Takové utkání jsme chtěli a potřebovali, řekl trenér Klopp

17.02.2021, 13:20
Aktuality
Jürgen Klopp (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (35)

Přidat komentář
Ranoth

sice nam to vitazstvo darovali ale vyhra je vyhra

Reagovat
Kixi Syhimour

Naprosto se nám vrátil ten zápas s Leicesterem

Reagovat
Kixi Syhimour

konečně líbivá fotka

Reagovat
Witcher

Škoda že se to hrálo na neutrální půdě, takhle to nemá žádnou váhu

Reagovat
Bandita_Harry

Ma to presne váhu víťazstva 2:0 vonku

Reagovat
Y.N.W.A

jj, protože do odvety se ten výsledek kvůli neutrální půdě nepočítá

Reagovat
Dejwa

každopádně by UEFA konečně mohla zvážit to pravidlo o gólech venku, alespoň v případným prodloužení, v aktuální době je to fakt kravina

Reagovat
Y.N.W.A

v normální hrací době to chápu... zrušit to by byl krok zpět, dřív se tak nehrálo a došlo se do tohoto stavu, aby nebylo tolik prodloužení a penalt, s tím problém nemám... ale s čím problém mám, je, jak píšeš, že to platí i v prodloužení, to je hovadina napadnutelná žalobou, vždyť v prvním zápase se přece prodlužovat nedá, tak proč má bejt trestanej tým, co hraje odvetu doma (většinou ten nasazenej)... okamžitě zrušit!

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Vždyť je to Troll, u každého článku napíše hovno

Reagovat
Freedo

Teď poslouchám podcast s Trpišem. Dostal otázku na to, proč se Poolu tolik nedaří. A mimo jiné zmínil (samozřejmě až po těch nejvíc stěžejních věcech jako jsou zranění stoperů atd.), že si myslí, že Thiago do týmu stylově nezapadá. Přitom tady si ho každej tolik chválí. Jak to je?

Reagovat
Bandita_Harry

Už minimálne mesiac sa tu Thiago moc nechváli teda

Reagovat
Freedo

To je docela možný. Každopádně to, jestli hráč svým stylem do týmu sedí nebo ne, se snad po půl roce nezmění, ne?

Reagovat
Bandita_Harry

Beci ti na to odpovedal dobre, ta záloha nieje v zložení akom by mala byť ďalšiu sezónu po príprave, atď verím že to bude určite lepšie

Reagovat
Beči

On tam momentálně stylově nezapadá, protože se záloha lepila jak se dalo z důvodu vytížení Fabinha a Henda na stoperu. Jakmile bude mít jednoho z nich na DM a bude hrát výš, věřím že to bude úplně jiné kafe. A i v této situaci byl skoro v každém zápase o parník náš nejkreativnější hráč.

Reagovat
martin.b

Souhlas, s posuzováním bych počkal, až bude stabilně nastupovat s Fabinhem a Hendersonem. Jedinej jeho problém je, že na to, aby hrál pozici 10, má příšerný čísla.

Reagovat
Beči

Tak on nikdy nebyl klasická desítka, spíš osmička nebo "osm a půlka".

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
j_mrazik

Něco na tom možná bude, že když 15 let hraješ na držení balonu a hlavně neztratit a když tak jedině u soupeřova vápna, tak dávat rychlé balony od nohy a nepředržovat balon může dělat trochu problém. Ale zase si myslím, že je chytrej na to dost, aby to změnil. Záleží, co po něm Klopp chce a co si od něj slibuje. To že hraje hráč nahovno nemusí být úplně jeho vina.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký podcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem.

Reagovat
Big Virgil

Nedaří se vyloženě nikomu (aspoň teda ne herně) naše hra byla založena na brutálním presingu útočníků a zálohy, to tam teď prostě nevidím. Vypadá to jak kdyby neměli sílu po ztrátě balonu udělat každý ostrý sprint ke svýmu hráči. Při zranění Joty není nikdo na lavičce kdo by tam mohl kvalitně zahrát a zarotovat to. To platí o všech řadách. Následující 2 letní přestupáky očekávám velkou obměnu. OUT: Adrian,Wijnaldum, Milner, Keita, Shagiri, Origi.

Reagovat
Freedo

Nečekáš, že odejde někdo z útočné trojice? Hodně se mluví o tom, že to potřebuje obměnit. Viděl bych to na Firmina určitě. Můj osobní názor je, že by se dal sehnat hráč, který bude poskytovat podobný servis a zároveň dávat víc branek. To by se nemělo vylučovat.

Reagovat
martin.b

Obrana moc zaneprázdněná nebyla, podobně jako v zápasech s WHU a Spurs. Uvidíme, jestli se blýská zase na lepší časy nebo to bude pořád horská dráha.

Reagovat
LyEX

Potrebovali už konečne súpera, ktorý sa porazí sám, konečne pravdu povedal.

Reagovat
vladis271

Otázka najmä pre slovákov a tých čo sa chcú dať očkovať. Išli by ste aj do Sputniku? resp. išli by ste donho aj keby neprešiel cez EMA?

Reagovat
ďuriLFC

Asi ano ale asi by som musel pocut nazory nejakych relevantnych odbornikov nato mimo Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rave

Pokud to EMA schválí, tak s tím nemám problém. Do té doby bych si to ale píchnout nenechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Kúpil to Izrael, Maďarsko, Grécko, neviem, asi áno, súhlas s Ďurim dole.

Reagovat
dantetomas

A ma to uz aspon 6G chip? Lebo ak nie, tak ani za boha

Reagovat
sokar

tak tak, o moj 5g chip sa prikladne staram cez pravidelne aktualizacie pri testovani, tak nevidim zmysel pokial to nebude vyrazny upgrade

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele