Trikolora a chvála pro Deschampse dominují tisku ve Francii

16.07.2018, 12:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
El Fáňos

vypořádal se výborně s obrovským tlakem a co se Francii nedá upřít je týmový výkon, Deschamps udělal z Francie nejlepší tým a zaslouženě vyhráli. Kdo tvrdí, že Chorvati hráli pohlednější fotbal, má možná pravdu, ale z 10 zápasů by Francie Chorvatsko 9x porazila a jednou prohrála a udělat tým z takových hvězdiček jako je Pogba, Griezi, Mbappé je kušmt

Reagovat
vladino10

Reagovat
Liquid

neporazili ani Dánsko, s pomocí rozhodčích porazili velmi těsně Belgii a budeš tu tvrdit, že by FRA z 10ti zápasů CRO 9x porazila

Reagovat
ttopi

Já bych řekl z 10 zápasů tak 6 výher Francie, 2 remízy, 2 výhry Chorvatska.

Reagovat
Liquid

to beru to je možný, ale z 10 zápasů FRA-CRO v dnešní napsat, že 9 výher FRA to je fakt na

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El Fáňos

Neporazili Dánsko, které hrálo beton a navíc jim v zápase o nic nešlo... jde hlavně o to, že vyhráli zaslouženě a jednoduše na ně Chorvati neměli, pouze se štěstím by je mohli porazit. Dokonce si myslim, že by Chorvati by neporazili ani Belgii. Ale jsou to spekulace. Je nesmysl, aby spolu hráli 10x za sebou, když bereš vše doslova, tak ti musí všechno připadat dementní, ale problém bude nejspíš u tebe

Reagovat
Liquid

nebejt chyby rozhodčího tak to ve 40.minutě bylo včera 0:2 pro Chorvaty....

Reagovat
El Fáňos

já pochopil, že Francie se ti moc nezdála a přál si to Chorvatům, ale nepiš nesmysly... Rozhodčí pískal dobře, francouzská penatla byla hodně krutá, ale dle pravidel férová.

Reagovat
Liquid

Francie

Reagovat
El Cid z City

respekt, udělal z lovné lovce,kterej si je vědom svojí síly,nemusí se nikam hnát, neznervózňuje ho remízovej stav a toho lovce udělal z hráčů, u nichž psychika a podřízení se týmovýmu výkonu bylo považováno za největší slabinu.Hrát útočně třeba 4231 i bez girouda, na francii by si pochutnala defenzivní uruguay anebo přinejlepším belgie, kdyby frantíci chtěli hrát do plnejch a belgičani útočit..dvakrát v PO 4góly, pánové kdo to má?

Reagovat
smazaný uživatel

Vytepat Allegriho a Didi udela s Juve parni vaalec

Reagovat
Pony Slaystation

"Fotbal v době převládajícího individualismu lidi spojuje v tom nejlepším možném: v čisté radosti. A probouzí hodnotu, kterou lidé sdílejí čím dál méně, totiž vlastenectví"

https://www.youtube.com/watch?v=1m74Tq2WHeE

Reagovat
smazaný uživatel

ZZ si zřejmě brousil zuby....teď jsem zvědavý, kam zamíří po štaci v RM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele