TONI: ROZHODNU SE AŽ PO SEZÓNĚ

19.03.2007, 17:50
Aktuality
Luku Toniho čeká v létě těžké rozhodování. O nejlepšího střelce loňského ročníku Serie A mají zájem především Inter Milán a Juventus Turín a je jenom na samotném hráči, zda jejich volání vyslyší, nebo zůstane věrný Fiorentině...

29letý útočník je pro všechny fanoušky "Fialek" doslova neprodejným, vrásky na čele jim ale dělá vyjádření sportovního ředitele Pantalea Corvina. Ten nedávno pootevřel dveře možnému prodeji největší hvězdy klubu. "Můžeme si o tom promluvit v létě. Toni má smlouvu s námi, ale pokud nás požádá o uvolnění, sedneme si ke stolu a rozhodneme se, co dál, stejně tak jako před začátkem této sezóny," šokoval Corvino všechny příznivce Fiorentiny.

Na Apeninském poloostrově se o odchodu Toniho spekuluje už hodně dlouho. Zájem má Bayern Mnichov, pravděpodobnější je ale přestup do některého z italských gigantů. Mistr světa z Německa by mohl zamířit do turínského Juventusu nebo Interu Milán, jehož vedení je ochotné nabídnout jako protihodnotu Brazilce Adriana. Sám Toni však otázku svého dalšího působiště neřeší.

"Nechci se teď bavit o své budoucnosti. Počkám do konce sezóny a pak si sednu s prezidentem. Rozhodnu se společně s rodinou Della Valleů, společně si sedneme a v klidu promluvíme. V tuto chvíli se chci soustředit jenom na Serii A," řekl na otázku dalšího působiště Toni.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*GEGE

podle me nejrealnejsi je ze pude za Adriana do Interu ale radsi by mel jit do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna zase toto vobec nieje realne zeby siel za adriana

Reagovat
HOST*

podla man je to dost realne ze by mohol ist za Adriana pretoze adriano chce odist ;-)

Reagovat
HOST*monarch

...taky si myslím že jej vymění za Adriana.Crespo nejspíš odejde po sezóně zpět k Blues a Inter se netají tím že hledá "spolehlivého" útočníka...

Reagovat
HOST*ANDREA DELLA VALLE

TONI ZUSTAVA VE FLORENCI

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele