Toto bychom měli zvládnout uhrát, litoval po remíze s Jihlavou Jílek

08.04.2018, 13:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

posledni nadeje na pohary zhasla, liberec ztracet nebude, sparta asi taky uz moc ne a v jablonci pristi kolo puknou

Reagovat
popltak
Reagovat
vitecek15

Strašná, ale strašná škoda, že jsme ztratili s naprosto marnou Karvinou a ještě Jihlavou, která navíc přijela bez Ikauniekse. Možná jsme po podzimu namlsaní, ale ten tým má rozhodně na to, aby v té pětce na konci byl. Ale chce to stabilnější výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak furt když skončíte do 6 místa, tak se není za co stydět ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nema na to, po podzimu byli v laufu, ted je vetsina z formy krome plska a reznicka, sem tam houska a jemelka, z nejakyho duvodu hraje zase divizni hrac hala jako bonus

Reagovat
Erialdur

Viděl jsi ty zápasy? Řezníček kromě toho na Dukle moc ve formě není. Plšek dokonce nebyl několik zápasů ani v základní sestavě, ale min. v posledních zápasech se zase chytil. To že ten tým jako celek nemůže držet nadstandartní výkony s podzimu se prostě dalo čekat. I 6. - 7. místo je super a nemá smysl nijak nadávat. Já jsem rád, že nehrajeme o záchranu. Zažil jsem dva pády do II. ligy a zlatý hattrik si rád odpustím.

Reagovat
vitecek15

meezy5 kecá sračky. Samozřejmě v podstatě cokoliv bude úspěch, cíl byl nesestoupit, ale byli bychom sami proti sobě, kdybysme řekli, že o poháry hrát nechceme. Plšek maká pro tým, umí si najít místo, to je jeho největší plus. Řezníček kromě haluzáckého výkonu na Dukle strašně bídnej. Nezpracuje míč, neobejde protihráče, nezakončí přesně. Škoda mluvit. Houska a Jemelka odvádí dobrou práci, oba to svoje. A Hála je nalevo stokrát lepší, než naprosto tragickej Vepřek, kterýho udělá i poloslepej protihráč.

Reagovat
sosna

Vepřek byl jednoznačně jedním z našich nejlepších hráčů na podzim. Proto taky odehrál úplně všechno, navíc jako kapitán. Jílek totiž není slepej narozdíl od vás.

Reagovat
vitecek15

Pozičně naprosto špatně postavenej obránce. On nestíhá, neumí oběma nohama, horko těžko obejde protihráče, často si pomáhá v soubojích rukama (rozhodčí to jaksi nepochopitelně nevidí). Jako kapitán a člověk supr, dokáže nahecovat tým, zařvat, když je potřeba, ale jinak jeden z nejhorších článků současné základní jedenáctky. Bohužel nemáme na jeho pozici alternativu (možná snad jen Hála), neb ani v nižších ročnících tam nikdo solidnější neběhá. Původně byl levej bek i Jemelka, ale v béčku ho dobře stáhli na beka. Ale alternovat tam určitě taky může.

Reagovat
sosna

Opakuju, že na podzim byl jedním z nejlepších hráčů, např. doma se Spartou vůbec nejlepší na place. Alternativy jsou Hála a Falta, oba si tam v posledních zápasech zahráli a ani jeden ten post neodehraje jak Vepřek. Proto se tam taky teď po zranění vrátí. Určitě jsou v lize lepší leví obránci, ale prohlášení, že ho udělá poloslepej protihráč je taky pěkná sračka.

Reagovat
2Forty2

Souhlas. Vepřek je to nejlepší, co máme na levý kraj obrany. Akorát nesouhlasím s těmi alternativami. Alternativy na ten post jednoduše nemáme. Snad jedině někdo z mladých..? Hála ani Falta nejsou obránci a zejména Hála tam vždycky hoří jak papír. Ostatně Hála se mi nelíbí ani směrem dopředu. Většinu akcí zadrbe svýma pseudokličkama. Doufám, že co nejdřív zase zaujme místo na lavce.

Reagovat
sosna

Kromě Plška a Řezníčka tvl. Tihle dva byly první jarní kola před reprepauzou nejvíc z formy ze všech právě.

Reagovat
TheTopFootbaler

Bod z Olomouce má momentálně cenu zlata a my musíme líbat nohy Dvořákovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonýrovi Dvořákovi!

Reagovat
Realita

Já myslel že je mu tak 60 let.. A on to je ročník 76??

Reagovat
sosna

Vzhledem k ostatním výsledkům a vývoji utkání velká ztráta. Naprosto dehonestuje výkon na Dukle. Z mého pohledu nejde ani tak o ztrátu podzimní euforie, ale o výměnu Chorý - Řezníček. Kuba nám vyhrál zápas na Julisce a společně s Hečou proti Slovácku, ale jinak totálně mimo náš herní systém. Chce balóny pro sebe, když je nedostane ideálně tak se hned vzteká na zálohu a většinu času pobíhá utopený mezi obráncema soupeře a hrajeme v deseti. Choras se hluboko vracel, udržel balony a následně rozdával záloze s kterou byl pochopitelně mnohem víc sehraný. Celá ta útočná fáze byla úplně o něčem jiném na podzim. Obrana je pořád super.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele