TAVANO NA HOSTOVÁNÍ DO AS ŘÍM

17.12.2006, 17:57
Aktuality
Černé období Francesca Ciccia Tavana ve Valencii je na minimálně půl roku zažehnáno. Počínaje novým rokem je Ital zapůjčen na Stadio Olimpico celku AS Řím. Valencijský kouč Flores mu i přes početnou marodku téměř nedal příležitost hrát a vedení Ches se tak rozhodlo Tavana prozatím raději poslat jinam.

Pozici Tavana ve Valencii kromě nedůvěry trenéra komplikovala též zranění, když byl ale fit, tak se dostal na delší dobu na hřiště jen dvakrát. Ve španělském poháru a také, když už o nic nešlo, v Lize Mistrů právě na půdě AS Řím. Francesco není ve Floresových plánech ani pro jarní část sezony, kouč si přál v létě do týmu Luise Garcíu z Espanyolu, sportovní ředitel Carboni ale přivedl do týmu Tavana.

O jeho hostování měly zájem i kluby ve Španělsku, konkrétně Deportivo La Coruňa a Racing Santander. Zájem byl i ze strany AC Milán, Interu Milán a Palerma, oficiální nabídka ale přišla jen z Říma. Klub převezme jeho plat a v červnu bude mít možnost jej koupit za stejnou částku, za jakou Tavano přišel do Valencie (pokud ta o něj nebude mít zájem). Jde o 9 milionů liber.

Sportovní ředitel Valencie Carboni ale přesto vyjádřil názor, že Francesco se v létě na Mestallu určitě vrátí. Evidentně ale ne, pokud bude stále Enrique Flores trenérem, a tak mocenská hra těchto dvou pánů, jejíž se stal Tavano nechtěnou obětí, může pokračovat dále. Italský klub se takto snaží řešit situaci, kdy je zraněný jiný forward Mirko Vučinič.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (13)

Přidat komentář
Shevchenko

Reagovat
HOST*

a co ty tady chudinko, to se ti ještě nikdy nepoštěstilo bejt první???

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

... a dokonce prvni přečtení !

Reagovat
HOST*

to je raritam tak aspoň něco

Reagovat
smazaný uživatel

jo červeno-žlutá mu bude slušet ještě víc by ale slušel vyhazov Floresovi

Reagovat
HOST*Pajec

přesně tak....Flores mu měl dát víc šancí....vůbec nemohl ukázat co v něm je...no ale zaplať Pánbůh se Val teď docela daří takže AMUNT VALENCIA

Reagovat
smazaný uživatel

budem shánět náhradu, nejlepší vzít Diega Milita

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

hohoho!!! Diega se Vám zachtělo?! No nebyl by to pro Vás špatný kauf...

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

kolik už má fíků? kolem 10, ne?

Reagovat
HOST*marv

škoda že nešel do Santanderu-Žigič a Tavano to by byla dvojce

Reagovat
HOST*robik

Žigič ´ten se mi docela líbí, i když o něm tenhle článek neni. Změna určitě prospěje, vrácí se do domácího prostředí, myslím tím itáĺskou ligu respektivě Tavana. Myslím že o něm ještě uslyšíme.

Reagovat
HOST*El_Cid

jojo, takhle to dopada, kdyz funkcionar fusuje do nakupu a omezuje trenera (i kdyz ten by si zaslouzil omezit vetsinu zivotnich funkci a to na minimum az nulu)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele