Tedesco se chopil kormidla Schalke, cílem je návrat do pohárů

21.06.2017, 18:51
Aktuality
Schalke 04 v uplynulé sezoně selhalo a jeho jasným cílem pro nadcházející bundesligový ročník bude návrat do evropských pohárů. Celek z Gelsenkirchenu tam má dovést Domenico Tedesco, jehož vedení dnes představilo jako nového trenéra...

Teprve 31letý Tedesco přichází z druholigového německého Aue a nahradil Markuse Weinzierla. Ten sice dovedl Schalke do čtvrtfinále Evropské ligy, v domácí nejvyšší soutěži se mu ovšem nedařilo a klub bude poprvé od sezony 2009/2010 chybět v evropských pohárech.

"Schalke je mimořádným klubem. Nevzdával bych se své práce v Aue kvůli nějakému starému klubu. Chci nejprve poznat další zaměstnance, tým a strukturu. To je pro mě základem úspěšné práce," řekl Tedesco.

"Potřebujeme silný tým a silnou skupinu zaměstnanců, kteří budou za týmem stát. Kvalita hráčů je primární věcí. Vytvoříme podmínky nutné pro to, aby tito kvalitní hráči mohli nadále růst," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nebyli v semifinále.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke skoncilo v stvrtfinale proti Ajaxu

Reagovat
REPLIKATOR

Sestup

Reagovat
smazaný uživatel

zostupia Lipsko a Wolfsburg. Schalke sa udrzi cez baraz.

Reagovat
HSV1887

Nejaky Scheiße 04 me nezajima..

To, ze u nas bude Papa natrvalo, to asi nejak oslavim, mam z toho hroznou radost :)

Reagovat
Rudnevs

Prečo? Veď medzi HSV a S04 nie je, ani nebola žiadna rivalita.

Inak vykúpenie Papadopoulosa ešte nie oficiálne, ale vraj je to na dobrej ceste. Cena 6 miliónov + bonusy 3 milióny. Todt sa chystá nakupovať ďalej, v pláne je ešte Pollersbeck a možno Hahn (odchovanec). HSV chce obmedziť rozpočet na platy z 56 na 48 miliónov. Celé prestupové obdobie má dvadstiatimi miliónmi sponzorovať Kühne.

Reagovat
HSV1887

Neni rivalita? A proc teda hools Schalke napadli na stadione normal HSV Fans? A sam jsem byl svedkem, jak se Fans napadali, jak jsem sel ze stadionu.. Mezi HSV a S04 je rivalita, jen maj oba tymy v seznamu nenavisti na predni pricce jine kluby.

Papa je hotovej.. a ze neni oficilane? Bude zitra nebo do konce tydne.. Pollersbeck uz je taky hotovej, ale z neho nejak nadsenej nejsem, jako spatnej nebude, ale ja preju Nr.1 Matheniovi, ale zas Julian na nej vytvori tlak. HSV musi omezit platovy strop, je to v podminkach pro udeleni licence, pokud se nepletu. No potrebujeme jeste min. jednoho stopera.. jinak se mi ten tym libi.

Na Kühnem je videt, ze o penize fakt nema nouzi (jeste aby mel, patri mezi nejbohatsi Nemce) a ze HSV ma fakt rad, uz tam narval tolik penez a nix...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ako realne vidis Hahna? A kdesi som cital na fb ze by k vam mohol prist aj Nuri Sahin z BVB

Reagovat
HSV1887

Ted jsem cetl o Hahnovi, ze je to docela pravdepodobny.

O Sahinovi jsem taky neco cetl, ale to byl spis kec bych rekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HSV1887

Ted ctu, ze prej Hahn je hotovej. Dobra posila :)

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ano, skvele kridlo...mohla by byt aj na ef nejaka zmienka o tom

Reagovat
Rudnevs

Hahn ešte tiež nie je oficiálny.

Reagovat
Rudnevs

Ak myslíš ten zápas 33. kola vo VELTINS-Arene, kde boli zranení dvaja fanúšikovia HSV, tak tam to nemuselo byť kvôli nejakej rivalite, ale trebárs len kvôli veľkým emóciám... Veď HSV dalo gól v posledných minútach a Schalke potom nebol uznaný gól, ktorý pravdepodobne mal platiť a Schalke kvôli tomu definitívne stratilo nádej na Europa League. Je možné že sa pletiem a nie som dostatočne znalý situácie, ale ako historickú rivalitu som videl iba Schalke s Essenom a BVB a HSV s Werderom a St.Pauli, HSV a Schalke sa neuvádza nikde.

Tak ja sa snažím v tomto byť opatrný a počkať si až prestup potvrdí jeden alebo druhý klub, ale medzičasom to už potvrdil sám Papa cez Instagram, takže s najväčšou pravdepodobnosťou skutočne ostáva v HSV natrvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Papa by ostat mal, na jar hral zaklad a patril medzi klucovych hracov timu v ceste za udrzanim... skvely obranca, naviac mimoriadne nebezpecny pri ofenzivnych standartkach...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Němec

Reagovat
Posledni Kovboj

harmon tedesco

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele