Sturridge přestupuje z Chelsea do Liverpoolu

02.01.2013, 16:16
Aktuality
Daniel Sturridge končí své angažmá v Chelsea a stěhuje se do Liverpoolu. O odchodu 23letého útočníka ze Stamford Bridge na Anfield Road se v posledních dnech hodně spekulovalo, vedení Reds pak dnes odpoledne transfer potvrdilo na svých internetových stránkách...

Sturridge letos za Blues nastoupil jenom k sedmi ligovým zápasům, v Liverpoolu se v uplynulých hodinách podrobil zdravotní prohlídce a už podepsal i víceletý kontrakt.

"Mám radost, že zde mohu být. Brendan Rodgers (manažer Liverpoolu - pozn. red.) mi řekl, že mě vidí jako hráče, který by zde měl hrát delší dobu, stejně se na vše pak dívám i já. Nepodepsal jsem smlouvu jenom kvůli tomu, abych zde odehrál několik sezon a pak zase odešel. Přišel jsem, abych zůstal co nejdéle. Liverpool je velkoklubem a pro mě osobně patří mezi největší na světě," řekl v rozhovoru pro internetové stránky nového zaměstnavatele.

Autor: Tomáš Pavlík / liverpoolfc.com

Komentáře (823)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele