Sparta a Slavia sčítají před Evropskou ligou absence

29.09.2009, 17:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Andis

Njn to zas bude vostuda

Reagovat
Bosko

Široká marodka, to už je pro Slavii typický.Asi to nebude jenom smůla - očividně něco dělají špatně.To už není možný.Dlouhodobě mají širokej kádr, ale každou sezonu příjde období, kdy mají vinou široký marodky, problém dát dohromady základní 11

Reagovat
smazaný uživatel

taky si tím lámu hlavu-je to neskutečný...Možná za to může desetibojařská příprava KJ,protože tohle je vážně extrém

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se to zlepšilo... Pepík Kauffman už je od minulý sezóny mimo, Šmicer se nedá moc počítat, Jardu zranilo idiotský Slovácko, Benji má virózku, to bude brzy v pohodě; Míla Černý je zraněný neustále (jinak už by byl třeba v repre) a ostatní už jsou v pohodě. Problém Slavie je trošku jinde, protože Slavia má v širším kádru cca. 30-35 hráčů kvalit první ligy, ale když se někdo zraní, tak místo nich alternují staří známí na nesmyslných postech (viz. Hloušek z hrotu na levej kraj obrany)...

Reagovat
smazaný uživatel

Jarda Cerny,Vomacka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Benji se ještě stihne uzdravit... Horší je ten Jarda, kterej naskočí až za půl roku nejdřív... Jinak doufám, že Šmíca se vrátí již brzy, možná by to mohl opět stihnout na derby

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň se bude zase jábulím moct na co vymlouvat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vanGomm

Srarta a Slavia sčítají marodku.Tak u Slavie mě ta "výmluva" nepřekvapuje.Kdo teda chybí Spartě? Takže alibi to se dalo čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše se.. "Sčítají marodku". Navíc o Kuckovi, Pamičovi a Žofčákovi se mluvilo, že nemusejí nastoupit, takže si opraš svojí hvězdičku na hrudi a snaž se trochu pochopit psaný text

Reagovat
vanGomm

Kucka a Pamič chybí Spartě v lize již déle o Zivčákovi moc nevím.Jelikož Sparta bez nich stále v lize remizuje bude to asi ztráta dost citelná.Je to tedy pro ně škoda pro EL.No a Slavia v současné ligové "formě" nemá v EL co pohledávat navíc co ji los jako bonus nadělil takové soupeře.Tu hvězdičku si oprašovat opravdu nemusím,já se totiž na to už koukám alespoň doufám vzhled ke svému věku už malinko s nadhledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Pamič minulé kolo hrál.. Pro Spartu je to jeden z nejdůležitějších hráčů, protože pokud by nehrál musel by být nalevo zase Hoheneder, což by byla katastrofa!! proti týmu, který má nalevo Sionka. Kucka se taky pomalu vrací do sestavy a má být jako hlavní náhrada za Zemana. Kdyby nehrál Žofčák, tak by musel nastoupit Kalouda, nebo Střeštík, což je taky oslabení.. Nechápu, co se Ti na tom zdá alibistického, zpráva by měla informovat.. A tenhle článek to splňuje, protože nabízí jak Sparťanům, tak Slávistům celkem stěžejní informace před velice důležitými zápasy.. O žádné alibi, zvlášť když tento článek nepsal nikdo ze Sparty, se nejedná.

Reagovat
vanGomm

Není mi celkem jasné,proč toho hocha z Rakouska tedy angažovali na kraji hrát jak vidno teda nemůže.A jako jeden ze stoperů?Řepka a Hubník ho tam jen těžko pustí.To jedině po jejich trestu nebo zranění.A co se týká důležitosti oněch pohárových zápasů něco na tom asi bude.Tedy pokud Sparta i Slavie tento týden uspějí budou ještě "oba trochu žít"Pokud ale oba prohrají je už s nimi konec a není co řešit.Naše liga je jak se teď piše dost vyrovnaná je ovšem otázka je-li to tak dobře.Můj názor je,že je to jednoznačně tedy aspoň pro poháry špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel úplně správně, koukni kolik je Řepkovi let a s Hubníkem taky není nic jistýho..

Jinak s Tebou, samozřejmě, souhlasím.. V lize je stejná kvalita, která se akorát rozmělnila do všech ostatních klubů.. Což pak dopadá, že nemáme silné kluby.. Kdybychom opravdu tak chtěli mít lepší ligu z takhle rozmělněnými talenty, tak by muselo hrát mnohem víc cizinců.

Reagovat
vanGomm

Je to tak jak jsi napsal.Jenom na ty cizince (ale kvalitní nejsou prašule) mě by se na naše poměry zamlouval případ Skotska (Celtic+Rengers) bohužel by to tu asi dělalo "zlou krev".Ale když se podívám zpět,tak Celtic a Rengers udělají pro Skotsko lepší poh.koef. než našich 5!!! zástupců dohromady a votom to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.. Navíc u nás, pokud by se liga ztenčila na takových 12 (ale spíš ještě méně) týmů, tak by to jenom prospělo. U nás je víc kvalitních fotbalistů než ve Skotsku, takže by čas od času někdo vystřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

zůžení ligy by ničemu neprospělo...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

není tu situace jako třeba v Holandsku nebo Belgii kdy přední týmy výrazným způsobem vyčnívají nad týmy ze spodku.Kdyby Slavie nebo Sparta porážela na počkání takový Kladno,Budějovice 4:0- doma i venku,neřekl bych ani popel,ale takhle??nevim,nevim...

Reagovat
centos

Podle mě ty kluby z předku tabulky na tyhle většinou nemají motivaci.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak.. když je motivace, tak vyhrávají s přehledem - Kladno v Praze prohrálo 5:0 kolikrát, ČB taky, Bohemky, ZLín ...

Reagovat
vanGomm

No právě pokud by se liga zredukovala třeba na 10 tak by tam týmy jako Kladno Střížkov (Bohemians) nebo i Budějovice třeba vůbec nebyly.A ti jejich lepší hráči by přešli jinam a liga by na tom jen vydělala.

Reagovat
vanGomm

Já jsem zastáncem 10 týmů.Liga by byla určitě kvalitnější.Nehledě na to,že by se zvýšila návštěvnost.Polovina tabulky by hrála o poháry no a ta druhá o záchranu.Takže žádný klidný střed jak mnozí trenéři chtějí hrát.Navíc by to našim potencionálním pohárovým zástupcům ten tlak v zápasech jen prospěl.Na naší zemičku by to bylo tak akorát.Nevím proč těch 16 týmů někomu vyhovuje.My se přece nemůžem rovnat s NSR,Itálií nebo Španělskem.Snad se na to jednou příjde.

Reagovat
Bakary3

Nemůžu se ubránit dojmu, že Jarolím je normálně likviduje.. A lékařská péče podle mě taky dobrá neni, když si vzpomenu třeba na Latku, kdy řikali, že je zdravej (měl svalový zranění, asi půl roku) a on se zase zranil na dlouhou dobu.. Nezdá se mi to normální..

Reagovat
r.mrazik

to bys to tak mohl brat treba i v arsenalu nebo MU...viz pripady Rosicky,Owen a podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

jen doufám že z Jarolím zas neutopí nejlepší křídlo ligy Hlouška na beku

Reagovat
smazaný uživatel

Hošek ,Čelústka na MS Vomáčka marod Kaufman zraněný nemá moc na výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste k tomu se zranil Trubila v zapase za B-tym tak se nabizi snad jen Grajciar jako levej bek ale to taky neni uplne vono ale lepsi nez Hlousek...

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě k tomu i Trubila to je k vzteku ty zranění ovšem Slávistická klasika.

Reagovat
salami

zajímavý je že jsme koupili v létě 10 hráčů a přesto jsme bez útoku a obránců taky neni nazbyt

Reagovat
smazaný uživatel

To je víc věcí dohromady... Z obrany odešly Brabec, Dřížďal, Šiklič a místo nich přišli Čelůstka, Krajčík a Vomáčka... Tj. tři za tři, ale když nám dva obránce vezme repre tak jsme na tom už o kousek hůře (nechápu, jaktože se výraznější repre čistka vyhla Spartě - trošku to smrdí domluvou), navíc zklátiĺa virozá Vomáčku - takže na jednou z počtu čtyř hráčů co umějí na stoperu zbude 1 (+univerzál Hubáček)... To je jako kdyby Spartě odjel Řepka a Honeheder, bych chtěl vidět jak by to ti génioví postavily A že nemáme útočníka ? Koupily jsme druhého nejproduktivnějšího útočníka ligy, který se zatím nechytnul, vrátil se Vlček, který před odchodem byl jedním z nejlepších... Navíc máme Pekharta (odjel na MS), Šenkiho (jediný útočník zdravý a ve formě) a Hlouška... Slavia má všechny posty pořešené, ale v tuhle chvíly to není ideální... (každopádně posila do útoku typu Švancara, Kerič nebo Blažek by se bodla)

Reagovat
soukup

když má Sparta hráče v repre tak je to hnedka domluvený aby se prodal za víc a když má hráčů v repre málo tak je to zas domluvený aby nebyla oslabená

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele