Nevidím důvody k odchodu, reaguje Immobile na spekulace

21.05., 17:01
Aktuality
Ciro Immobile (© AFP)

Ofenzívu Lazia v uplynulých letech táhli Felipe Anderson, Luis Alberto a Ciro Immobile a toto trio se letos rozpadne. První dva jmenovaní z Říma odejdou, pokračovat naopak hodlá italský střelec.

Immobile v únoru oslavil už 34. narozeniny a do hlavního města Itálie přišel před osmi lety. Celkem za Lazio nastřílel 207 gólů, letos se ovšem trefil jen jedenáctkrát, často byl terčem kritiky a hodně šancí dostával jeho konkurent Taty Castellanos. O odchodu Immobileho se spekulovalo už loni, kdy odmítl nabídku ze Saúdské Arábie.

"Už jsem to říkal, v Laziu mám smlouvu ještě na dva roky a jsem zde šťastný. Dobře se zde usadila i moje rodina, nevidím žádný důvod, proč bych měl odcházet," uklidnil fanoušky.

"Sezona se nám nepovedla a logicky přicházejí kritika a spekulace. Mám za sebou sedm let, během nichž jsem podával špičkové výkony a teď jednu sezonu, kdy šla forma dolů. Podepsalo se na tom více faktorů, měl jsem zdravotní problémy a nepomohla ani změna trenéra. Dříve jsem dával spoustu gólů a to se podepsalo na pohodě, letos je ho horší, ale takové věci se stávají," hodnotí.

"Když špatně začnete a vykročíte nesprávnou nohou, tak přijdete o jistotu a není snadné se z toho dostat. Každopádně jedna nepovedená sezona nemůže zničit všechno to dobré, co jsem v dresu Lazia dokázal," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
El Matador

Reagovat
Pharrell

Reagovat
j_mrazik

To nejzajímavější a sice, kam ti dva zbylí jdou, jsme se nedozvěděli.

Reagovat
El Matador

Alberto má smlouvu ještě na rok, takže záleží jak se k tomu postaví Lotito Felipe podepsal s Palmeiras.

https://www.eurofotbal.cz/clanky/felipe-anderson-v-laziu-nezustane-neprestoupi-ani-do-juventusu-vraci-se-do-brazilie-687965/

Reagovat
Pipo123

Alberto predlžil pred sezónou do 2027

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
j_mrazik

A jde teda někam nebo je článek zavádějící?

Reagovat
El Matador

On prohlásil, že chce odejít po sezóně. Někde sem viděl, že by měla mít zájem Sevilla a Neapol. Lotito prý chce 15 milionu euro.

Reagovat
Pipo123

Nikam zatial nejde. Skusil si vyplakat ukoncenie zmluvy, co ale Lotito vysmial.

Spekuluje sa o Neapolu, hodne Sevilla, ale tam smeruje Sarri ako trener. Ak by bol Sarri trener Sevilly tak v ten prestup neverim, Sarri a Akberto sa nemali moc v laske

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele