zálohy bych bral kohokoliv.

Reagovat
Maritazzi

No já myslim, že měl jít, ale my už dávno měli mít náhradu, co teď jako půl roku řešili? Než někdo přijde, tak je půlka ledna pryč, to přeci nedává smysl.

Do zálohy bych pořád počítal s tou předkupkou na Pellegriniho, což by měla bejt naše priorita, 20 letej kluk, odchovanec, super výkony ve svojí prakticky první sezoně. Akorát toho nám Sassuolo teď nepustí, koupíme nějakýho průměráka typu Obianga a Pellegrini půjde v létě do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapem preco ich vlastne predavaju....radsej keby ich posielali na hostovacky dlhodobe s moznostov stiahnut ich..takto predame taleta za 3mega a potom sponujeme cenu dole za odkup nas5 a pride nam to vela

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Turbo se stejně vrátí. Musel by dát deset golů, aby za něj Cairo dal 13 mega

Reagovat
Lech

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Pellegriniho nám teď nedají, potřebují ho na jaro, ale věřm, hodně věřm, že si umí spočítat kvoty a uvědomit si, že mají na dosah další Florenziho. A vrátí se.

Hráči jako Obiang nic neřeší, na defa máme Daniho a Lea. Kdo potřebuje protočit, je Kevin, takže žádoucí je box-to-box záložník, ale Spal prý řekl, že má připravenou variantu i pro ofenzivnějšího halva, což mi dává naději, že v tom případě by vrátil Radju níž, když bude Kevin sedět. Zároveń to ukazuje, že Spal moc dobře vdí do chodu klubu a radši si připraví dvacet taktických variant, než aby spoléha na to, že mu vedení přivede potřebný typ.

Já říkám, Ever Banega. Hovno co hraje, má 1000 minut v 15 zápasech, Inter to nebolí, když byl zadarmo, ale ten kkluk má 28 a určitě chce hrát, Nám by fest pomohl do útočné fáze na ten půlrok, navíc jestli je na to Spal připraven, jsem jen pro, a Radja by šel na svoje, kde bude, věřím pevně, ještě lepší. Pomůže to Kevinovi, budeme moci hrát i jen na dva útočníky. Pioli nevypadá, že by to na něm stavěl.

Nakonec přijde legenda Biondini.

Reagovat
smazaný uživatel

1000 minut není hovno, ale přestal hrávat základ, tak jsem to myslel.

Reagovat
Lech

Ve spojení s Interem je ta skutečnost fakt bezpredmětná otázka je jestli by ho Inter pustil a za kolik, reálně to moc nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné, že ne. Ale sednul by.

Reagovat
Maritazzi

Banegu už si k nám přeju dlouho a pořád mi to přijde nereálný, ať u nás byl Saba nebo teď Massara, kterej pořádně nezačal a už mě sere úplně stejně.

Reagovat
Francesco Totti AS

Banega je podle mně uplně poslední hráč, kterýho by Inter někam pouštěl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo však jo.

Reagovat
Largo

Naopak, jeden z prvních, koho chtěj v případě možnosti prodat, poslat hostovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Ted jsem na strankach pagine romanista na fb videl, ze Radju bude chtit Chelsea. Uz snad i nejaka nabidka od nich. Snad to neklapne. Na co by ho brali, kua. Dalsimu hraci zmrvit karieru se jim zachtelo. Kdyz uz Turin vykrada, tak at kapnou Belottiho

Reagovat
smazaný uživatel

Radju chce Chelsea už rok a Conte to bude zkoušet každé mercato.

Reagovat
Frantszek

Jasny, ale tak nejak je to pro me aktualne prekvapko, protoze Matic uz jim zase hraje spolehlive. Kante/Fabre. ..no to je jedno. Ted je to nas nejspolehlivejsi zaloznik a nemuuze odejit. Nemuze to stat jen na Kevovi. Porad nehraje tak, jak pred komenem a Leo na to nema za nej popripade dlouhodobe zacelit po Radjovi diru.

Reagovat
Maritazzi

Pokud ho nenasere vedení (tak jako Spala asi), tak u nás zůstane.. už teď ho celá rodina přemlouvala ať jde do Chelsea, ale on chce zůstat u nás, na něm je vidět, jak to u nás miluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně má s babou obchod s módou a to mu v Londýně asi nepůjde tak, jak v Itálii.

Reagovat
jany kozak

Preco myslis?

Reagovat
10

myslíš, že se bude rozhodovat podle nějaký bezvýznamný ulejvárny pro jeho starou?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že on to prožívá ještě více.

Třeba Spal je taky magor do mody, tež má myslím, obchod, nezdá se:)

Reagovat
Largo

Počkej, ten má přece tu restauraci ve Florencii ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna jo, ale není kde jsem četl, ze je magor do.mody

Reagovat
El-Pistolero-68

Sevcenko sel do Londyna hlavne kvuli manzelce, ktera delala modeling, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Samotný modeling není totéž co móda.

Radja je temperamentní člověk, nevěřím, že by mu Anglie sedla jako kultura a země.

Reagovat
jany kozak

ved ale v Londyne to mas s modou rovnake ako napr v Parizi alebo Milane

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Falqué:

Youth career

2000–2001 Real Madrid

2001–2008 Barcelona

2008–2010 Juventus

2009–2010 → Bari (loan)

Senior career

2010–2011 Juventus

2010–2011 → Villarreal B (loan)

2011–2014 Tottenham Hotspur

Jsem vůbec netušil, jakejma štacema prošel...

Reagovat
El-Pistolero-68

Tez...

Reagovat
pistacik11

ja len pozeram ze uz ma 27, este nedavno k nam isiel s Barcy zadara

Reagovat
Pipo123

V tom AS sa tie krídla točia kvalitne, teda aj útočníci

Reagovat
smazaný uživatel

V p--i.

Reagovat
Pipo123

Sabatini podporoval ekonomiku, treba mu poďakovať

Reagovat
smazaný uživatel

Samofinancování ztratilo dávno smysl. Pokud nebude Palotta dávat peníze, nikdy nebudeme konkurovat.

Reagovat
Largo

Plus výnosy ze stadionu a především sponzor!

Reagovat
Emmett Brown

Iturbe bol snad najvacsi Sabatiniho fail, teda v pomere cena/vykon. Uzivatelia z inych sekcii sa smiali, ked sme vsetkych hracov zacali brat len na hostovacky s opciou, ale on bol podla mna jednym z dovodov, amici ho Sabovi museli riadne obuchat o hlavu.

Reagovat
Maritazzi

Já si furt myslim, že to je u něj o hlavě, ten kluk je totálně v prdeli se sebevědomim a nezpracuje si balon. Přitom ve Veroně nebo i u nás než se zranil tak na tom nebyl úplně zle. Nevím, jestli ho zlomilo to římský prostředí ve spojení s obrovskym očekávánim (ten hon na něj byl přes léto obrovskej).

Reagovat
El-Pistolero-68

Zaplatpanbuh, ze jste nakonec v tom honu zvitezili vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto říkal i Saba, že jeho největší nepřítel jsou hlava a emoce.

A jde to na něm vidět.

Reagovat
Furia Ceca

Ono se o něm říkalo, že je to novej Messi, ale faktem je, že on měl zatím jenom jednu dobrou sezónu a to tu první v Itálii, kdy hostoval z Porta v Hellasu... Předtím nic extra a potom jedná velká 0. Asi se z něj holt dělá větší talent, než ve skutečnosti je - na druhou stranu se nemůžu zbavit dojmu, že kdyby tenkrát šel do Juve, že by se u nás chytl a dneska by na tom byl líp.

To že je se sebevědomím úplně v prdeli dokládá i fakt, že reprezentuje Paraguay, přitom nepochybuju o tom, že ještě v Hellasu si věřil na Argentinu.

Reagovat
FC Porto FC

Na Iturbem něco bude. Kdyby s nim bylo všechno v pořádku tak by ho stavěl pořádně už nějakej trenér u nás protože je to nebo byl fakt velkej talent ale ani u nás si nezahrál

Reagovat
smazaný uživatel

Iturbe vypadal proti Plzni jako dvakrát horší Ďuriš nebo Bakoš bez jedné nohy

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Tež mu fandím, vždy působl jako strašně dobrý synek. Je mi ho aji líto, stal se obětí té částky a tlaku.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, pri Iturbem si vždy spomeniem snad na jeho 1. zápas u nás, domáci zápas skupiny LM proti CSKA... za 15 minút dal gól a 2 asistencie, pak sa zranil, každopádne sme si vtedy hovorili, čo za masterpiece spravil Sabatini. Ked sa pak onedlho vrátil, skóroval ešte na Juventus stadium a odvtedy bum, nič.

Reagovat
Alberto Aquilani

http://www.eurofotbal.cz/liga-mistru/2014-2015/reportaz/as-rim-cska-moskva-397027/ inak teda, diskusia k tomu zápasu

10

17.09.2014 21:18

#

na Bayern tenhle fotbal bude platit taky a dost možná jim naloží stejně, když na ně tak jedním okem koukám v TV

Yanek

17.09.2014 21:09

#

Iturbe je pánko, ten bude za rok hodně žádaný

olis

17.09.2014 21:19

#

ak si AS udrzi tuto bojovnost a nepostihnu ich velke zranenia tak to mozu v LM dotiahnut velmi daleko, keby nefandim Neapolu tak tomuto AS zacnem fandit okamzite, Rudiho radim hned za Simeoneho a Kloppa

[reagovat]

Reagovat
Pipo123

vtedy to skončilo 0:7 pre Bayern ?

Reagovat
Alberto Aquilani

1:7

Reagovat
Pipo123

To je tá mentalita vincente

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Maritazzi

Mě zrovna tenhle zápas taky dost vyhecoval - https://postimg.org/image/sluayauzn/

Reagovat
Alberto Aquilani

to je možno ešte väčší zážitok jak vidieť prehru na Slovane

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Emmett Brown

Ja sa už bojím na AS chodiť, 4 zápasy naživo, tri remízy a jedna prehra (na Pasienkoch). Vo Viedni som teraz nebol, bo som mal zlomenú nohu a so sadrou sa mi tam ísť nechcelo...a čuduj sa svete vyhrali

Reagovat
10

MINDFUCK vole, od tý doby jste v LM vyhráli jednou z 15 zápasů

Reagovat
El-Pistolero-68

No jo, Iturbe, Rudi a dalsi hajpy.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat vedení. Gerson na CAM a Sidi Keba Coly na křídlo.

Nebo ať stáhnou třeba vole mladého Di Livia.

Reagovat
Francesco Totti AS

nebo Verdeho z Avellina

Reagovat
Frantszek

Bude stejnej janek jako predtim.

Reagovat
Francesco Totti AS

Nehrál zle, co pamatuju

Reagovat
Frantszek

Co si pamatuju, tak ano. Pokousel se sice casto neco vymyslet a celkem to prokyslicoval, ale za cenu velkeho mnozstvi nesmyslnych ztrat a haseni brejku na posledni chvili. Bylo od nej dost kiksu, kdy si Rudanek utiral pot z cela.

Reagovat
Largo

V Avellinu hraje výborně, toho bych tam ještě nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi na to nemá.

Z těch křídel zatím vypadá jen Fede Ricci na lávku. Politano už je pro nás ztracený.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Ricciho nebo Cicirettiho!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ciciretti je vůbec kde?

Reagovat
Largo

Benevento a sedí mu to tam poslední dobou hodně dobře!

Reagovat
smazaný uživatel

Céčko?

Reagovat
smazaný uživatel

velkou část kariéry Falqué zbytečně strávil v akademiích a na hostovačkách z velkých klubů. Možná kdyby neměl tak velké oči, mohl někde slušně kopat už od 20 let. Jsem rád, že se mu teď docela dobře daří, ale 27 let, je 27 let. Podobně jsme podělali i Giovani Dos Santose. Celkově jsem proti tomu, aby hráči hráli chodili každý rok na hostovačky, nebo hůř kopali za "juniorku". Nic jim to nedá. Takovej Kane nebo Mason vypadali, že si možná v první lize nikdy nekopnou a dotáhli to až do repre. Jestli na to kluci mají, tak by je měl trenér dostat do širší sestavy áčka a ať ukážou co umí v pohárech a přátelácích. Pokud pro ně není místo, tak snad stačí jedna hostovačka. Nemusí jich bejt hned 5. Nejlíp na tom jsou ti co sedí aspoň na lavičce áčka a příležitostně si kopnou. Když to vzdají, nebo to s nima někdo vzdá, pořád odchází z kvalitního mužstva, s kvalitní přípravou, ale po hostovačkách v nižších ligách je to strašnej haluz. Někdo tam dává jeden gól za druhým a pak si áčka ani nečuchne a někdo sedí i tam na lavičce a pak je nejlepší střelec Premier League. Nevím jak velké slovo v tom má hráč, hráčův agent, nebo klub. Každopádně mi přijde, že plno hráčů ztrácí zbytečně víc než dost let kariéry.

Reagovat
Airus

http://www.calciomercato.com/en/news/exclusive-inter-outcast-banega-offered-to-juventus-23234

WOW!

Juventus’ reaction has been lukewarm, however, with someone like Banega not a priority. Signing the likes of Tomas Rincon says a lot.

Inter, for their part, don’t agree with this policy either, refusing to deal with Juventus after the two sides’ inability/ unwillingness to negotiate over Stephan Lichtsteiner and Marcelo Brozovic.

Reagovat
smazaný uživatel

CFC Genoa jedná o Zazovi,pokud nevyjde chtěj Pinillu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to Belottim? Klopp o něj měl velký zájem

Reagovat
Francesco Totti AS

100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně za to ma klopp aubu a ještě mu zbyde realna cena?

Reagovat
Furia Ceca

On ale fakt má ve smlouvě výkupku na 100 mega!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to mit muže ale cokoliv nad 45 je blbost

Reagovat
Francesco Totti AS

výkupka je 100 mega

Reagovat
smazaný uživatel

To muže byt ale jaka je tak cena, za kterou ho pusti, jestli je reálný aby po nem lfc sel, nebo jestli bude fakt hodně drahy a muže rovnou vykoupit ráči třeba aubu

Reagovat
olis

nepustia ho, cize 100...

Reagovat
Francesco Totti AS

je to jedno, pokud nemas 100 micu, nemas sanci

Reagovat
Pipo123

To je zlozite, vykupku ma na tych 100 mega ale myslim ze by ho Cairo za takych 40-50 predal, jedna vec je mat vykupku, ale druha vec je jeho realna cena.

Reagovat
olis

nepreda ho za 50, dokazal predat Maksimovica za 25 a ten este pol roka nehral lebo mal zlomenu nohu....

Reagovat
Pipo123

Neverim tomu, Belotti je super, ale pochybujem ze za neho niekto da 50+. Mam ho rad, ale neverim ze ma potencial na TOP klub a samozrejme Cairo musi mysliet na Torino, v istom bode by ho predal.

Reagovat
olis

tak zalezi za akeho dobreho ho povazujes, viem ze si tu uz pisal aj predtym nieco v zmysle ze je sice dobry ale nebude top, ja si myslim zase naopak ze top bude

Reagovat
Pipo123

Ja v nom vidim Cira, takze idealneho hraca pre tie kluby v strede tabulky. Mne u neho podobne ako u Cira chyba nejaka komplexnost co sa vyzaduje u hracov v TOP kluboch. Samozrejme uvidime ako to dopadne, mozno pojde do Realu a budr tam za boha

Reagovat
smazaný uživatel

Výkupka pro neitalské zájemce je skutečně 100.

Reagovat
Houfi

On tomu stejně neuvěří...

Reagovat
Deki

Z prvních lednových dnů mám dobrý dojem. Melo na 75% pryč, z Joveho něco taky kápne, ten zájem o něj bude, což jsem čekal. Nezdráhal bych se ho prodat rovnou. To máme riskovat, že si v březnu utrhne někde na hostovačce achilovku nebo koleno a v červnu ho máme zpátky, přes léto ho neprodáme a dávat ho znova do formy? Řeší se i odchody ostatních, ne tolik potřebných hráčů. Pokud odejdou i čtyři ze skupiny Palacio, Santon, Nagatomo, Gňuk, Yao a Ranocchia, tak to vůbec nevadí. Jen ty zvěsti o Banegovi mi dělají starosti. Čína si i s 30 milionama může vylízat p*del, když kdejakej šupák z Chelsea jde za dvojnások a prodávat ho jinam? To je velký posilování konkurence.

Bohužel někdo bude muset ještě odejít za větší obnos, Gagliardini se sám nezaplatí. Rodriguez by byl, myslím, velmi dobrou posilou, ale opět velmi drahou. Víc asi nepotřebujeme. Záložníka chce vedení a beka potřebujeme nutně, tak snad se to vyplní. Hlavně prodávat!

Už aby zase začala liga. Jak nás ta předvánoční doba zastihla v dobré formě i výsledkách, tak je mi líto, že je tak dlouhá FORZA INTER!!!

Reagovat
Deki

*tak dlouhá pauza

Reagovat
smazaný uživatel

Melo už je pryč, Jove už taky skoro.teď se píše že duo ranno santon do Sampy, naga ma nabídky z PL, Danila che neapol, gnou a yao pujdou urcite hostovat,Andreolli ma taky nabídky z italie, eder údajne za baldeho na výměnu plus doplatek 10 mega,Palačia chce atalanta a janov ale možna pude do argentiny. A teď ty nabídky z číny za brože 49 mega euro a za banegu 30 mega euro. Gagliardini by měl údajě podepsat na 5 let přestup 2 mega teď a 25 na splátky.No a píše se o rodriguezovi z wolfu forma hostování ale nepíše se za kolik a ještě prej se píše o verrattim prej souboj bayernu s interem a bude pro něj rozhodující osobní sponzor adidas nebo nike protože mu komčí smlouva s pumou. Tak si počkáme jak se to všechno ve skutečnosti vyvine.

Reagovat
Nuno čomes

Někdy jsou ty spekulace fajn. Sám jsem zvědav jak se to vše vyvrbi, ale když nebudou odchody, tak to bude zklamání.

Reagovat
El-Pistolero-68

Jaky Rodriguez? Ricardo?

Reagovat
smazaný uživatel

To si planujete každý mercato, že odejde ten a ten, nakonec zustanou a přijde dalši pitomec typu Montoya

Reagovat
Deki

to sice jo, ale teď už to vypadá nadějněji. ten kádr je fakt obrovsky široký, což je úplně zbytečný. a zadruhý se kvůli FFP prodávat musí. to zredukování kádru musí přijít...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i to se řika už třetí, čtvrtý mercato.

Reagovat
snuff24

přesně

Reagovat
Pinturicchio

Beztak ho čmajzne Inter (případně někdo jiný - Bayern (Carlo), Real pokud jim někdo odejde, možná Barcelona)., PSG je na Juve nasrané a s šíňancema se přetahovat Marotta nebude.

Reagovat
Airus

máš pravdu. I když taky to bude záležet na Verrattim. Jen se mi líbí naše ochota tu zálohu zase posunout na ten level, co byla kdysi. O dva roky později než bylo záhodno, ale i tak

Reagovat
Pinturicchio

Musíme, při kvalitě našeho kádru už to moc jinak nejde.

Reagovat
10

naštěstí

Reagovat
Pinturicchio

Priority jsou jinde (kraje obrany), já bych Verrattiho ale bral.

Reagovat
10

tak za poloviční částky (přestup, plat) možná, ale u něj je ten hype úplně mimo realitu...

Reagovat
Airus

80M€ je fakt hodně, ale u těch hráčů s cenovkou 40M+ se vždycky hodně přeplácí. Bepp a Para určitě scoutujou i další TOP hráče a snad se v červnu rozhodí široká síť a někdo se do ní chytne. Hlavně to zase nebrat postupně a shánět hráče v posldení den okna na panic buy.

Reagovat
10

každý mercato je to těžší, zvlášť teď s tou Čínou, která to totálně kurví a jde po každým odpadlíkovi, co by normálně byl příležitost pro týmy jako Juve...proto bych radši volil tu současnou cestu zajišťování mladých hráčů jako Bentancur nebo Sensi, kterej může bejt lepší než Verratti

Reagovat
Pinturicchio

To by se mi líbilo víc než Verratti za 80, jenže to by těm mladým hráčům musel dát pak někdo šanci. Allegri kdyby měl dva zdravé záložníky a na lavici Sensiho, Bentancura a Chielliniho, tak do té zálohy dá radši jeho.

Reagovat
Airus

Bentacur se prý už nemůže dočkat až k nám přijde

Ale stavět na mladejch teď moc nejde, vedení chce solidní tah Ligou mistrů. Nevim jak dlouho tohle smýšlení vydrží. Uvědomujou si že naše jádro stárne a nakupojou mladý hráče, ale posilujou základ dědkama (jako třeba Alvés) místo toho aby sháněli hráče 24-27 který můžou být stáicí, až přijde čas na omlazování kádru.

Fakt si nedokážu představit že Sturaro povede naši zálohu :D

Reagovat
Furia Ceca

Naše vedení šílí kvůli vítězství v LM, který chce Gigimu dopřát prakticky za každou cenu... Jenomže Gigi příští léto končí, takže vedení nestíhá a nemá trpělivost někoho zkoušet, chce hotový hráče, kteří nás někam posunou a to HNED... Až Gigi skončí, tak snad se to u nás trochu uklidní tohle nesmyslný panikaření a my začneme stavět na hráčích typu Sensi, Mandragora, Bentancur apod.

Když už jsem nakousl Gigiho konec... Jak to vidíte s brankářem? Myslíte, že by Neto mohl povýšit na jedničku? Nebo ten Leali? Nebo někdo úplně jiný?

Reagovat
Yanek

Nikdy jsem neviděl, že by klub přizpůsoboval nákupy a strategii obecně tomu, aby konkrétní hráč něco vyhrál. To je spekulace nebo o tom byla nějaká vyjádření?

Reagovat
Furia Ceca

Nevím, jestli o tom bylo ofic. vyjádření, to pochybuju, ale nějaký spekulace se o tom párkrát objevily. Fakt, že naše vedení občas ty přestupy dělá moc "na sílu" tyhle spekulace jenom přiživuje. Je zcela očividný, že naše vedení někam hrozně spěchá, jinak by se nemetalo kolem Witsela, Gustava a podobnýho odpadu.

Pravdu se asi dozvíme až po tom, co Gigi skončí. Já doufám, že naše vedení se konečně zklidní a začne dávat prostor mladým Italům s tím, že výsledky se třeba nedostaví hned. Ostatně těch mladých kluků máme po celý Itálii dost.

Reagovat
El-Pistolero-68

To je slušná konspirace.

Reagovat
Furia Ceca

Hele, nevím kde jsem to četl nebo kdo to psal, ale z mojí hlavy to rozhodně není... Ale ta naše splašenost mi do toho docela zapadá. Ještě klika, že zároveň myslíme i na budoucnost a pravidelně kupujeme mladý talenty. Jinak bychom dopadli jak Inter po roce 2010.

Reagovat
10

jako že bez Gigiho bysme si to jen tak plácali, hlavně nedejbože nevyhrát LM..?

Reagovat
Votas

vypadá to tak

Reagovat
10

hm, ono to tak je i s ním vlastně

Reagovat
Furia Ceca

Ne, jenomže bychom pracovali víc koncepčně tak jako dva, tři roky nazpátek. Takhle zase máme nějaký flopy typu Hernanese, de facto i Cuadrada, Dani Alvés měl před zraněním taky slušně našlápnuto na minelu roku, naopak k Lichtsteinerovi, který byl pro nás na pravý straně optimální a ještě Juventusu věrný, jsme se zachovali jako píča. Snaha je ok, ale nic se nemá přehánět - ani se snahou. Hledáme za každou cenu nějaký okamžitý zlepšení a výsledek je křeč, viz ta naše zmíněná pravá strana.

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že vedení dodrží to co slíbilo a dopíše Lichťáka na jarní soupisku LM.

Reagovat
Pinturicchio

Proto jsme prohráli finále s Barcelonou, úmyslně. Kdybychom vyhráli, skončil vesmír.

Reagovat
10

měli ty kurvy velký štěstí, že jsme nechtěli

Reagovat
Pinturicchio

To teda mělY

Reagovat
10

Barcelona a tvrdý kurvy??

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Airus

Spíš než plnění Gigiho přání je to snaha držet se plánu kterej je v pohybu už několik let.

Zrovna u toho Witsela si myslím že je to klasickej Bepp, 6M je skoro nic a připadně by přišel zadarmo.

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť je to úplná bejkárna, o LM se snažíme každý rok, když už tam jsme.

Reagovat
Francesco Totti AS

Gigi končí?

zrovna dneska jsme si říkal že má před sebou ještě tak 5 let

Reagovat
Airus

Leali se rozchytal a ustálil se jako jednička, celkově zapracoval na svoji hře a řekl bych (i lidi co sledují naše mladý venku) že naplňuje potencial. le chce to určitě rok sloužit pod Gigim a pobrat od něj co půjde. jestli teda gigi neskončí u nás jako trénér bránkářu.

Ale je možný že se čeká třeba tajně na Perina

Reagovat
smazaný uživatel

Perin nemá na Juventus.

Nejvíc bude vynikat v klubu, kde na něj polet dvacet střela za zápas a on se tam bude metat jak legendy z 60. let.

Reagovat
Largo

Prej jsme měli dohodu s Pescarou za 2,5 mega

Reagovat
Pinturicchio

Je to možné, nečetl jsem. Juve ho mělo za 8 + spoluvlastnictví Lealiho, tuším, a ztroskotalo to na nějakých 2-4 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme taky odmítli Zlatana a Pogbu, přím nabídnuté agenty, mimo jiné.

To už bych neřešil.

Reagovat
Furia Ceca

Lazio zase odmítlo Dybalu! Jinak mladýho Zlatana odmítla i bosenská a chorvatská repre s tím, že takových hráčů tam mají "mraky."

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, však takových hlášek je tolik.

Ani mě to nezamrzí.

Reagovat
panca

nejak nechapu, proc ho kadej chce. Ja ho snad nikdy nevidel zahrat poradnej zapas. A to nemluvim o tom, jak zbytecne ztraci balony

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
10

nejseš sám

Reagovat
Furia Ceca

No je fakt, že to co předváděl v Pescaře jsem u něj v PSG ani italský repre neviděl... Na druhou stranu věřím, že by se u nás chytil. Ale jestli nepřijde (dávám tomu 1%), mrzet mě to nebude.

Reagovat
Furia Ceca

* 1% tomu, že přijde

Reagovat
Maritazzi

Jese nás odmítl Aspoň nějaká dobrá zpráva, hroznej blbec. Alternativy Musonda, N'Tep, El Ghazi.. to si fakt někdo už z nás dělá prdel. To jsou nákupy jak na fifě. Teď to jsou zase kdyby, ale poslat pryč Iturbeho už v létě (pořád ho aspoň tři týmy v Itálii chtěly), tak mohl zůstat Ricci, občas dostat pár minut v lize, hrát v EL a měli bychom klid.

Reagovat
10

to jsou všechno levý křídla, kde máte Shaarawyho a Perottiho, ne? Ricci je šikovnej, toho jste měli mít dávno v kádru za Salahem...

to je nějaká zvláštní úchylka AS si vytvářet problémy tam, kde žádný nejsou, novej DS očividně navázal

Reagovat
Maritazzi

No já hlavně nevim, čemu by prospěl na hostování Musonda, o kterym se teď mluví nejvíc. Jasně, vypadá to, že má obrovskej potenciál, má dribling jak mladej Neymar, ALE je to kluk, co odehrál asi 20 zápasů za Betis a určitě si nemyslim, že by nám ho Chelsea dávala s šancí na jakejkoliv odkup.

Salah bude chybět proti Janovu, Cagliari, Sampdorii a asi Viole - to by Ricci v klidu odehrál a ještě by se posunul. Jestli v létě nepřijde ten Monchi tak bůh s náma vzhledem k finančnim možnostem ostatních.

Reagovat
10

Přitom cesta pro AS se s takovou základnou mladých hráčů přímo nabízí, co by za to dalo třeba Juve. U vás si všichni DS snaží něco dokazovat proti top týmům s úplně jinýma možnostma, logicky s mizivou úspěšností a pak skáčou z jednoho provařenějšího jména na druhý a unikají jim děla jako Politano nebo Pellegrini...

Reagovat
Maritazzi

Jako pokud chceme hrát nahoře, tak musí přicházet i hráči odjinud, ta startovní 11 dneska je toho důkazem, ale kdyby se to doplnilo o ty hráče o kterých píšeš, máš tam Florenziho, teď je primavera zase úspěšná vyjdou z ní kvalitní minimálně Marchizza, Tumminello, Keba tak ti hráči můžou v klidu na lavičce být a dostávat minuty. Místo lidí jako Seck, Juan, Gerson.. úplně zbytečný příchody pro nás.

Jenže to je to co píše i Pintu nahoře, ten pragmatismus italských trenérů je někdy až extrémní - Spal chce v naší situaci Badelje, kterej nám podle mě nedá nic navíc a ještě si tím zavřeme cestu k hráčům, kteří můžou být do budoucna úplně jinde.

Reagovat
10

to je pravda, no...proto pro vás zpětně možná byla lepší volba ten De Franscesco, zvlášť pokud se teď vrátí ze Sassuola ty hráči, který on udělal

Reagovat
Maritazzi

Já myslim, že ještě potřebuje čas. Spal nás okamžitě zvednul, zavedl úplně jinou disciplínu a progres hráčů pod ním je neoddsikutovatelnej, Mi přijde, že většina italských trenérů, zvlášť těch co mají něco za sebou, je takhle tvrdohlavá a nějakej důvod to mít musí. Já chápu, že Spal chce vyhrávat a chce hotový hráče. U těch kluků ze Sassuola to posral Saba těma podmínkama. To neviděl potenciál u Pellegriniho že se ho zbavil takhle? Těch hráčů, kteří odešli podobně blbě je u nás strašně moc.

Reagovat
10

To je pravda, ale ta dnešní doba už týhle tvrdohlavosti moc nesvědčí, italský týmy si to moc nemůžou dovolit a tu cestu imho musí změnit.

Máte u Pellegriniho, Politana atd. nějaký opce nebo to dosral úplně?

Reagovat
Maritazzi

Politano ne (20 % z dalšího přestupu), Pellegrini předkupní právo - 10 nebo 12 milionů, Ricci opce 7,5 milionu, Mazzitelli 10 milionů. Z těch částek je vidět, že nikdo absolutně nepočítal s tím, že můžou prorazit a to je jen Sabův fail. Vzhledem k našemu rozpočtu se obávám, že pokud přijde někdo v zimě, tak v létě Pellegrini zpátky nepůjde.

Reagovat
10

To je velký diletantství...neřeknu, kdyby ty opce byly třeba navýšení 50% kupní ceny Sassuola, ale ty hráči tam šli za úplný hovno

třeba Pellegrini za milion, přitom zrovna o něm se vědělo, že je to talent, byl v mládežnických repre, klíčovej hráč tý úspěšný Primavery

Reagovat
Alberto Aquilani

ten Ricci má ale naozaj 7,5? Narýchlo čo som však našiel nejaký zdroj uvádza, že sme zaňho ale dostali 4 mega, čiže to až tak zlé ako v prípade Pellegriniho nie je. Navyše, Ricciho si Spal nechal celú prípravu a nepresvedčil ho. Chalan nikdy v Serii A predtým nehral. Kto sa mohol teraz ale skúsiť bol Politano

Reagovat
Maritazzi

Ale zbytečně odešel.. Iturbe už byl odepsanej, takže ty minuty Iturbeho mohl brát přeci Ricci. Odešel sbírat minuty, ale to mohl fakt i u nás, vzhledem k těm zápasům co nás čekaj. Ale jo, Ricci je nejmenší provar z těch tří, ale to nic nemění na tom stupidnim systému.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že buy-back clause a Pelleho znamená, že když dáme na dřevo 10, jde zpět.

Předkupní právo si nejprve žádá souhlas Sassuola k přestupu.

Reagovat
Pinturicchio

Mně to přijde v Itálii podobné jako u nás, okamžité výsledky se staví nad nějakou koncepční práci. Ti trenéři se podle mě bojí, a proto tam radši dají ostříleného borce než nějakého, byť talentovaného, kluka. A taky to budou pořádní ješitové, viz Delneri kdysi u nás, Allegri v Miláně na konci. Mají svoji představu a nejsou schopní si přiznat chybu a něco změnit, Allegri třeba dělá dokola pořád ty samé voloviny.

Reagovat
Maritazzi

On Spalletti i říkal, že Řím a jeho tlak neni pro mladý, což může bejt pravda, ale určitě neni normální si je nechat utéct a nahánět místo toho stejně mladý lidi, který jsou zvyklý hrát v soutězích, který je přímo předurčujou vyhořet u nás během půlroku.

Allegri mi v tom přijde stejnej, vždyť jak dlouho jste čekali na Ruganiho v sestavě. Jenže akorát nikdo neudělal tu chybu, že by ho nechal jít nastálo a že by ho pak prodával...

Reagovat
Pinturicchio

Určitě, i o té specifické atmosféře v Římě se toho napsalo dost. Třeba vám v tomhle pomůže Monchi, pokud přijde, stejně jako nám dost pomohl Marotta, o to víc pak v kombinaci Contem.

Allegri mě s tímhle dost štve, s ním na lavičce a s hráči jako Dybala, Rugani a Pjaca (do budoucna Bentancur, možná Sensi) akorát trnu, kdy ti hráči řeknou, že chtějí pryč. A i teď pro zápase s Bolognou mají být podle pravděpodobných na Gazzettě na lavičce všichni tři.

Reagovat
10

viz ty současný spekulace o Ivanovičovi a Pepem

Reagovat
Pinturicchio

Jj, viz nahoře, zasviníme si kádr starýma, nepotřebnýma hráčema, pro ty mladé nebude místo a aby sis zahrál, tak budeš muset mít cenovku 80+ milionů.

Trochu to vypadá, že Marotta chce udělat podobně úspěšný obchod jako s Pirlem nebo Barzou, akorát střílí dost vedle.

Reagovat
Airus

Jako k nám? No to snad ne. S tím Ivanovičem to byl snad jenom vtip, ale přitáhnout Pepeho by bylo na facku

Reagovat
pepinho2

El Ghazi je RW

Reagovat
smazaný uživatel

Perottti bude alternovat i pod hroty.

Reagovat
jany kozak

N Tep neni zly a navyse to vyezera ze pojde len za 5mega do Wolfsburgu co je uplne smiesna suma..

Reagovat
smazaný uživatel

Ntepa jsme chtěli už kdysi, ale smys v tom stejně nevidím.

Reagovat
Alberto Aquilani

Roma in pressing, c'è il sì di Badelj

Tak dotiahnime rýchlo aspon toto, Spal ho chce

Reagovat
Maritazzi

Za 12 milionů. To je přece blbost vzhledem k jeho pozici. Chce ho víc než Paredese, čemuž zas nerozumim, mladej hráč, kterej u nás chce hrát a místo toho vemem Chorvata, kterej chce jít ke každýmu kdo zavolá jeho agentovi. Zimní mercata kromě toho loňskýho jsou v Římě fakt masakr.

Reagovat
Largo

Reagovat
Emmett Brown

V lete pôjde (snáď) do riti DDR, Leandro si zahrá dosť ak zase nevymyslia nejakú hovadinu že ho predajú dakam do West Hamu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dani dostane nabídku na dva roky a bude správné, když zůstane.

Je mi jedno, jestli se nechá třikrát debilně vyloučit nebo bude půl sezony bídný, ten tým musí podržet každého Římana co nejdéle, to je jediné, co nám chrání DNA a duši. Skončí Franta, Dani, Ale to sám nezachrání, a klub je v hajzlu, vzhledem k tomu, jaká je politika s odchovanci.

Nikdy v historii nechyběli v sestavě rodáci.

Reagovat
Pinturicchio

Ti odchovanci, potažmo Italové mají ke klubu vždycky jiný, hlubší vztah než zahraniční hráči a je menší riziko, že se nechají zlákat penězi odjinud.

Reagovat
Largo

Plus sou zvyklý na tlak mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

A dovedou to naučit nováčky a mladochy.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Lech

Reagovat
Emmett Brown

DNA a duša sú jedna vec, kvalita a víťazná mentalita druhá, ja si myslím, že v Ríme by po rokoch trápenia fanúšikovia ocenili skôr to druhé...DDR už nemá čo AS dať.

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná mentalita v Římě nikdy nebude.

Do týmu by museli vítězové přijít a ani to není záruka.

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/96414/agent-%E2%80%98dybala-renewal-will-be-done%E2%80%99

Dybala by mohl být druhý nejlíp placený hráč v týmu.

Reagovat
Airus

Toho Pipitova platu jsem se bál, těch jeho 7,5M vyslalo hrozně špatnej signál zbytku týmu. Snad je to tutovka a udrží to Paulita u nás hodně dlouho

Reagovat
Pinturicchio

Nepředpokládám, že máme v kádru pitomce, hráči, za kterého dáš 90 milionů, nedáš plat 3 mega.

Reagovat
Airus

Jasný, ale dát mu dvoj nebo trojnásobek. To je prostě demoralizující

Reagovat
Pinturicchio

Tak dáme všem stejně, ať se mají všichni stejně dobře a ať nám ten náš stát, teda Juventus, vzkvétá.

Bonucci má, jako stoper, 4,5 + bonusy.

Reagovat
Airus

však já to beru. Leo taky nedávno dostal novou smlouvu, ne? Jen říkám, teď právě musíme hledat prachy v gauči pro Dybalu, kterej je pro nás (podle mě) důležitějšínež Higuain.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, prodlužoval.

Jsou oba jiní, já jsem rád, že máme oba.

Reagovat
Furia Ceca

Konečně to šlo u nás nahoru i platově, doufám, že za pár let udržíme hráče stejně snadno jako Bayern.

Reagovat
Furia Ceca

Viděl jsem a docela mě to uklidnilo po těch zvěstech, jak kolem něho krouží Barcelona s Realem.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom pozitivne su tie spravy ohladom odchodov. Len aby to zas nedopadlo tak, ze drevaci ostanu a odide Brozovic a Banega.

Reagovat
Alberto Aquilani

HH, no sme vpiči, takže tých špekulácii sa rodí:

Moutinho za Paredesa

Asi pred týždňom som dokonca čítal, že si David Pizarro vybavuje taliansky pas, aby mohol kariéru ukončiť v Taliansku ci boha

Reagovat
Pinturicchio

Po Pizarrovi ještě v lednu skočí Marotta.

Reagovat
olis

vypada to tak ze Orsoliniho kupime bud my alebo Juve v spolupraci s Atalantou pripadne aj bez Atalanty, no velke sance tam nevidim ked ho Juve fakt chce , ale budem rad ak ho ziskame, vypada byt velmi sikovny

Reagovat
Forza_Inter

Reagovat
olis

tak SKY uz pise ze hrac sa rozhodol pre Juve

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Votas

to už ani není vtipný

Reagovat
10

naopak

Reagovat
Pinturicchio

To je zase koncepce, jednou naháníme AM, pak křídla, pak oboje dohromady. Na křídla ani nehrajeme, kupujeme Orsoliniho, když už je v kádru Cuadrado, dá se tam počítat i Dybala, pořád je ve hře Berardi, který hraje stejné pozice jako Orsolini. Už mi trochu přijde, že ty některé ty hráče opravdu kupujeme proto, aby je neměla konkurence. Vám by se Orsolini hodil víc.

Chtěl bych trenéra, který má jasnou představu a systém, jako v Bayernu například. Nějaké alternativy jsou potřeba, ale nemusí jich být 10 a za sezonu je 12045808x protočit.

Reagovat
Largo

"některé ty hráče opravdu kupujeme proto, aby je neměla konkurence" přesně, v poslední době čím dál častějc.

Reagovat
Airus

je to 19 letej kluk, ten se do áčka jen tak nedostane a bude někde tři roky hostovat. To už bude na jinym trénérovi, co se s týmem provede

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
andycek1

V lete by sme sa mali zamerať na toho Danilla ja som ho spomínal už minule. ako píše aj Olis ideme po Orsolinim a je to fakt dobré krídlo co som pozeral vedel by som si ho predstaviť u nas v buducnosti aj ked je dost podobny na Berardiho

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo je tragég, ten má tak na Valenciu, a možno ani to. Na čo sú nám mladí hráči, veď ani Pjaca nehráva, ide to dole vodou od prestupov Teveza, nič poriadne sa nevybavilo. A Cuadrado to je bonus k tomu.

Reagovat
andycek1

Pjaca je zranený ako moze hravat. Prosím ťa všetko ide dolu vodou.. tak načo pozerate na Juve. 6 rokov do zadu sme boli v sračkách... Ach tato diskusia tady s vami je úplne k hovnu. Na fb tá skupina má dobrú úroveň ale tu sa iba hejtuje bus Maxa alebo hráčov. Dokola inak ku Danillovi vyborný hráč ze Sandrem v Porte byli neohrozený. V Reali je na nom velký tlak u nas by to bolo dobré

Reagovat
Pinturicchio

Danilo je výborný, a proto se mu smějou i fanoušci Realu a prodávají ho. V taktičtější lize bude lepší než ve Španělsku? V Juventusu na něj nebude tlak?

Pjaca zraněný není, byl nominovaný na lavičku už proti AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta diskusia na FB ma takú tragickú úroveň ako takéto odpovede, na to je diskusia, že si môžem povedať svoj názor. Pjaca nehrával ani predtým, ani Dybalu nechcel dať hrávať, keby nebol na neho tlak medií, že prečo sedí, taký hráč. Videl si Danila, ako hrá za Real, myslíš, že by nás niekde posunul? Máme Alvesa a Lichsteinera, ktorý ma najlepšie za sebou, a bránia obidvaja tragicky, Danilo to isté. Aký hejt na Allegriho, však to vidí aj amatér aké chyby robí, a stále sa na niečo vyhovára. To ja sa mám pozerať na to aké mal zápasy v inom klube, roky dozadu, to je úplná blbosť.

Reagovat
andycek1

No a čo že sedí. Max vie co robí. Veď je mladý Pjaca čo si čakal že bude hrať základ a za čo??? Za to že je mladý?? Ano posunul lebo ked bol v Porte bol mozno aj lepší ako Sandro a pozri ako Sandro vyzral a to sa tu namho nadavalo na začiatku. Danillo len by potreboval prax a dôveru nie ako v Reali keď som bol na Bernabeu keď hrali s Villarealom tak naňho začali hneď ľudia pískať pri tom Marcela tam mali za boha. A psychicky ho to zráža dole bylo to na ňom vidieť. Aké robi chyby?? Veď sme prvý v lige, postúpili sme zo skupiny v LM a dokonca z prvého miesta. Vážme si teraz ako je Juve nášľapane aký tu hrajú hráči. Ja som maximálne spokojny zo sezónou doteraz a hodnotím ju 9/10 ten bod tam nie je skrz Supercoppu.

Reagovat
Pinturicchio

To neznamená, že je všechno růžové, není.

Fotbal, až na pár výjimek, stojí za nic, porazil nás Inter, 2x AC (a ve všech třech zápasech nás milánští přehrávali), Janov nás úplně zničil, Toro nás v derby taky přehrávalo. Nemít v LM takové štěstí, tak jsme možná ani nepostoupili (hlavně zápasy s Lyonem, částečně v Seville).

Co se týče sestavy, tak jde o Pjacu, nesmyslné posouvání Pjanicem sestavou, neustálé nasazování Mandzukice (na úkor Dybaly) s Higuaínem, což nefunguje a fungovat nebude. Ignorování Ruganiho ani zmiňovat nemusím.

Ale nejde o to, že ty chyby dělá, ti dělají všichni trenéři, ale on není schopný (nechce se) z nich poučit a je takový strnulý, když už změnu udělá, tak mu to hrozně trvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudnost.

Jestli letos obhájíte, tak s nesjalbším výkonem z té řady.

Reagovat
Pinturicchio

Upřímně, já si myslím, že už to letos nedáme. Soupeři už cítí, že nejsme tak silní jako loni a minulé ročníky, čekají nás zápasy na Viole, v Neapoli, v Římě. Doteď jsme měli taky štěstí, že soupeři nehráli své maximum, ale Neapol vypadá, že je zpátky, vy máte taky slušnou formu, klidně se může urvat AC. A pak taky skutečnost, že můžeme být první v Itálii, kdo získá 6 titulů v řadě, už jenom kvůli tomuhle se to posere, stejně jako loni, kdy jsme měli možnost překonat tu sérii 17 vyhraných zápasů v řadě.

Tipl bych si, že titul nezískáme a Allegri půjde pryč, už teď jsou ty vztahy mezi ním a vedením pravděpodobně napjaté.

Reagovat
olis

date to na 99,99%, teraz sa hra uz len to kto ukope LM/EL

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

AC nevydrží. Neapol hraje asi nejdominantnější fotbal a jestli se jim vrátí Milik ve formě, tak jsou oni favorité.

Naším jediným trumfem nebo rizikem zároveń je Spal a managment. Věřím tomu, že když upustí od jistých předělávání hráčů a kdyby se znovu zaplnila Curva a tifosi dominovai i na výjezdech, jak bylo zvykem, tým se výkonostně neskutečně zvedne. Takto pořád nejsme přesvědčiví. Ale kdo by odmítl titul, že. Jen by to pro mě bylo překvapení.

Reagovat
Pinturicchio

Souhlasím, že Neapol je vážnější adept než AC (a to se jim nemusí ani vracet Milik, pokud bude Mertens dál předvádět taková zvěrstva). Ale neodepisoval bych ani Milán, ta výhra v SuperCoppě je určitě nabudí a pokud se jim budou vyhýbat zranění a povede se mercato, kdo ví. Ten jejich tým nevypadá špatně, s Juve si v SC dělali v podstatě co chtěli.

Ty problémy Říma, až na fanoušky, vypadají dost podobně jako ty naše.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna ti fanoušci vám dělají ve, díky domácí.u prostředí.

My.jsme tuto výhodu měli venku, kdy jezdili blázni a prehlucili domácí.

Reagovat
10

je začátek ledna

Reagovat
Furia Ceca

Allegri ale umí mladý hráče zapracovávat do kádru - občas sice pomalu, ale zapracovává, viz Dybala, Rugani, Sturaro nebo v AC SES, De Sciglio aj. Někdy to Maxovi fakt trvá, ale zase mu nemůže křivdit, že na to sere úplně.

Reagovat
Pinturicchio

Spíš mám pocit, že je nasadí, když už nemá jinou možnost kvůli zraněním nebo karetním trestům.

Reagovat
Furia Ceca

To si zase úplně nemyslím... Sturara třeba poslal do základu snad v jeho úplně prvním zápase v Palermu, De Sciglio debutoval úplně poprvé hned v základu v zápase LM proti Plzni.

Každopádně ať je to jakkoliv, nehodlám ho nějak obhajovat, protože už mě taky občas sere... Hlavně mu asi poslední dobou nejde komunikace s hráči, protože tejden co tejden přichází zprávy, že se s někým nerozumí. S Leminou je dlouhodobě na nože, Evra je nasranej, s Gigim a Dybalou si taky nerozumí... Myslím, že bychom po třech letech zase mohli udělat změnu. Souzu nebo Prandelliho bych bral všema 10.

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, jaké tam byly okolnosti nasazení Sturara a De Sciglia, klidně to může potvrzovat to, co jsem napsal.

Prandelliho nechci. Souza, Jardim nebo Di Francesco (ale to je Říman, kdo ví, jestli by k nám chtěl)

Reagovat
10

tak běž na FB a je to vyřešený, ne?

Reagovat
Inter Eterno Amore

neviem či to sem niekto dával, ale mňa to rozsekalo https://www.facebook.com/InterClubAlbania/videos/10154345790583865/

Reagovat
Pipo123

Hangzhou Greentown poslal ponuku za Bigliu, píše sa o 30 miliónoch pre Lazio a Biglia by si mal ročne prísť na 7,5 mega.

Reagovat
lucius6

On tam nepůjde, ale tyhle prachy za něj asi v Evropě nedostanem, bohužel.

Reagovat
Pipo123

Biglia mozno aj hej, ma 30 rokov a moze si poriadne zarobit

Reagovat
lucius6

30 mega je hrozně málo za něj. Je mi jasný, že naše vedení to má dost komplikované a musí jednat, ale podle mě hráč jeho potenciálu mohl jít klidně za 40-50 mega vzhledem k dnešním cenám.

Reagovat
Pipo123

On Lotito nema moc na vyber, to je znovu ukazka jeho skveleho myslenia, aby rok a pol pracoval na novej zmluve pre Biglu, Keitu a De vrija, zatial ich cena len klesa

Reagovat
Furia Ceca

OT: včera jsem koukal na tohle: http://www.csfd.cz/film/114303-bandite-v-milane/komentare/

Volonté vypadal jak DDR bez vousů, Milian jak Pippo Inzaghi a jeden člen gangu byl podobnej Massimu Carrerovi!

Reagovat
Pipo123

Keita, De Vrij a Biglia odmietajú predĺžiť zmluvu, všetkým končí v lete 2018. Keitu sa vraj snaží Lotito predať ešte teraz, lebo v lete by mohol využiť nejaké pravidlo a ísť za pár šupiek do zahraničia. De Vrij a Biglia chcú zase hrať LM a odmietli už dve ponuky Lazia na predĺženie, dá sa očakávať že všetci najneskôr v lete pôjdu preč a to ich cena nebude moc vysoká keďže budú mať zmluvu na jeden rok, pekne sa nám to rozpadá

Reagovat
Pipo123

Takmer 111 miliónov eur ponúka čínsky klub Šanghaj Šenhua za liverpoolskeho tvorcu hry Philippeho Coutinha.

Čína ide na to pekne

Reagovat
danko10

Chápem správne, že Massarra odmietol dať 8 za Rincóna, aby teraz dal 12 za Badelja?

Badelja by som inak bral. Pozná ligu, je v najlepších rokoch a síce je nenápadný, ale prakticky nestráca loptu a je silný pozične. Takéhoto záložníka Spalletti v tíme nemá. Rozhodne by Rímu pomohol viac, než aktuálne Pellegrini, ktorý bol vždy, čo som kukal na Sassuolo hrozný. Jedným dychom dodávam, že som nevidel veľa ich zápasov, tak som snáď mal iba smolu.

Som rád, že sa nedožijem kkta Jesého v rímskom drese. Teda bol by som ešte radšej, keby sa namiesto tých El Ghaziov, Musondov a podobných wonderkidov kúpil jeden z dvojice Muriel - Defrel, ale tak čo už. Pánboh nemá fanúšika Ríma rád. To vieme už nejaký ten piatok.

Reagovat
Maritazzi

Já co viděl Pellegriniho tak byl super, s přihlédnutím k věku a tomu, že to je odchovanec, tak je prostě Saba vylízanec.. Do dvou let to bude top záložník ligy (snad to nedám jak místní predikce s Iturbem). Ale Massara zatím fakt šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem vyjádření druhé strany, že oficiální zájem o Rincona z naší strany ani nebyl.

Muriel je zasraný lenoch, přitom takový talent.. i když letos je solidní ve špatném týmu. Těžko říci, jak by si vedl u nás. Defrela si nemůžeme dovolit a za ty prachy může přijít i větší kvalita.

Za Badelje 12 nedáme, to je jen požadavek Violy.

Pelle je super, má v sobě něco zvláštního, nepředvídatelného, jako Florko, a je komplexní. Však je to taky ex-kapitán Primavery.

Reagovat
Largo

Reagovat
Airus
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele