TORRES VÝMĚNOU ZA CROUCHE?

25.06.2007, 19:43
Aktuality
To že se Liverpool zajímá o španělského útočníka Atletika Madrid Fernanda Torrese není žádná novina, ale nyní přišel tým Javiera Aguirreho se zajímavou nabídkou. 23letý útočník by do Anglie mohl zamířit, pokud by byli Reds ochotni poslat opačným směrem Petera Crouche.

Podle anglického deníku Daily Star se představy klubů o Torresově hodnotě liší asi o 8 miliónů liber. Reds už se údajně pokusili Atlétiku nabídnout výměnou Luisa Garcíu, španělský klub by však raději přivítal anglického reprezentanta Petera Crouche. Trenér Atletika Javier Aguirre je prý velkým fanouškem 201 centimetrů vysoké hvězdy Anglie a myslí si, že Crouch by se pro Primera Division skvěle hodil. Nicméně manažer Reds Rafael Benítez chce mít ve svém kádru pro nadcházející sezónu čtyři útočníky světových kvalit a proto by preferoval odchod Luise Garcii.

Funkcionáři z Anfield Road by podle všeho měli v průběhu tohoto týdne do Madridu odcestovat s nadějí o dokončení transferu. Liverpool ovšem není jediným týmem, který by Torrese přivítal ve svém týmu - dalším zájemcem by měl být Manchester United.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (37)

Přidat komentář
smazaný uživatel

201 cm vysoké dřevo by se pro PD určitě nehodilo.Pls Fernando nechoď k dokařům a vožralům!

Reagovat
HOST*

Figo do Cagliari!

Reagovat
HOST*inzaghi

201 cm vysoké dřevo, které sází jeden gól za druhým...sem zvědav na toho boha Toresse v jiném klubu - nemá šanc, je to přeceńované děcko

Reagovat
HOST*villa

Co máš proti Fernandovi??? přecenovaný děcko to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Madračky se pomátly?

Katastrofa - vyměnit perfetktního nebezpečnýho rychlýho technickýho tahouna za ... dvoumetrovýho prkenýho tragéda .

Nechápu, že si myslej, že se Crouch v technický La lize prosadí (ikdyž Žigič ... ). No, uvidíme, ale prosím, nepouštějte Fernanda do Live, radši ho vyměňte do ManU za Sahu a Smithe

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch je sice dřevo, ale přivezl by si s sebou Abygail Clancy! To už stojí za uvážení.

Reagovat
HOST*kuba

Co říkáte na tyto stránky?

http://liverpool.xf.cz/

Reagovat
HOST*-Kopy-

pekny logo, slova v menu - velkým písmenem(začáteční)

Reagovat
HOST*JJ

Hmm jsou stejný jako celej Liverpool...tzn.

Reagovat
HOST*villa

Neee prosíím nechod do Anglie zůstan v Atleticu

Reagovat
HOST*Juve

ste blázni Crouch je dřevo jo viděli ste jeho góly v LM přes hlavu,kdyby byl takový dřevo tak se do té střely ani nepoloží a to ukázal 2x,osobně se mi Torres taky líbí víc i když sem ho viděl párkrát ale myslím že v Premier League by ho někdo párkrát sundal a bylo by po Torresovi.Torres musí zůstat ve španělsku a Crouch v Anglii.Ale oba sou výborní útočníci.

Reagovat
smazaný uživatel

"viděli ste jeho góly v LM přes hlavu"

Tak to je teda argument za vsetky zlate...

Reagovat
smazaný uživatel

to bol argument na to ze je drevo....a je to dobry argument...videl si napr. drogbu urobit nieco take???

Reagovat
HOST*cracker

Crouch je mnohem platnější pro mužstvo

Reagovat
smazaný uživatel

O tom sa nikto nebavi..

Reagovat
HOST*piccaso16

a proč ne ty pi*o??? tys asi neviděl croucha hrát, kopyto seš možná tak ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budes asi iny drsnak...alebo nejaka lama.

Reagovat
smazaný uživatel

Argumentovat jednym golom pres hlavu je naozaj smiesne. Na tom chlapci nic nezmenite.

Reagovat
smazaný uživatel

on ho nedal jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch na svou výšku s míčem docela umí. Není to sice Cristiano Ronaldo, ale když ho poronvám s Hozníkem Kolerrem, tak je natom o mnoho lépe.

Reagovat
HOST*Juve

Si chuj vole až dokážeš to co Crouch tak můžeš kecat.Zatím určitě hraješ nějakou pralesní soutěž a umíš akorát kritizovat hráče ale sám hraješ hovno.Crouch je výbornej útočník jinak by nehrál za Liverpool a za Anglickou repre a co že vypadá jak kostra ale hraje parádně a branky dává překrásné.

Reagovat
HOST*Juve

fakt nechápu nějaký lidi kteří nic nedokázali a umí krytizovat druhé a smát se za to jak hrají!

Reagovat
HOST*Juve

on to udělal 2x jednou v myslím v PL a pak v CL a to už něco svědčí že není kopyto.Na ty 2 metry je obdivuhodné že něco takové vůbec umí.Myslím že to tady dám video s Crouchovima gólama ať se podíváš že dává perfektní branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to urobil dvakrat...a preto zakonite neni kopyto ?

Reagovat
Radin

Chudák rominho,ještě nevytrávil jak jim Live dalo na prdel v CHL

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak som sa zasmial, ked som si uvedomil ako prazdny je tvoj prispevok. Vtipy ti zda sa moc nejdu...i ked ten o tej kariere velkeho futbalistu bol docela dobry.

Reagovat
HOST*juve
Reagovat
smazaný uživatel

pekne sracka-video .Za 1)podle videa nemuzes posoudit hrace komplexne skoro kazdej ma nejaky dobry momenty a za 2)koukni na video torrese a pak mi rikej kdo je lepsi....

Reagovat
HOST*

no jak tak koukám tak věichni máte jiný názory a prozatím jsou to spekulace neboť nikdo z vás nemůže říct že se Torres nechytí v premier league neboť nikdo z vás ho tasm neviděl hrát a proto nespekulujte kam kdo by se hodil protože nemusíte mít vubec pravdu

Reagovat
HOST*

Jasnej příklad je např. Cristiano Ronaldo představte si že hraje ve Španělsku a chce přestoupit do Anglie tak tady všichni budete psát že se tam nemůže chytit s těma kličkama ale jak vidíme tak se tam chytá tak že je momentálně nejlepší hráč na ostrovech a spolu s Kaka na zemi

Reagovat
HOST*1860

do slov : " že je momentálně nejlepší.." byl tvůj prispevek duchaplny, jinak proc bychom nemohli spekulovat? i to patri k fotbalu, a bavi nas to..

Reagovat
HOST*

ja bych to vyjadreni ze je momentalne nejlepsi do uvozovek nedaval nebot jestli sis vsiml tak ziskal vsechny mozne oceneni na ostrovech ktere dostat mohl(osobní oceneni)...a dobre kdyz vas to bavi spekulovat tak si spekulujte mate na to pravo ja sem pouze rek svuj nazor na to

Reagovat
HOST*1860

podle me nejlepsi neni, ja sem mu taky zadny oceneni nedal..

Reagovat
HOST*

No to je sice hezký že podle tebe nejlepší není ale jak sám víš tak o těchto věcích nerozhoduje jen jeden člověk

Reagovat
Radin

Je čas El Nino

Reagovat
HOST*ital

Tak to by byl opravdu super obchod.Už dlouho jsem nezažil transfer,na kterém by si pohoršili všechny 4 strany...

Reagovat
HOST*

jen at de, tady nehraje žádny pohary a torres je nejjlepší utořník na světe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele