Tuchel se mnou nemluvil, prohlásil Blaszczykowski

24.09.2016, 12:52
Aktuality
Jakub Blaszczykowski se před startem letošního ročníku na otočku vrátil do Dortmundu, následně se však přestěhoval do Wolfsburgu. Polský reprezentant nyní uvedl, že s ním kouč Thomas Tuchel vůbec nemluvil...

Rodák z Truskolas přišel do Vestfálska před devíti lety z Wisly Krakov a prakticky okamžitě se zařadil mezi opory, což platilo i po vzestupu BVB, se kterým vyhrál dva mistrovské tituly.

Před startem minulého ročníku, kdy Jürgena Kloppa na lavičce žlutočerného týmu vystřídal Thomas Tuchel, však zkušený křídelník zamířil na hostování do Fiorentiny.

Po roce se do Borussie vrátil, ovšem lodivod BVB s ním podle svých slov počítal na pozici pravého beka, kde by "Kuba" mimo jiné soupeřil s reprezentačním spoluhráčem Lukaszem Piszczekem, raději se tak rozhodl změnit dres. "Po těchto slovech jsem se rozhodl pro přestup do Wolfsburgu. Nevím, proč trenér Tuchel něco takového řekl, sám jsem s ním po návratu z Fiorentiny nemluvil," pronesl Blaszczykowski, jenž po přesunu k "Vlkům" dokonce plní funkci kapitána.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takovy bulvární článek

Reagovat
Arne

Reagovat
Rudnevs

Pravého beka? Tam je Piszczek, Passlack (+ tam môže hrať Ginter a Durm) a najmä som ani nevedel, že tam Kuba vôbec hráva.

Reagovat
jv

No, hrál tam právě i ve Wolfsburgu na začátku sezóny, teď už hraje klasicky svůj post na křídle.

Reagovat
Rudnevs

Ďakujem, to som nevedel.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestup do Wolfsburgu bol najlepším možným riešením pre Kubu. Dortmund je už nad jeho možnosti a VFL je jediný klub v Nemecku, ktorý má silný káder, dostatok financií aby ho dobre zaplatil a pohárové ambície a navyše si tam zahrá v základe. Tá kapitánska páska je ešte bonus.

Na papieri nevyzerá tá ofenzíva Wolfsburgu vôbec zle, Draxler, Didavi, Kuba a pred nimi Gomez plus ešte na lavičke Caligiuri, Mayoral, Gerhardt...

Umiestnenie do šiesteho miesta by malo byť s týmto povinnosť, ale zase na druhej strane, Draxler je už myšlienkami všade len nie vo Wolfsburgu, Kuba už niekdajšiu výkonnosť nemá, Didavi je brutálna sklenenka a Gomez zatiaľ nie je zohratý s tímom a potrebuje sa dostať do formy. Navyše Hecking na lavičke sa mi proste nepozdáva, tú jednu parádnu sezónu mu vystrieľal de Bruyne a bez neho sa akosi nevie pohnúť. Vidím to na stred tabuľky pre Wolfsburg...

Reagovat
Rudnevs

Tak ani tá Hertha by nemusela byť zlá z Kubovho pohľadu. Ofezníva Wolfsburgu bude fajn pokiaľ Gomez naberie trocha sebavedomia, mal dosť príležitostí na gól, ale vždycky chýbalo len trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

V Berlíne by musel ísť platovo výrazne dole, čo vo Wolfsburgu zrejme podstúpiť nemusel, takže jasná voľba z jeho strany.

Reagovat
Rudnevs

Z hľadiska penazí samozrejme, ale športovo by bola Hertha asi lepšia + Berlin je krajšie mesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Bol si v Berlíne?

Reagovat
Rudnevs

Nie, ale považujem ho za oveľa krajšie mesto oproti Wolfsburgu. Pinto v jednom rozhovore vravel, že Wolfsburg je vlastne len automobilka VW, vtedy im to pekne natrel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, to som počul, zopár domov a veľká fabrika. Vraj všetci čo tam žijú vo VW pracujú a tak isto robotníci sú fans klubu.

https://en.wikipedia.org/wiki/Wolfsburg možno tuna o tom niečo bude, idem sa prejsť pred BL tak prečítam potom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako športovo? Wolfsburg má rozhodne vyššie ambície a silnejší káder. V Berlíne to robí Dardai skvele, ale zatiaľ ešte Hertha takú silu ako Wolfsburg nemá, ani finančnú, ani hráčsku.

To, že je Berlín krajšie mesto môže byť Kubovi u prdele, má pred sebou posledné roky kariéry a potrebuje sa zabezpečiť. Krásy veľkomiest môže obdivovať po skončení kariéry...

Jedinou výhodou Herthy oproti Wolfsburgu je, že je to tradičný a sympatický klub, narozdiel od VFL, ale to dnes už v rozhodovaniach hráčov nehrá takmer žiadnu rolu...

Reagovat
Rudnevs

Hertha má možno menej penazí ako VfL, ale skladá si to (podľa môjho názoru) o dosť lepšie.

S tým mestom som myslel aj lepší štadión a väčšiu podporu fanúšikov. Smutné ale je, že rozhodoval teda najmä faktor peňazí a tých je vo Wolfsburgu oveľa viac. Ja osobne by som si ale vybral Herthu.

Reagovat
smazaný uživatel

To síce má. Ale ja na mieste Kubu by som si asi vybral tú Herthu. Káder tam je fajn a vládne skvelá symbióza z ostkurve. čo sa týka poslednej vety tak musím dať za pravdu, bohužiaľ, žijeme v dobe kde je všetko o prachoch, takže hrdosť, česť a tradícia sa nenosia. Tak či tak Wolfsburg s tých komerčných je asi najsympatickejší...

Reagovat
smazaný uživatel

to se divím, ze by mu neřekl ani slovo. TT vypadá jako solidní člověk, který si zakládá na světě pozitivní atmosféře a ferovym jednáním. Kdo ví jestli si nec neudělali a z Kuby nemluví jenom ješitnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre že prestúpil, lepšie keď hrá. Ale nie som nadšený z toho v akom klube hraje. Radšej by som ho chcel do tej Herthy/Liverpoolu kde by hral základ určite a v sympatickejšom klube. Hertha je navyše podobný level ako Wolfsburg, oba týmy sa asi budú pohybovať v hornej časti tabuľky. No a čo sa týka Liverpoolu, tak ten sa zdá hraje regulérne o tretieho fleka v PL.

Reagovat
Rudnevs

Hm, na základ v Liverpoole by asi už nemal.

Reagovat
smazaný uživatel

že základ v LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v košickej Lokomotíve by základ hral či?

Reagovat
fenixLFC

tak u nas by vpravo urcite nehral zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kvalitatívne už asi nie, ale predsa Klopp je dá sa povedať jeho kamarát

Reagovat
fenixLFC

takze preto lebo je jeho kamrat by hral zaklad, hej?

Reagovat
Fairplay

Tohle dopadlo špatně, Kuba není pravý bek a na křídle platí Kuba > Schurrle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele