Posílí Sturridge Liverpool? Rodgers mlčí

24.12.2012, 16:16
Aktuality
Daniel Sturridge podle anglických médií přestoupí z Chelsea do Liverpoolu, žádná ze zainteresovaných stran ale chystaný obchod dosud nepotvrdila. Výjimkou není ani manažer Reds Brendan Rodgers, který hodlá o posilách mluvit až ve chvíli, kdy je získá.

Třiadvacetiletý Sturridge včera údajně podstoupil na Anfield Road zdravotní prohlídku. Chelsea za něj má dostat dvanáct milionů liber a útočník má v novém působišti vydělávat šedesát tisíc liber týdně.

"Nic nebude hotové, dokud hráče na začátku ledna nezískáme. Jakmile nějakého hráče podepíšeme, nebudu mít problém o něm mluvit. Dokud ale vše nebude na papíře, nemám o čem mluvit," prohlásil Brendan Rodgers.

Liverpool má problém především v útoku, což Sturridge může pomovi vyřešit. "Jsem přesvědčen, že v lednu nějaké obchody zrealizujeme. Posil nepřijde mnoho, jedna nebo dvě, měly by ale týmu pomoci. Potom můžeme mít dobrou druhou půli sezony," pokračuje Rodgers.

Anglická média berou příchod Sturridge za hotovu věc, objevily se dokonce spekulace, že si mladý útočník u Reds vymohl hraní výhradně na hrotu. V Chelsea se občas v sestavě objevil na křídle. "Pište a říkejte si co chcete, ale žádný hráč si tu nebude diktovat, kde bude hrát. To si buďte jistí," reagoval manažer Reds.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk, skysports.com

Komentáře (337)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele