Trenér Plzně Vrba po výhře v Tel Avivu už věří v postup

26.10.2012, 08:28
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
cubinho

Včerejšek mě hodně potěšil

Reagovat
tnt03

To jsme dva

Reagovat
Filip12

PlzeŇ

Reagovat
Sosi

Když se to vezme kolem a kolem, mají šanci se pořád rvát o první místo

Reagovat
naheCZ

Sparta i Plzeň jsou na tom úplně stejně co se týče stavu ve skupině. Bodově ty 2 skupiny vypadají úplně stejně, takže stačí aby další zápas oba vyhráli, oba favoriti skupin taky nezaváhali (Lyon, Madrid) a může se slavit postup.

Reagovat
shitcool

Reagovat
cubinho

Plzeň je na tom přece jen líp, protože má odehrané už dva zápasy venku. Ve sparťanské skupině přece jen ještě může zabojovat Atheltic - když doma porazí Spartu ještě všechno bude otevřené.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
goodbay

presne

Reagovat
Shevchenko

Když doma porazí Spartu, tak všechno bude už uzavřené, jelikož to je poslední zápas.

Reagovat
cubinho

Reagovat
goodbay

Ocekavam, ze se to jeste zkomplikuje. Bilbao to urcite nebude chtit jen tak vypustit a kdyz s Lyonem vyhraje ma porad vse ve svych rukou, ikdyz by Sparta ziskala ze 3 zapasu 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně věřím v postup !!!!

Reagovat
vanGomm

Plzeň i Sparta udělali včera v EL důležitý krok k postupu mezi posledních 32 týmů.Pořád říkám,že v součastnosti na LM nemáme.Soutěž jakou je EL, ta je pro naše týmy tak akorát.To že mají na postup ze skupin dokonce naše dva týmy toto jen potvrzuje.Ve sk.LM bychom byli totiž bez šancí.

Reagovat
Manik...

přesně tak

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím že naše týmy kdyby nedostali vyloženě nějakou skupinu smrti tak by se mohli rvát o postup

Reagovat
twerp

O postup asi ne... ale o to 3. místo bychom hráli.

Reagovat
vanGomm

Tak nějak.To 3.místo ve sk.LM by bylo opravdu náš strop.My bychom totiž vždy dostali min.dva velice těžké soupeře.Takže nakonec bychom stejně skončili v EL,tedy v tom lepším případě.Budme objektivní ta EL je pro nás soutěž akorát.Zde můžem hrát důstojnou roli a občas i postoupit ze skupin.

Reagovat
twerp

No pro každý klub je daleko lepší skončit 3 ve skupině LM než vyhrát skupinu EL. Přecejenom 200 mega je 200 mega a to nemluvím o zhodnocení hráčů, což může někdy dělat daleko víc.

Reagovat
vanGomm

To je pravda,ale dostat se do té skupiny pro nás bývá v poslední době čím dál tím těžší.Tu kvalitu na to nemáme.A to i přesto,že se zavedla v předkole ta mistrovská a nemistrovká část.Nastoupit v předkole proti Kodani,Cluji,nebo Žilině je přece jen lepší,než proti Arsenalu,Atlet.Madrid,nebo Schalke.Přesto ani zde, pro nás z tak výhodného systemu se neprosazujem a končíme.

Reagovat
twerp

No Sparta vypadla se Žilinou, protože měla prostě smůlu na zranění, vyloučení a i na formu. A i ten první gól žiliny padl po tom, co Brabce trefili do koulí, on se svíjel na zemi, spartani přestali hrát s tím, že to Slováci kopnou do autu. No nekopli a dali góla. V odvetě jsme nedali góla. Prostě smolný dvojzápas.

Plzeň se dokázala prosadit i jako nenasazaný tým a docela suveréně. I když podle mě máme na to, aby todle byl takový standart.

No a letos Liberec, který byl a je totálně z formy.

Suma sumárum pokud budou týmy vyhrávat týmy jako je Sparta nebo Plzeň, tak můžeme mít zastoupení v LM skoro každý rok.

Reagovat
vanGomm

Ano pokud chceme pravidelnou,nebo alespoň občasnou účast v zákl.sk.LM,tak by bylo potřeba snížit ligu na 10 max. 12.týmů a vytvořit podmínky pro vznik 1-2 silných týmů,které by zvýšením úrovně domácí soutěže měli dobrou průpravu o boj o LM.Podívám-li se na předkola LM ročníků 06/07-12/13,tak musím konstatovat,že tedy nic moc.Ze 7 pokusů se povedly pouze dva.Plzeň 11/12 (Kodaň) a Slavia 07/08 (Ajax) ta ovšem měla tehdy velikou kliku.Ostatních 5 pokusů už bylo lichých.Liberec 06/07 (Sp.Moskva),Slavia 08/09 (Fiorentina),Sparta 09/10 Panathinaikos,Sparta 10/11 Žilina a Liberec 12/13 Cluj.Uvidí se,jak se ta naše situace ohledně LM bude v blízké budoucnosti vyvíjet.Já zatím moc optimistický nejsem.A to máme ještě kliku,že se od sezóny 10/11 změnil systém př. na mistr. a nemist. čás být to dohromady,tak to už by byl pak byl velký problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Míč je kulatý, každý zápas začíná 0:0, první gól dává soupeři výhodu.. Pokud by se některý náš tým dostal do jarní fáze Ligy Mistrů, tak by to mohlo mít za následek zkvalitnění celé ligy.. a pak by se klidně mohlo postupovat častěji.

Reagovat
goodbay

já si myslím, že kdyby náš klub (Sparta či Plzeň) nebyla nalosovaná do skupiny jako je ta Realu, CFC či ACM, tak by minimálně o tu 3. příčku bojovali a to je, myslím si, dobrej základ.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
KingMaster13

Třeba v takové skupině H by Sparta mohla i postoupit do osmifinále s Manchestrem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele