STOBODOVÝ INTER?

12.03.2007, 21:43
Aktuality
Inter Milán může v letošní sezóně získat už "jenom" dvě trofeje - Scudetto a Italský pohár. Funkcionářům Nerazzurri se to však vzhledem k suverenitě klubu na Apeninském poloostrově zdá málo, a tak vytyčili ještě jeden cíl, a to překonat stobodovou hranici...

"Brzy zahájíme stoleté výročí klubu a já si myslím, že by bylo pěkné to oslavit ziskem sta bodů. Chceme tohoto důležitého cíle dosáhnout. Pokud se nám to podaří, bude to znamenat rekord, který nebude snadné zlomit. Znamenalo by to pro nás zvýraznění důležitosti tohoto roku," prohlásil generální ředitel Interu Ernesto Paolillo.

Milánský klub je na dobré cestě tento cíl splnit. Jedenáct kol před koncem Serie A má na svém kontě již 73 bodů a ve zbývajících zápasech si tak může dovolit dvakrát prohrát nebo třikrát remizovat.

Jedním ze strůjců úspěchu Interu v letošní sezóně je trenér Roberto Mancini. Bývalý útočník Sampdorie Janov a Lazia Řím by jistě rád pokračoval na lavičce milánského klubu, jenomže v létě mu končí smlouva a jednání o nové zatím nejsou v nějakém pokročilejším stádiu.

"Nejsou zde žádné problémy. Podle mě zůstane, je to dobrý trenér a vybudoval velký tým," uklidňuje Paolillo všechny fanoušky, kteří se obávají Manciniho možného odchodu.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
HOST*-Kopy-

Nedaj...ani jim to nepřeju...

Reagovat
HOST*-Kopy-

PSV vyřazeno... bez Alexe je to jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

je to špatný, nebude Alex a na první zápas asi ani Koné.

Reagovat
HOST*-Kopy-

Tak je to jasný, semifinále bude jako předčasné finále Liverpool - Valencie

Reagovat
HOST*

Liverpool - Chelsea

Reagovat
VicenteRodriguez

předčasný finále už bylo , Val-Inter

Reagovat
HOST*Principe

heh tak v lize mistru milan vypadl a ještě si tak věří ty brdo co bych dal za to aby se jim ted prestalo darit a dotahl je AS to by byla prdel. Forza Roma Forza Grande Totti"!!!

Reagovat
HOST*

Inter do 2.ligy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Marv

To asi daj

Reagovat
HOST*Toff

Inter do 2.ligy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Kdyby nevyvolali korupční aféru,tak by Inter byl úplně v p*deli jako roky předtím.

Reagovat
HOST*Dom

Jenomže Inter Je jediným velkoklubem v Italii,který není skorumpovaný!!!To se to Juve a AC hrálo,když měly podmázlé rozhodčí!!!V příští sezóně určitě obhájí titul

Reagovat
smazaný uživatel

si hloupý pomlčka naivní

Reagovat
HOST*Dom

TVOJE BABKA JE!!

Reagovat
Shevchenko

Ty si myslíš, že Inter nebyl? Těm se to akorát nedokázalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

nečum pičo

Reagovat
smazaný uživatel

Nepiš, přívrženče korupčníků.

Reagovat
Shevchenko

co to meleš?

Reagovat
HOST*Heretic

I podvadet se musi umet...tak aby te nechytili...Juventus to bohuze neumi

Reagovat
HOST*nofan

K čemu ji bude, že vyhrajou ligu s rozdílem 20ti bodů na druhého, když když měli udělat Valencii, tak vypdnou. Měli na to pohodičku a 2 zápasy. Takže nevim nevim jestli to trenér ustojí.

Reagovat
HOST*Zak

No, Inter stále na tom není tak, aby mu dva zápasy (sice v LM a sice nepovedené) pokazily celou sezonou - právě ta ukazuje kvalitu a dobře odváděnou práci. Na to jsou jiné, ještě více nenamlsané kluby :).

Reagovat
HOST*Lpool

Alex ne 100% nenastoupí a Kone na stopro v prvnim zapase,takže si myslím,že lpool s přehledem postoupí,když PSV chybí dvě největší opory..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele