Trenér Breitenreiter nebude v příští sezoně trénovat Schalke

14.05.2016, 16:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
monty25

Související články

Reagovat
bayern987

Reagovat
Filip12

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Situace je nadmíru výtečná

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nemá nabídku odjinud. Do kdy měl smlouvu?

Reagovat
db18

"Zápas s Hoffenheimem bude mým posledním u Schalke," řekl Breitenreiter, který loni v létě podepsal v klubu smlouvu na dva roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, přehlédl jsem to

Reagovat
Kucka

Ted k veci, opravdu bylo pusobeni AB takovym zklamanim? Ma soucasnej kadr vubec na to byt vys nez 5.-7.?

Reagovat
Rudnevs

Ten tým je strašne nekonzistentný. Tento ťah ale je preto lebo Schalke chce titul a dvojica Weinzierl-Heidel je na to ako stvorená.

Reagovat
smazaný uživatel

Od začátku mi to přišlo jako takový kompromis. Nemůžeme dostat 3 trenéry, které chceme, tak vezmeme tohohle, třeba překvapí a příší sezonu uvidíme. Nevím co čekalo vedení, ale já od něj očekával asi to co předvedl, takže žádné překvapení, ale zároveň to není trenér který by posunul Schalke na tu vysněnou úroveň.

Každopádně rozhodně to za něj bylo lepší, než za předchozích 2 trenérů, ale kdyby zůstal, tak by v podstatě vedení říkalo jsme se současným stavem spokojení a chceme aby to takhle pokračovalo, což samozřejmě realita není ani být nemůže.

Reagovat
Rudnevs

Weinzierl → Schalke

Schwartz/Dirk Schuster → FCA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
skat

no dalo se to čekat, cíl v podobě LM splněný nebyl, takže metoda pokus omyl, když nevyšly první volby loni prostě tak nějak nevyšel a setrvačností uhrál alespoň to EL a i to bylo s klikou. Ale jen u trenéra zůstat nemůže a bez masivní investice do kádru to prostě na vyšší než 4-6místo stabilně nebude. Potřebujeme hroťáka - zabijáka, Hunter už není nejmladší a Di Santovi moc nevěřím ( ale třeba překvapí ). A nemůžeme spoléhat jen na Hutelaara se Saném. Chupo je spíš křídlo než hroťák.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele