Kapitán Plzně Horváth: Úvod jsme slušně řečeno nezvládli

26.10.2012, 10:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sparta i Plzeň postoupí ze skupiny. Po dlouhé době hodně dobrý výsledek v pohárech, loni sice Plzeň byla fantastická, ale teď to je zase něco jiného. Jen tak dál

Reagovat
Rox

Konečně se dá koukat i na českej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Když k němu máš vztah, tak se na něj můžeš koukat vždycky.

Reagovat
RickNash

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Na českej fotbal, kromě teda repre, se dá dívat už hezkých pár let. Řekl bych že to začala Slavia , na což pak navázala Plzeň se Sigmou a od té doby se to šíří celou ligou, ikdyž je pravda že letos hraje pravidelně pohlednej fotbal jen Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

A předtím se na český fotbal nedalo koukat?

Reagovat
exse

To záleží na konkrétním člověku, pokud má někdo zápal pro ligu jako já, tak se na ní bude dívat vždy, pokud má někdo prioritu pohledný ofenzivní fotbal, tak by si před těmi lety moc ligu neužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, něco podobného jsem říkal i já. Ale rozhodně si nemyslím, že pohledný, ofenzivní fotbal se u nás hraje až od mistrovské sezóny Slavie. Vždycky se bylo na co dívat. Ať už na Spartu, Slavii, Baník, Slovan, Teplice, Bohemku, nebo třeba Sigmu.

Reagovat
exse

Tak vždy se sem tam našel pohledný zápas, ale žádný tým nehrál tak že by se na něj člověk díval i bez toho aby mu fandil, jen pro to že hraje hezkej fotbal. Tohle přišlo podle mě až se Slavií, hlavně teda v druhé mistrovské sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to není pravda.

Reagovat
RickNash

Nevíte někdo, kolik bodů se do koefu přidává za postup ze skupiny a kolik jich tak odhadem ještě může viktorka a sparta udělat?

Reagovat
exse

Za postup ze skupiny není bohužel nic, až za postup do čtvrtfinále je bod pro tým takže 0,25 pro koeficient. Já čekám že by oba týmy ještě udělají dohromady okolo dvou bodů do koeficientu, což by bylo skvělý, protože bychom příští rok začínali na 17. příčce.

Reagovat
goodbay

souhlas, akorát bod se uděluje už za postup do OF a ne až od ČF

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
RickNash

tyjo, dík, mám hodinku co studovat

Reagovat
twerp

Já myslím, že se za postup nepřidává nic. A kolik můžou udělat bodů? Sparta by měla porazit Izraelce a tak nějak doufám i v remízu buď s Lyonem nebo Bilbaem. Takže Sparty by udělala 0,75b. Plzeň by měla vyhrát s Hapoelem a i Coimbrou tzn udělala by 1b. Pak opravdu záleží na losu. Chytnou li Liverpool, Lyon, Atletico či Lazio, tak budou rádi za jednu remízu. Ovšem sou tam týmy jako Genk, Steaua přes které se dá postoupit dále. Já tipuju, že uděláme 2-3 body, pokud nám bude přát štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale taky tam budou ještě City, Benfika, Dynamo Kyjev nebo třeba Juventus

Reagovat
twerp

A co to mění na situaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim o ničem co by to měnilo. Pouze doplňuju tvůj neúplnej příspěvek

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz Plzen 2x vyhraje tak to bude do koeficientu 0,5 bodu a ne 1. Stejne tak Sparta nenahraje 0,75 b. ale jen 0,375. Takze 2-3 body neudelaji, protze by museli dohromady vyhrat 8-12X.

Reagovat
twerp

Máš to špatně Rusáku. Za výhru jsou dva body/počet účastníků. Tzn 2/4=0,5b za výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

mas to dobre vylizanej kriple . Nejsem zadnej rusak.

Reagovat
twerp

To sou dneska lidi, člověk použije trošku nadsázky a hned je mu nadáváno do kriplů.

Reagovat
smazaný uživatel

hlupáku

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jsou rumunské mančafty silnější než Liverpool, zní to sice divně, je to ale realita současnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho tak chci vidět v repre. Říkejte si tomu třeba sen starého demagoga, ale věřím, že on by přihrávkami našel i toho Pekharta. Když je zraněný, tak je to bez pochyby náš nejkreativnější hráč. (s Matějovským jděte do prdele.)

Reagovat
smazaný uživatel

"Když je zraněný, tak je to bez pochyby náš nejkreativnější hráč." A touto větou jsi chtěl říct co?

Reagovat
smazaný uživatel

"Když je zraněný Rosický" Omlouvám se za chybku...

Reagovat
smazaný uživatel

Za způsobené veselí se nemusíš omlouvat . Ale vysvětlení jsem potřeoboval slyšet .

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Já bych se tomu taky nebránil. Proti týmům jako Malta, Bulharsko, Dánsko atd. může v pohodě hrát. Sice to není perspektivní, ale co. Uvidíme koho vyzkouší proti Slovákům. V rozhovoru s Pešicem psali o někom mladým. Takže Pospíšil nebo Hořava. Aspoň si to myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš...Bílkovi často vyčítáte, že je nekoncepční, nemá žádnou vizi apod. A teď byste po něm chtěli, aby nominoval hráče, který by sice mohl být prospěšný, ale z hlediska koncepce by přínosem nebyl. To mi přijde trochu zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud tam x let navíc oxiduje Plašil, tak bych tohle fakt neřešil. Navíc je Horvi fakt pohodář, ale má autoritu, věřím, že by týmově prospěl.

Reagovat
RickNash

Já Bílkovi vyčítám to, že je jeden z těch trenérů, který se bojej (rozuměj potřebují výsledky) hrát odvážnější fotbal a pod ním se jen velmi těžko (rozuměj v případě, že vyrostou opravdu vyjímeční hráči) budeme hrát jiný než těžce upracovaný fotbal. A že není schopnej ty hráče nějakym způsobem "nahecovat" (vím, že to zní blbě, jde mi prostě o to, že ty zápasy odchoděj..)

Prostě nejlepší cesta by byla vytvořit novou kostru týmu hlavně v ofenzivě s důrazem na kreativitu, šikovnost, pohyblivost (příklady Hušbauer, Vydra, Pilař, Jiráček), dát jim něco volnosti a hlavně jim vysvětlit, že obliba u veřejnosti a sympatickej výkon jsou sakra spojený nádoby. Když se tahle změna z "primadon" na "bojovníky" sladí s nějakou pýár kampaní zaměřenou na fanoušky, zápasy se začnou dávat do měst, kde lidi udělaj atmosféru (Hradiště, Plzeň, Praha, Brno?), bude to obrovská změna.

(asi to zní jako děsný hovadiny ve stylu "dědek brblá vod píva", jak by řekl Kryl, ale mě na repre nevadí to, že nepadaj góly, ale to porovnání celý tý atmosféry repre zápasů třeba s Bosnou (vim, hodně specifickej případ..), Němcema, Polákama...)

Reagovat
exse

Přesně tak, kdy už brát někoho staršího tak Matějovskýho, kterej by v repre mohl hrát klidně 4-5 let. Ovšem pokud by to bylo celý uplně na mě, tak bych tu kreativitu hledal spíše u mladých, takže jednoznačná volba by pro mně byla Pospíšil, kterej má potenciál dlouhodobě nahradit Rosického, takže čím dříve v repre začne, tím lépe pro něho i pro repre.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale vy pořád nechápete, že by tam Horváth nešel jako kostra týmu na 100 let...

Reagovat
exse

To spíše ty to nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu by tam potom byl? za půl roku bysme byli stejně v prdeli

Reagovat
RickNash

Podle mě je blbost tahat do repre kluky, který nemaj stabilně skvělý výkony ani v GL. Jinak je to šikovnej plejer a za pár let ho tam taky vidim, ale teď na něm fakt nejde stavět záloha repre. Samozřejmě jsem pro to, aby si zahrál přátelák, až bude mít formu, uvidí se, některý hráči fakt v repre vyletěj... Ale to se ještě musí prokázat, zatím s ním nejde počítat jako s jistotou..

Reagovat
exse

V GL podává stabilně skvělý výkony. Samozřejmě neříkám že by byl pro repre přínosem, nebo tahounem, to určitě ne, pravděpodobně by tam zatím podával průměrné výkony jako všichni okolo něho, ale v jeho vývoji by mu to dalo straně moc, zaprvé cenné zkušenosti a za druhé by na sebe upozornil a přiblížil by se přestupu do kvalitního klubu, kde by se dále rozvíjel a třeba za 2 roky už by byl jeden z tahounů repre. Prostě preferuju dlouhodobé řešení před krátkodobým, takhle když povolá Horvátha nebo Matějovskýho, tak ano, pravděpodobně trochu repre zvednou, ale třeba na rok nebo 2 a pak se bude ten problém řešit zase od znovu.

Reagovat
RickNash

V GL... takhle: je to jeden z nejvíc fotbalovejch hráčů v lize, takže umí zahrát fakt dobře. O tom žádná. To, na co jsem upozorňoval, bylo to, že stejně jako spousta dalších mladších hráčů je vobčas totálně neviditelnej a na takovejch hráčích se bojim repre stavět (nebo je třeba i dávat do základu v kvalifikačním utkání, který zrovna neni s nějakou Maltou...). Podívej se na Jiráčka - než se dostal do repre, měl skvělej půlrok během kterýho se naučil jaký to je, když na něj tým, fanoušci spolíhaj, trošku se musel uklidnit, dozrát hlavně po tý stránce psychický, že vodběháš vždycky celej zápas, ikdyž se zrovna nedaří, nasralo tě todle tamto... Pak člověk může bejt tahoun a pak může do repre.

Reagovat
exse

Každopádně pokud Bílek povolává Daridu, Kadlece, Hušbauera a Vydru, tak prostě musí povolat Pospíšila, protože je minimálně na stejným levlu jako oni. Určitě bych ho povolal na Slováky, nechal hrát minimálně poločas a uvidí se jak to zvládne, pokud dobře tak by měl hrát i v dalších zápasech, pokud ne, tak bych ho stejně povolával na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jde o to, že spousta lidí nadává na Pekharta, přitom není chyba v něm, ale že tam absolutně chybí podpora, kterou "doklepavač" potřebuje. Věřím, že Horváth by to alespoň částečně zajistil.

Reagovat
RickNash

Ale ten doklepávač nepotřebuje staženýho rozehrávače, ale pohyblivýho podhrota, kterej mu pomůže v boji se stoperama, něco mu sklepne... Repre dojíždí na to, že je děsně statická. Tomu by Horváth nepomoh. Vedle Hübschmanna by se asi uplatnil, ale já bych tam místo dalšího střeďáka radši hodil třeba Vydru s trochu volnější pozicí, ať tam právě nabíhá, váže obránce, rozbourává tu vobranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, Vydra tam přinese klid a rozvahu, jo jo

Reagovat
RickNash

to netvrdim

repre hraje moc profesorsky a líně (rozuměj staticky, jestlis viděl Maltu, tak tam ta neschopnost něco vymyslet ze situací kdy máme míč třicet metrů vod brány byla strašná, to přímo kapalo z televize...) i bez Horvátha, naopak potřebuje agilní běhavý hráče, ideálně mladýho Rosickýho nebo obecně ten styl - šikovnej, umí narážečku, nabíhá si a tim bourá obranu, dělá místo pro další hráče a akce, umí zakončit, udělá spousty zbytečnejch náběhů..

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, ale to že hrají staticky není sestavou nebo výběrem hráčů, ale tím, že Bílek je posranej útočit. A tím nemyslím, že by měl hrát nějaký hurá fotbal, ale prostě cokoliv do ofenzivy-vystřelit, naběhnout, nacentrovat atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak agilních běhavých hráčů tam máme snad až na Plašila víc než dost, to zase prrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Reagovat
goodbay

Přesně takhle a mnohem víc se nadávalo na Baroše, i když byl určitě platnější než Pekhart.

Reagovat
smazaný uživatel

horváth do národáku místo šulina rezka ten gol co dal

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth do repre !!

Reagovat
smazaný uživatel

Plzenská hra mizerná, výsledek milosrdný. Štěstí, naivita, neopatrnost, to všechno Viktoria měla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele