Trenér Motta se vrací do práce, zaměstnala ho Bologna

10.09.2022, 11:41
Aktuality
Jenom dva měsíce byl bez práce Thiago Motta. Čtyřicetiletý kormidelník byl v červenci odvolán z lavičky Spezie a nyní ho angažovala Bologna, která hledala náhradu za Sinišu Mihajloviće. Někdejší záložník se nových povinností ujme v pondělí...

Bologna nezvládla start do nové sezony, nevyhrála ani jedno z prvních pěti utkání a na svém kontě má jen tři body. Mihajlović byl propuštěn začátkem tohoto týdne a číslem jedna na seznamu vedení byl Roberto De Zerbi. Někdejší trenér Šachtaru Doněck s vedením jednal a jednání nakonec ukončil z respektu vůči osobě Mihajloviće, který bojuje s leukémií.

"Chtěl bych vám jenom sdělit, že od pondělí bude trenérem prvního týmu Thiago Motta. Dolaďovali jsme poslední detaily smlouvy, nyní mohu vše potvrdit oficiálně," sdělil generální ředitel Claudio Fenucci.

Motta před čtyřmi roky ukončil aktivní hráčskou kariéru a první trenérské zkušenosti sbíral v mládežnické akademii PSG. Neúspěchem následně skončilo jeho první větší angažmá ve funkci hlavního kouče, Janov se s ním v roce 2019 rozloučil po pouhých dvou měsících.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Já fakt nechápu tohle vyhazování trenérů po pěti odehraných zápasech a angažování ještě horších alternativ. To se snad děje pouze v Itálii.

Očekávám, že v prosinci vyhodí Mottu a s velkou parádou se vrátí Mihajlovič

Reagovat
Slavia10

A co teď dělá Ballardini? nebude on další?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele