Sparta měla na postup, ale její kredit v Evropě dál klesá

07.12.2007, 08:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

já myslim že s timhle kádrem nemaj šanci nikde v Evropě.... chtělo by to nekolik hráčů kteří umějí přejít v souboji jedne na jednoho a ne tu naší hrůzu.....podle me by to chtelo tak 2 brazilce a ne furt tahat z naší vybrakovaný ligy...

Reagovat
alias

Přesně, nějaké dva,tři kreativní brazilce a ne pořád jen Slováky nebo jugoše. Hlavně vyhodit neschopnýho Bílka, šneka Horvátha a tragéda Kadlece!Už se ta bída táhne nějak dlouho, od té doby co to vzali do rukou slováci.

Reagovat
smazaný uživatel

No to se nádherně řekne - kupte zahraniční hráče a bude to fajn. Jenže to vyžaduje perfektní výběr z toho zbytku co zůstane po špičkových klubech ( Slavia si takhle vybrala Kaká, ano, toho z AC, jenže už byl i v tom věku zabraný ). Je třeba počítat s delší aklimatizací, těžko se učí jazyk, hraje se tu jinej styl fotbalu, života a vůbec všeho.

Kdo se tady z těch Brazilců nějak víc prosadil? Leda Adautu a taky to nebyla taková sláva, z Argentinců Liuni a tím končíme. Základem bude vždy práce s Čechy, ze zahraničních hráčů hlavně Slováci a spíš někdo z Evropy, přičemž Balkán znamená podobnou mentalitu.

Reagovat
Mustafa

Podle mne je nesmysl to co říkáš, musíš brát v úvahu, jací Brazilci nebo vůbec zahraniční hráči sem chodí. To neni žádná kvalita, jsou to vesměs fotbalisti 3.,4.garnitury, to jest, že by ani nehráli 1.ligu v některé z top evropských lig. viz.Belaid, Sylvestre - hráči béček. Myslím, že i Brazilci, Argentinci a další hráči se klidně mohou prosadit i v našich zeměpisných měřítkách, když mohou hrát a úspěšně i v Rusku či Ukrajině. Je to jen otázka kvality hráčů a s tím samozřejmě i peněz, a nebo v případě mladých talentů i otázka toho, aby se zde začal budovat nějaký životaschopný systém zahraničních pozorovatelů,skautů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže co sem chodí je ukázka toho, co si kluby můžou dovolit. Je pěkné říct "přiveďte kvlaitního Brazilce", jenže takovej bude stát 50 a víc milionů na přestup + takovejch 5 a víc ročně na plat, budoucnost samozřejmě nejistá. Rusákům to jako velekj risk nepřijde, jakejkoli českej klub by vyhozenejch 50 mega položilo ( nemluvě o tom, že tolik by na stůl horko těžko vůbec někdo dokázal vyskládat ).

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych řekl, že ve Spartě mají hráči moc vysoké platy a už se tolik nesnaží. A taky bych řekl, že s těmi penězi co Sparta má, by mohla kupovat lepší hráče. Nechápu proč mají Poštulku...Zbytečně se zbavily Zlámala, mladý a talentovaný gólman, který by na to měl chytat ve Spartě. A taky bych řekl, že by Sparta mohla kupovat kreativnější hráče...Matějovský, Mendy a další hráči z jiných lig, chorvatská třeba...těmito nákupy by se určitě zvedl jejich herní projev

Reagovat
smazaný uživatel

Padající evropský kredit Sparty je vyjádřen několika okolnostmi, které se s ní už dlouho táhnou, ale až v poslední době se dostavují výsledky. Namátkou špatná přestupová politika, nedostatek "srdcařských" odchovanců, neadekvátní ohodnocení svých hráčů vzhledem k výkonům, atd. Je to na širší rozbor. Ale, jak známo, klub má přece svůj "mozkový trust" a ten si s tím poradí. Lépe řečeno si nic nepřipustí, všechno je přece O.K. A neznám klub, který by si nechal zbourat funkční stadión, aby se tam vzápětí postavil jiný, ale "někdo" měl doživotní "pomník" !!! Nejen toto svědčí o tom, že Sparta chtěla být TOP, ale zapomněla, že s českým pracovním přístupem to bude tak akorát na "IV. cenovou skupinu".

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta už žádný kredit nemá. Díky Křetínskému a spol.,věčnému omlouvání problémů,štědré placení hráčů i když si to nezaslouží,je Sparta tam kde je. Jen mi je líto dřívějších generací hráčů Sparty,že se musí dívat,co se jménem Sparty tahle chátra udělala.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele