Stade Rennes překonalo rekord a přivedlo Raphinhu

02.09.2019, 21:48
Aktuality
Raphinha se stěhuje z Portugalska do Francie. Dvaadvacetiletý brazilský křídelník přestoupil ze Sportingu Lisabon do Stade Rennes, které sumou 20 milionů eur překonalo rekord...

Rodáka z Porto Alegre do Portugalska přivedla Vitória Guimarães, kde se Raphinha postupně zařadil k oporám. Nejvíce se mu povedla sezóna 2017/18, v níž vstřelil 15 ligových gólů a dalších pět připravil.

Následně byla otázkou jenom skutečnost, jestli talentovaný hráč odejde z Primeira Ligy anebo zamíří do některého z portugalských velkoklubů. Nakonec Raphinhu získal Sporting, jenž zaplatil 6,5 milionu eur.

V Lisabonu se univerzální ofenzivní hráč loni zabydloval a letos již patří mezi důležité hráče, když ve čtyřech utkáních vstřelil dvě ligové branky. Další trefy už bude Raphinha přidávat ve Stade Rennes, které protistraně zaplatilo pro něho rekordních 20 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (49)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
formic81

ten umi ve fife udelat dobrou kliku

Reagovat
VdV

Proč jde do horšího?

Reagovat
Benfica

Sporting potrebuje peniaze, predáva čo môže, len za Bruna im nikto nechce dať koľko pýtajú

Reagovat
Euphael

To jsou na tom az tak spatne? Loni malem prisli o dost hracu ne, kdyz jim rozvazali smlouvy po nejakych konfliktech i s fanousky Myslel jsem, ze se dali dokupy.

Reagovat
Han střelil první

Počítalo se s prodejem Fernandese, tak začal výprodej teď. Takový vítr Keizer neustojí, když nebyl poskládat tým za dva měsíce.

Reagovat
Benfica

už neustal

Reagovat
Benfica

bordel po predošlom prezidentovi, navyše on dosť investovali do ostatných športov.. hádzanej - v LM sa dostali v poslednej sezóne tam kde ešte nikto z portugalských klubov nebol, do hokeja - majstri Európy 18/19 a do futsalu - tiež majstri Európy za sezónu 18/19 + vtedy rozbehli volejbalový tím a tím v ženskom futbale.. tomu všetkému dal základ de Carvalho, ale vo futbale spravil bordel

Reagovat
cetto

Proč jde do lepší ligy?

Reagovat
Benfica

o nič lepšia.. len bude dostavať na frak od PSG

Reagovat
cetto

No takový Toulouse je asi lepší než Tondela..

Reagovat
Benfica

to si si vybral.. najslabší tím z ligy.. to jak porovnávať Bragu a Dijon, ale v pohode

Reagovat
cetto

No Tondela loni skončila na posledním nesestupovým místě a Toulouse na předposledním (nechtěl jsem tu uvádět Monaco, tak jsem vzal toho, kdo byl o příčku vejš). Jako co se takhle dívám na ty lonský tabulky, tak od pátýho fleku níž by asi ve všech zápasech byl favoritem francouzský klub...

Reagovat
Benfica

Pozri mne sa nechce púšťať do porovnávania líg lebo je na dlho a je to aj tak k ničomu.. každá liga má svoje + aj - Francúzsko je omnoho väčšia z čoho plynie možnosť mať viac týmov ako trebars Maritímo alebo Moreirense.. ale v Portugalsku hrajú 3 top tímy + Braga vo Francúzsku je tam iba PSG.. Ligue1 chýba akákoľvek vyrovnanosť.. niežeby v Portugalsko bolo na tom ako Anglicko ale tam PSG ak stratí body tak je to zázrak.. ale každý podľa preferencií.. Niekto preferuje Španielsko pred Anglickom, niekto Nemecko pred Talianskom.. argumenty si nájde každý a je zbytočné to dokola písať..

ps: pre mňa je Anglická liga najlepšia, potom Španielska a tak na rovnako Taliansko a Nemecko.. tak isto Portugalsko a Francúzsko.. Liga NOS nie je lepšia ako Ligue1 ale ani horšia každá má svoje +/- detto všetko k tomu odo mňa..

Reagovat
Hiko

OMG ve Sportingu se dneska totálně zbláznili...

Reagovat
FC Porto FC

Někomu tam hrabe

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dá dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bude ještě veliký steal.

Reagovat
Benfica

Prewiev a Súhrn v Lige NOS vydržali 3 kola

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
cookies

I tak je to o kolo déle, než jsme čekali.

Reagovat
Han střelil první

Jel jsem na fušku do zahraničí, tak jsem nemohl. Od příštího kola zase jedeme.

Reagovat
Benfica

jaaj tak potom sorry mea culpa

Reagovat
cookies

Pardon

Reagovat
ACSMan

Rapíky staré matere

Reagovat
8lampard8

OT: Má tu někdo zkušenosti s nákupem lístků na fotbal v Portugalsku? Chtěl bych jít na derby v Lisabonu na poslední kolo sezóny, takže je to dost dopředu. Ale chtěl bych vědět, s jakým předstihem jdou lístky do prodeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Cca týden před zápasem.. já je v loni sehnal v pohodě.

Jak to bude letos to nevím, asi ti víc řekne Benfica (uživatel).

Reagovat
8lampard8

díky, možná zvolim nějaký vedlejší zápas než hned městský derby, kde se může rozhodovat o titulu nevíš, jestli existuje nějaká agentura, co mi ty lístky zajistí s jistotou, abych je měl určitě i za cenu toho, že budou dražší?

Reagovat
smazaný uživatel

To samé jsem řešil i já a rozhodně agenturu nedoporučuji.. Psal jsem tehdy do té nejznámnější u nás a na Slovensku a napsali mi, že by mi sehnali lístek, ale za cenu 28 tisíc. A to ti nekecám.. tak jsem si počkal a sehnal si ho sám za cca. 1000 Kč.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže doporučuji, jak říká Benfica níže buď se poohlédnou po jiném nebo v případě, že se budou hrát na jaře na Benfice poháry, tak to zkusit na poháry. Atmosféra je tam skvělá, ikdyž hrajou proti poslednímu týmu.. Ale samozřejmě zápasy proti Sportingu a především Portu jsou hodně speciální.

Reagovat
8lampard8

tak to je hodně slušný, jako mě v zimě bejvalka sehnala lístky na chelsea přes agenturu a vyšly asi na dvojnásobek nebo trojnásobek pořizovací ceny, ale tohle je fakt extrém díky, kouknu radši na jiný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač..

Reagovat
Benfica

Odporúčam Benfica-Braga alebo Benfica-Guimarães

Reagovat
8lampard8

kouknu na termín zápasu, protože bych tam rád jel na konci sezóny, abych stihnul dát i moře, i když ještě nebude zrovna úplně vyhřátý Ale chci jet i do Porta, tak kouknu i na zdejší zápasy, plus kousek od Porta je Braga, kde by případně byla taky šance navštívit zápas a byla by i vetší šance sehnat lístky

Reagovat
Benfica

v Brage lístky zoženieš v pohode, ale pozor na more na severe, tam je zväčša chladné aj počas leta, to skôr ten Lisabon no v máji ešte asi môže byť aj tam studené, čo sa týka mora ideál by bolo Algarve, ale tak to záleží na tvojich plánoch.

Reagovat
8lampard8

tak asi dam fotbal v tý Brage asi navštívim Bragu kvůli fotbalu, porto a v Lisabonu chci být nejdýl z té dovolený, tak tam snad moře bude alespoň trochu snesitelný

Reagovat
Benfica

v Braga ešte odporúčam ešte pozrieť hlavne Bom Jessus do Monte.. už keď tam budeš, ale celkovo ako mesto isto tiež nesklame

Reagovat
8lampard8

Diky za tip, rozhodne tam toho chci videt co nejvic, nechci tam jet jen ciste za fotbalem

Reagovat
Benfica

Reagovat
8lampard8

koukam, že Braga hraje poslední kolo doma s Portem. Myslíš, že i v tomhle případě se seženou lístky dobře?

Reagovat
Benfica

myslím, že hej, ale asi budú trocha drahšie ak nebude o titule rozhodnuté.. ale Braga má celkovo problém vypredávať štadión nech ide o akýkoľvek zápas..

Reagovat
8lampard8

Tak to je super neco navic mi nevadi dat, verim, ze ten zazitek bude stat za to

Reagovat
Benfica

Tak nech vsetko vyjde ako chces

Reagovat
8lampard8

díky

Reagovat
Benfica

na posledné kolo ak to bude zápas kde sa bude rozhodovať o titule, alebo zápas po ktorom Benfica dostane titul tak sa na 99% nedostaneš ak nie si sócio.. napríklad posledný zápas 18/19 proti Santa Clara boli lístky vypredané behom dňa a to bol predaj obmedzený len pre sócios takže pre ostatných sa ani nedostali do predaja.. (a to ešte som videl, niektorých socios nahnevaných, že nestihli nakúpiť)

ak by to bol zápas kde si bude liga iba dohrávať tak lístky by mali byť dostupné v pohode

Reagovat
Benfica

a lístky sa kupujú na oficiálnom webe

Reagovat
8lampard8

super, díky za varování docela jsem čekal, že k těm lístkum bude těžké se dostat. nevíš, jestli existuje nějaká agentura, co mi ty lístky zajistí s jistotou, abych je měl určitě i za cenu toho, že budou dražší?

Reagovat
Benfica

To netuším..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele