Totti nechce z reprezentace nikoho vystrnadit

29.11.2007, 18:47
Aktuality
Záložník Francesco Totti si získal respekt italských fanoušků. V rozhovoru pro magazín GQ totiž prohlásil, že se do národního týmu nevrátí. Připustil ovšem, že by svůj názor mohl pozměnit, kdyby italská reprezentace ztratila kvůli zranění několik hráčů.

V Itálii se objevují názory, že by Francesco Totti měl pomoci národnímu týmu na evropském šampionátu v Rakousku a Švýcarsku.

Tuto možnost dokonce zvažuje trenér Roberto Donadoni, jenž před pár týdny prohlásil, že před nikým nezavřel dveře do reprezentace. Zvláště ne Tottimu.

Ten ale nad touto variantou v tuto chvíli nepřemýšlí. "Je to ostuda," myslí si Totti. "Na turnaj by mělo jet těch 22 nebo 24 hráčů, kteří se na turnaj kvalifikovali."

Špílmachr AS Řím si uvědomuje, že pokud by na šampionát odcestoval, musel by někoho z týmu vystrnadit. "A to není fér," řekl Totti.

Kdyby ale Donadoni vinou zranění přišel o několik hráčů, svůj názor by přehodnotil.

Totti momentálně nehraje kvůli poranění kotníku. Jeho start i v nedělním utkání proti Udinese je velmi nepravděpodobný.

Autor: Pavel Janega / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tottiho jsem nikdy nemel zrovna v oblibe... ale podle me rika to spravne at jedou na EURO hraci kteri si ho vybojovali a zaslouzi si ho

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by spravedlive aby tam jeli hraci kteri to vybojovali, ale porad to zalezi na trenerovi a myslim ze ten ho prekeca

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem nikoho urazit ale vyjadril sa dost fer na rozdiel od ehm nedveda...

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady klasika,takovy hraci se vzdycky nakonec vrati jenom se nechavaji premlovat aby si dokazali jak moc sou duleziti to uz je ohrana pisnicka

Reagovat
smazaný uživatel

neblazni sa

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty ehm,Nedved se vratil pred barazi s Norskem a k postupu nemalou merou pomohl.Bez nej jsme se do baraze protrapili.Je tedy fakt ze predtim nemel delat fory.Ale s Tottim kterej vubec nehral se to neda srovnavat.No Cesi o tom vedi vic.Ty zas vis vic o Mintalovi a spol.

Reagovat
Sosi

Navic Nedved byl jeden z nejlepsich ceskych hracu na MS (proti Italii skoro jediny, ale proti Buffonovi ), ukazal, ze nasazeni a motivace je pul uspechu... Jinak Tottiho jsem nemel rad, protoze mi v FIFA 2002 daval hodne golu , ale je fakt dobrej... Mozek Italů...

Reagovat
smazaný uživatel

hral lepe nez se mu stalo to vazne zraneni.. skoro u nehu vubec nevidim snahu udelat hrace radej se necha faulovat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele