Stannera po výhře nad Plzní těšila pomoc mladíků

27.03.2010, 21:38
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
$dolar$

Hrali dobre, sice jim to usnadnil rozhodci, ale zaslouzene vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě místo Hrdličky příjde Fabián a levá strana bude složena z odchovanců Chramosta śi ten gol zasloužil ale škoda že nedal ale ještě že se do těch šancí dostává..

Reagovat
smazaný uživatel

jo zaslouzill si ho, ale zda se mi, ze v posledni dobe nejak "kopytovati" - minuly rok na jare byl chladnokrevny strelec, ted casto pali dobre sance....na druhou stranu jeho prinosu pro hru se mi zda o dost vetsi nezli minuly rok na jare.

skoda, ze jsme takhle nehrali na kladne a s bohemkou, z boje o evropu uz jsme asi vyrazeny...

Reagovat
smazaný uživatel

jo a jeste jsem chtel dodat, ze kdyz bude cela leva strana z odchovancu, tak by byla skoda nechat polacka na lavicce. Poly je vetsinou jednim z nasich nejlepsich hracu, snad by mohl hrat ve stredu se Silvestrem...

Reagovat
smazaný uživatel

Poly je klasickej jezdič kolem lajny... podle mě v létě skončí... končí mu smlouva a zřejmě má velkej plat když taky přestoupil za 20 mil... ale mm ho rád a bude mi chybět...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ČT 4 SE FOTBALU VĚNUJE S MENŠÍM ZAUJETÍM NEŽ HOKEJI, potom nemohu posoudit těžkopádnost obrany hostů , je li to vyjímka nebo snad i záměr??

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně ukázali co vnich je,byl jsem nadšený hlavně ze Zahustela,řekl bych,že tak potřetí max. počtvrté v celé sezoně hráli jako tým-jako tým,který před lety skončil v lize druhý.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele