Breitenreiter: Jsem správný trenér pro Schalke

12.10.2015, 18:00
Aktuality
Schalke před startem letošní sezóny trochu překvapivě na lavičku dosadilo André Breitenreitera, jenž nebyl pro Königsblauen rozhodně první volbou. Sám 42letý kouč ale nepochybuje, že je pro S04 ten pravý...

Breitenreiter do hornického klubu přišel z Paderbornu, se kterým dokázal vybojovat postup mezi německou elitu, následně však skromný celek po roce opětovně sestoupil.

Nadějný lodivod měl ještě rok platný kontrakt, avšak na základě výstupní klauzule se mohl přestěhovat do Schalke. "Nevadí mi, jestli jsem byl pro Schalke druhá nebo třetí volba. Jsem totiž přesvědčen o tom, že jsem ta správná volba," prohlásil sebevědomě Breitenreiter.

Königsblauen se pod bývalým útočníkem Hannoveru, Hamburku nebo Wolfsburgu daří, když po osmi ligových zápasech nastřádali 16 bodů, což stačí na průběžnou třetí pozici. "Po příchodu do Schalke jsem to neměl snadné. Nikdo nevěděl, co ode mě může čekat," uvedl kouč, jenž má s "Die Knappen" smlouvu ještě na dva roky, nechá se však očekávat její prodloužení.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
Rudnevs

No neviem... Tie prestupy neboli ktovie aké.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za ty snad nemuze on ne. Navic oproti minule sezone je to posileni snu. Geis je nejlepsi nakup za x let, Gaicara je zase terminator. A doufam ze i Di Santo se postupem casu chytne. Herne je to zatim fajn, jen by to chtelo vic golu.

Reagovat
Rudnevs

No tak Geis áno. Di Santo zatiaľ tiež nie je nic moc. Nastasica radšej nespomínam ale toho vybavoval Di Matteo. Proste štyria hráči za 20 miliónov z toho bol dobrý nákup iba Geis. Pozitívne hodnotím nákupy Riethera a Gsuprninga. Ale najmä že odohnali Fuchsa, Barnettu a Boatenga. Pred rokom si mohli poistiť Hooglanda. Majú ale šťastie že majú super mladikov a to sa im ešte rozohravaju Avdijaj a Clemens.

Už to píšem najmenej štvrtý krát ale stále si myslím že najlepšie nakupovať je v 2.lige. Veď hráči ako Terodde, Forsberg, Klostermann, Orban, Halstenberg, Rzatkowski, Okotie a mohol by som pokračovať ešte dosť dlho. Taký hráči na to majú a nestoja veľa. To ale len môj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Marc Rzatkowski, nejvetsi frajer

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
smazaný uživatel

Super hráčik

Reagovat
Rudnevs

tiež si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Sebechvála smrdí.

Reagovat
Rudnevs

Lucien Favre je po odchodu z Borussie Mönchengladbach bez angažmá, to už by však nemuselo platit dlouho. Podle spekulací německých médií má o švýcarského kouče zájem druholigový RB Lipsko, kde zatím na lavičce sedí sportovní ředitel Ralf Rangnick. (transfermarkt.de)

OT - Favre im pomôže

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho style

Reagovat
Zaschrona

OT: NBA Fantasy 2015/16

Hledáme nové členy do NBA fantasy ligy na Yahoo. Znalosti pomůžou, ale hrát se dá v pohodě bez nich. Jde konkrétně o B-ligu, takže ideální pro případné úplné nováčky. Jakékoliv případné dotazy vysvětlíme.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/bochum-sokovala-leverkusen-28569/

Reagovat
smazaný uživatel

si normální že to se.eš všude?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Útočník Bayernu Mnichov Thomas Müller přiznává, že odolat vábení lukrativní nabídky z Manchesteru United není snadné. (Manchester Evening News)

jen ať jde a zahraje si pořádnou ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Přetup do kvalitativně slabšího týmu? Proč by to dělal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele