Stevena Taylora čeká operace a konec sezóny

04.12.2011, 13:36
Aktuality
Newcastle United dosud prožívá nadmíru vydařenou sezónu, na včerejší utkání proti Chelsea ale nebude vzpomínat vůbec v dobrém. Straky nejenže vysoko prohrály, ale také ztratily obránce Stevena Taylora, který si poranil achilovku a v této sezóně si s největší pravděpodobností již nezahraje...

Pětadvacetiletý Taylor odkulhal v závěrečných minutách zápasu ze hřiště a už první prognózy nebyly příliš optimistické. Ty se dnes potvrdily, dlouholetá opora Newcastlu půjde zítra na operaci a čeká ho několikaměsíční pauza.

"Steven včera v závěru zápasu s Chelsea utrpěl zranění achilovky. Po zvážení lékařů zítra podstoupí operaci a pravděpodobně bude mimo hru po zbytek této sezóny," stojí v prohlášení klubu ze severovýchodu Anglie.

Newcastle byl až do včerejška v tabulce Premier League na překvapivém čtvrtém místě, po prohře 0:3 jej ale přeskočila jak Chelsea, tak i Arsenal. Smolnost včerejšího zápasu podtrhuje fakt, že zdravotní problém si přivodil také Taylorův parťák ze stoperské dvojice Fabricio Coloccini, ten by ale kvůli zranění stehna neměl chybět déle než týden.

Autor: Petr Vaněček / sportinglife.com

Komentáře (341)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele