Suáreze se zastal i uruguayský prezident

26.06.2014, 14:08
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

sice je to dement a vymaštěnec že to udělá opakovaně..ale dívat se na uruguay bez něho se mi prostě nechce

Reagovat
smazaný uživatel

Mujica skvěle...řekl přesně jak to bylo a je

Reagovat
CubONE

Jezis, to je vtipny narod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už ma kampaň proti Suárezovi fakt serie. Som za, nech si odpyká trest a potom nech valcuje ďalej. Ale už to je moc ty vole, tam sa neriešia 100x väčšie zákernosti, včera Sakho lakeť úmyselný nechutný do tváre a nič žiadny článok, žiadna diskusia, proste neni to atraktívny artikel pre média, keby toto spravil Suaréz tak je futbalový svet hore nohami. O to mi ide, že sa rieši len Suaréz. Do ďabla!

Reagovat
deiw

Tak ono nejde ani o to že je to nějak nesportovní, ale prostě když dá někdo loktem, pěstí apod. tak jde možná i o mnohem větší prasárnu, ale jedná se svým způsobem o lidskou reakci, jednání, byť to může být zcela nekorektní. Jenže kousnutí, navíc potřetí a ještě když ten hráč už za to dostal dost vysoky tresty, to je něco zcela mimo a značí to opravdu o nějaké poruše jedince...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné s tým súhlasím, ale mali by sa trestať všetky prejavy hrubého nešportového prejavu ktoré kazia futbal - hlavne simulovanie a tieto výpadky ako od Sakha, bez rozdiel nato kto to urobil. To že Suarez teraz dostane nejaký prehnane vysoký trest futbalu nepomôže, keď sa budú ignorovať nechutné simulovania a fauly.

Reagovat
deiw

To je pravda no

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
veikko

Jenže Sakho nikomu neoblizuje části těla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

někteří holt trpí kultem osobnosti a cokoliv Suaréz udělá tak omlouvají... někteří by ho omlouvali a zastávali se ho i kdyby spáchal vraždu... hrozná společnost Přijde mi to stejný jak, když starý babky a dědkové se zastávají komunistů...

Reagovat
bayern987

nechápu lidi co se zastávají vrahů, ale přece kousnutí do ramene není vražda...

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, ale je to na stejným principu zastávají se prostě špatnýho jednání a omlouvají to kecama typu: je to jen chádáček proti, kterýmu se všichni spykli nebo společnost ho k tomu dohnala, nebo byl chudák pod vlivem alkoholu a nebo je psychicky nemocný..

Reagovat
bayern987

tjn

Reagovat
Rox

V česku se ho uz taky zastavaj nakonec bude vinikem chiellini jinak ta krysa bude hrat i v osmifinale to je vtip ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká kampaň ? Vždyť ho prokazatelně kousnul... Tohle zastávání je fakt trapný, Uruguay v čele se Suarézem je asi nejnesympatičtější tým MS.

Reagovat
frankiefcb

Jo kousnul. Včera Giroud, málem, že zpřelámal čelist hráči Ekvádoru a nic se dělat nebude. Fred nasimuluje penaltu a nic. To je snad fairplay. Je pravda, že se zase začíná měřit dvojím metrem. Jinak Suaréze rád nemám, to ž si neumí pohlídat tyto excesy ho hrozně shazují.

Reagovat
smazaný uživatel

njn omlouvej to tím co udělali jiný.. To je jak omlouvat někoho kdo znásilnil ženskou tím - no aspoň, že ji potom i nezabil jako támhleten kriminálník

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplne výborné porovnanie. ....náhodou ma frankie pravdu.

Reagovat
frankiefcb

Já mluvím o tom honu, který je přehnaný, i kdžy se jedná o takovou kravinu. Je to dětinská pitomost, ale vidím horší věci, které se netrestají a o to se mi to zdá zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, souhlasím s tím, že by se měli řešit i tyhle prohřešky, ale nelíbí se mi, když se Suaréze zastávají i po tomhle úmyslným kousnutí.

Reagovat
veikko

Reagovat
smazaný uživatel

Udelal uz to potreti. Poradne zmetka potrestat!! Kazdy ma pravo na chybu,ale kdyz ji porad dokola opakuje,tak si zaslouzi poradny trest. Nechapu lidi,co se ho zastavaj

Reagovat
frankiefcb

Řeknu to tak, svým způsobem souhalsím s trestem pro Suaréze. Udělal hroznou pyčovinu, na druhou stranu Fred za simualci nedostal nic (což je daleko horší provinění proti Fairplay než nějaké škrábnutí). Včera Giroud taky tam pěkně loktem sejmul Ekvádorce a pochybuji, že proti němu bude taková kampaň a bude nějak potrestán, i když je to tisíckrát nebezpečnějčí než to dětinské kousnutí. Je to dětinské a je to ostuda pro hráče a to že se to opakuje, tak si svým způsobem trest zaslouží, ale vzhledem k tomu, jak se udělují tresty, tak mi přijde ta kampaň proti němu už směšná. P.S: Být v roli hráče, tka chci, aby do radši třikrát hryzli, než aby mi zpřelámali čelist loktem nebo odporným šlapákem ukončili kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

a co takhle nebýt hryznut a ani nemít zmlámaný kosti? copak si musíme vybírat?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jan Horáček

Nechtěli jsme, aby měl (Suaréz) dobré chování...

Tleskám panu prezidentovi za to, že nám to řekl na rovinu. Jaký rozdíl oproti různým pokryteckým kampaním FIFA či UEFA (fair play, rasismus).

Reagovat
M1ck0

Vychování ty gumo...Přesně takový kreténi jako ty, co vytrhávaj věty z kontextu mám rád.

Reagovat
Jan Horáček

No tak zrovna rozdíl mezi dobrým chováním a vychováním v této souvislosti je skutečně podstatný, to se musí nechat.

Reagovat
M1ck0

ALe nejde tam len o tohle...řekl to prostě jinak. Suarez je prase, ale když to srovnám třeba s De Jongem nebo jinýma prasatama, tak sem tam nějaký hryznutí přece nic nezkazí :D

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt trapárna jak se ho zastávaj a nedokážou být obejktivní jenom proto, že je od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se říká být součástí kultu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nejsem z uruguaye a taky se ho zastavam ,neni to zadnej kult ale demence medialniho honu .

Reagovat
frankiefcb

Ona je trapárna celá tato šaškárna. Trapné bylo kousnutí, trapný je ten humbuk (málem, že za to neupálí Suareze) a trapné je i to, že to někteří, nepřiznaí, že ho kouzlu. ale to je vvše součástí té megašaškárny, kdy se někteří svými tlaky a trapnými řečmi (třeba i ten prezident) snaží odvrátit možný trest, plus zase druzí chtějí ten trest znásobit. Nejtrapnější je FIFA, která řeší jednu oběť a filmování další sviňárny neřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez je frajer a pan fotbalista to ze nekoho kousl je oproti loktum sakha ,girouda nebo simulaci freda ,natoz vykonum rozhodcich to nejmensi..on totiz nijak nenarusil chod ms tim ze kousl chielliniho narozdil od vyse zminenejch co ovlivnily vysledky ms a cely tak muze byt povazovany za neregulerni..to samy pepe ,nahne se k mullerovi jemne se ho dotkne a on malem umira .

Jinak jsem rad ,ze cernosi zatim na msdostavaji i pres tlacenku multi-kulti fifa radne prdel zpatky rejzovat sul .

Reagovat
Jan Horáček

Samozřejmě, že by se měly hrubé fauly trestat mnohem přísněji a rozhodování by mělo být mnohem přesnější. Ale pokud někdo opakovaně kouše lidi, tak musí na léčení a třeba teprve potom se vrátit k fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz je kokot, měl dostat červenou, počet hráčů by se srovnal a najednou by to výsledek ovlivnilo, hm ? Jinak Pepeho červená byla zasloužená, i když se ho skoro nedotknul, tohle si nemůže dovolit. Černoši dostávají na prdel jo ? Jakto, že Nigérie a na 80 % i Alžírsko postoupí ze skupiny ?

Reagovat
bayern987

za Pepeho idiot, dal bych mu červenou už jen z hlouposti!

Reagovat
smazaný uživatel

Nigerie diky potopeni bosny rozhodcim = tlacenka .

Reagovat
Melchior

Snaha dobrá, ale zopakuji se.. tohle prostě musí být trestáno naprosto radikálním způsobem.. klidně rok bez fotbalu.. jinak nikdy nebudou míst hráči směrem k tý jejich organizaci a k ní příslušící disciplinárce respekt a bude se to dít opakovaně.. stejně tak jako dodatečně posuzovat simulace v zápasech, který ovlivnily dění toho zápasu - takže klidně třeba Fred by měl dostat stopku..

Reagovat
C-M@ster

To je pěkná číčovina "který ovlivnily dění". Cokoliv se stane na hřišti, to ovlivní dění.

Filmování by se mělo trestat tak jak tak.

Pokud hráč nasimuluje penaltu, nebo hráč nasimuluje faul, po kterým je přímák, po kterým je shrumáž ze které vyústí penalta. Nebo hráč nasimuluje faul na půlící čáře, po té následuje akce, která vyústí v penaltu - je to úplně jedno. Vše co se stane zkrátka ovlivní to, co se stane potom. A filmování trestat jen na základě toho, jestli bylo ve vápně, nebo jinde, je zkrátka blbost.

Reagovat
Melchior

pokud bys dodatečně popsaný situace posoudil zákazem startů a podstatnou pokutou (ne symbolických deset tisíc), tak prostě hráči zjistí, že ta organizace nakonec nějakou autoritu vlastně má a budou, ač ne hned, ale časem, zkrátka nuceni ty pravidla dodržovat

Reagovat
C-M@ster

Jak mají různí hráči ve fifě různé kličky a oslavy gólů, u Suareze by mohli dát kousnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je můj nejoblíbenější hráč, hlavně díky jeho vášni do hry, kterou jsem prostě u nikoho nikdy neviděl a to, že občas ulítne je smutné a zaslouží trest, ne však zákaz činnosti a podobné kraviny

Reagovat
Jan Horáček

Takže myslíš, že by měl dostat trest pár zápasů a hrát dál ? Jak k tomu ale přijdou ti další pokousaní ? Podle mě - nejprve léčení, pak příp. návrat.

Reagovat
smazaný uživatel

frustrace je svinstvo, obhajovat ho nebudu...

Reagovat
Liquid

jak se to snaží ty uruguayské k*rvy zlehčovat a házet na novináře stihne je zasloužená kletba, Suaréz dlouhý distanc a Uruguay pojede po zápase s Kolumbií dom

Reagovat
smazaný uživatel

je to medialni kampan,spadl mu naprosto ocividne zubams na rameno..

Reagovat
Furia Ceca

To fakt miluju... Nějakej pitomec neudrží nervy na uzdě a zachová se jako idiot a ještě z něj dělá ukřivděnej chudáček. Prej globální antikampaň skrze Italy režírovaná Angličanama!

Reagovat
Furia Ceca

* se z něj dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěli jsme, aby (Suárez) byl filozofem, mechanikem nebo aby měl dobré vychování.

každy kto ho obhajuje je dobre jebnutý

Reagovat
minoLFC

celá ukrajina robí všetko preto aby ten trest nedostal počas MS

Ale už je ten humbuk únavný, toľko pozornosti nemal ani Breivik...nech mu dajú ban na 10 zápasov v repre, nech je pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina.

Reagovat
C-M@ster

Jj, proto se tam válčí. Jde ve sporu jen o Suareze.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele