Spalletti je s posilami spokojený. Nezískal jen Amauriho

29.09.2008, 13:20
Aktuality
AS Řím nezačal novou sezónu zrovna oslnivě, ambiciózní tým je aktuálně v Serii A až desátý. K nepřesvědčivým výkonům přispěl i fakt, že zatím nezáří letní posily. Kouč Luciano Spalletti je přesto s letními nákupy spokojen.

"Všechno jsme dělali po společné dohodě s vedením. Máme hráče, které jsme si vytipovali a kteří by se měli hodit do našeho projektu," prohlásil Luciano Spalletti.

Italská média spekulovala, že holohlavý trenér neměl při výběru posil téměř žádné slovo, a musel přijmout hráče, které mu přivedlo vedení. AS Řím nakonec koupil Julia Baptistu, Johna Arne Riiseho a Jeremy Meneze.

Angažování Baptisty s Riisem vyvolalo řadu pochybností, oba hráči totiž v předchozích klubech nehráli. Jeremy Menez je zase spíše investicí do budoucna než přímou náhradou Manciniho, který odešel do Internu.

Velkým problémem Říma byla a je absence klasického středního útočníka. Ten ani v létě na Olympijský stadión nedorazil, přestože se trenér Spalletti snažil.

"Před příchodem Daniele Pradeho (sportovní ředitel), jsme se pokoušeli získat také Amauriho. Jsem trenér a o věci jako jsou přestupy se stará sportovní ředitel. Ale není tu nikdo, koho bych nechtěl," uvedl Spalletti. Amauriho v létě koupil Juventus.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Spalletti je výborný trenér, AS však nemusím...Myslím, že letos nezopakují úspěchy z loňska, což ale zase neznamená, že nebudou silný soupeř. Myslím, že Inter i AC jsou výš. AS je tak na stejné úrovni jako Juve.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri by se určitě hodil

Reagovat
smazaný uživatel

ASR siempre noi Ultras Curva Sud

Reagovat
smazaný uživatel

ku*va sud

Reagovat
Slejdy

Reagovat
božský John

Curva je italsky zatacka a Süd jestli se nemysli je nemecky jih..takze jizni zatacka?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to znamená "ASR jenom my, ultras sektor jih ". Juve má třeba "Soli noi..."

Reagovat
smazaný uživatel

*místo jenom má být navždy

Reagovat
božský John

dekuju za osvětu....to vis ja jsem spis pres rustinu a jak to mate v Siene?:)

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je "Curva Robur" Já italsky neumím, ale takové základní pojmy... Jj, a kde ses dostal k ruštině?

Reagovat
božský John

3,5 roku v Moskve....tatinek tam praqcoval(doted pracuje) a ja tam bydlel na ceskym dome...takze znam od videni hezkou radku kopalistu a parchant otec s nima chodi do hospody..jak se sty dostal k Siene?

Reagovat
smazaný uživatel

To už ani nevím, ale příští zápas s AS Řím - doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele