Chorvatská média slaví své reprezentanty bezmála jako mistry světa

16.07.2018, 19:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
Stiksxx

Ja nechápu, jak někdo muze zpochybňovat tu penaltu. Tuhle kdyby nepisk tak pak už nevim jakou. Bylo to vidět na videu naprosto přesně. Ne ze by si rozhodci nebyl jistej. Ja jsem to pral Chorvatum, ale za tuhle penaltu se nelze hádat a debatovat. Je potřeba, aby zaujati měli trochu soudnost.

Reagovat
adoxx

Byla jasná spíš mě štve to, že ruka Perišiče byla zkoumaná na videu, zatímco zákrok pár minut předtím (jasné stáhnutí Mandžukiče )nebyl

Reagovat
Stiksxx

Jojo. To mela byt taky pencle.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis to, jak si mandzukic lehl po lehkem kontaktu?

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně nikdo neřeší že první gol byl z naprosto evidentního ofsajdu... Pogba byl v ofsajdovym postavení a s Mandžukičem sváděl souboj, dokonce z některejch záběrů bylo vidět že se ho v době kdy hlavičkoval dotkl rukou...tudíž naprosto evidentní zapojení se do hry a - ofsajd!

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebyl, vida tam mel nohu.

Reagovat
Stiksxx

Ano. To je pravda. První gol byl z ofsajdu. Chyby tam byly. A je docela ostudne ze je video neodhalilo. . Ale o ruce neni pochyb. A tyhle fotbalové osobnosti si dělají sami ostudu.

Reagovat
El Campeon

Reagovat
kattos

Spíše první gol!

Reagovat
El Fáňos

video rozhodně přispělo k spravedlivějšímu posuzování, a ikdyž není bezchybné, tak s sebou nese potenciál férovějších soubojů a hlavně víc gólů! Ještě by se mělo automaticky trestat simulace a to klidně zpětně po zápase se stoupkou od 2 zápasů, aby hráči padali až v opravdu nezbytnou chvíli.

Reagovat
Stiksxx

Souhlas

Reagovat
mayday

Na druhou stranu rozhodčí piskne standartku, borci v kukani o sekundu později na videu vidí, že je to filmovačka a rozhodčímu to neřeknou. Ze standartky pak padne gól. Takovou jasnou věc by mu měli jednoznačně okamžitě hlásit a žlutá pro filmaře a hotovo. Jestli v tom má být takovej bordel, že tohle ne a penaltu zas zkoumat jde, tak ať to video dají do prdele a rozhoduje o tom zase jen lidskej faktor.

Reagovat
El Fáňos

třeba až se s tím videm naučí a diváci si na něj zvyknou, tak to půjde, ale myslím, že tahle opatrnější varianta je rozumnější a kdyby se ze začátku trestalo za simulaci zpětně, tak by hráči prostě nepadali tolik, protože by se naučili to riziko, jako se naučili, že spadnout je pro ně a tým výhodný, a na hřišti by pak rozhodčí nemusel řešit. Navíc je taky problém to, že to není tak jednoznačné na určení, někdy tam kontakt je, ale jeho síla sotva stačí na to, aby hráč spadnul, ten spadne a pak za pár vteřin se to zkoumá blbě. A penalta a faul mimo vápno je rozdíl, roh je taky výhoda, opačný aut je taky výhoda. Penalta, neuznaný gól a vyloučení jsou prostě nejzásadnější zásahy rozhodčího do výsledku i po morální stránce a to se právě řeší. Co si vzpomínám na největší křivdy, tak jsou to vždy špatně vyloučení hráči, penatly a goly u offsidů, či neuznaný regulérní góly. Těch trestnáků rozhodujících je přeci jenom míň a hráči mají větší šanci to ovlivit, vybavím si možná jen ted finále, ale faul na Griezmanna se dá obhájit jako faul a pak OM PSG, kdy Cavani nasimuloval faul v 90+ a pak ho sám dal na 2:2.

Reagovat
mayday

Nejsem proti, ruka to byla jasná. Na druhou stranu, kdyby mu tu ruku ten balón netrefil, nic by se nestalo, Francouzi by z toho neměli žádnou výhodu, za Perisicem byl jinej Chorvat, kterej to chtěl urvat.

Reagovat
ámoš

OT: Chtěl bych se zeptat, jestli je možné mít O2 TV jen na PC bez set top boxu, anebo jestli ho nutně potřebuju? A za druhé, jestli je možné mít dál internet přes UPC a TV od O2, případně jestli je to výhodné. Díky za odpovědi.

Reagovat
pantondavo

Kdyz budes mit tv a net od jednoho, bude to levnejsi,

Reagovat
verv

Můžeš pořídit o2 TV Air, to je normalně přes net a přehráváš to buď přes prohlížeč v PC nebo přes appku v telefonu. A jde to přehrávat na 4 zařízeních, takže můžeš ještě s někým posdílet. Akorát je to myslím omezený tak, že můžes sledovat na těch čtyřech zařízeních jenom 2 různý programy ve stejnou chvíli, ale tím si nejsem uplně jistej, mám klasickou o2 přes set top box.

Reagovat
kattos

Jsou to vicemistři světa, konec.

Je to samo o sobě užasné, ale tyhle řeči jsou fakt na držku

Reagovat
Juan Román Riquelme

Jsem Rebić

Reagovat
El Campeon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele