Trenérem Dukly po odchodu Šilhavého zůstává Hynek

15.09.2016, 16:29
Aktuality
Hlavním trenérem Dukly se po odchodu Jaroslava Šilhavého na plný úvazek stává Jaroslav Hynek. Bývalý dlouholetý šéftrenér mládeže Dukly doposud pražský celek vedl na dočasné bázi. Jeho trenérský tým nově vyztuží dosavadní kouč jablonecké juniorky a někdejší bundesligový fotbalista Pavel Drsek...

Jaroslav Hynek už dříve u A-týmu pracoval v roli asistenta Güntera Bittengela i Luboše Kozla, který letos v létě Šilhavému přepustil místo po dlouhých šesti a půl letech ve funkci.

Jaroslav Šilhavý Duklu opouštěl po pouhých pěti odtrénovaných kolech s jedinou výhrou na kontě. Hynek potom ve svém debutu na lavičce uhrál cenný bod v Jablonci.

"Věřím, že po sedmileté práci u mládeže, bych si mohl vést dobře. Je to další krok v naplnění klubové filosofie, kdy bychom rádi postupně a rozumně dávali příležitost vlastním hráčům. Tak tomu bylo doposud, i když to samozřejmě bylo náročné, protože práce s mládeží tu byla krátce," reagoval na své jmenování Hynek.

"Dlouhodobá myšlenková koncepce Dukly Praha byla vychovávat nejenom hráče, ale i trenéry, kteří by v budoucnu mohli vést i A-tým. V podobě Jaroslava Hynka, který byl v klubu dlouholetým šéftrenérem mládeže, se tento projekt začal realizovat. Má důvěru vedení klubu a věříme, že jdeme správnou cestou," uvedl sportovní ředitel Günter Bittengel na klubovém webu.

Autor: Tomáš Daníček / fkdukla.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
Hurrikane

Reagovat
Robbie

konečně mladý trenér, nemá cenu brát ty starý joudové který nemají žádnou koncepci a furt se jen plácej, staromódní trenéři

Reagovat
Aldeano

Daleko lepší, než tam dát nějakého ligově zkušeného, ale vyčpělého trenéra.

Reagovat
Shevchenko

sestup

Reagovat
djwenca

neví někdo, co je s Néstorem, je zase zraněný?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Puskas

Hynku! Viléme! Jarmilo!

Reagovat
smazaný uživatel

Musí být nej, dělá i do hokeje.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele