Spalletti je nervózní z finančních problémů AS Řím

15.12.2008, 12:01
Aktuality
Prezidentka AS Řím Rosella Sensi ujistila kouče Luciana Spallettiho, že situace okolo prodlužování smluv s klíčovými hráči bude v nejbližších týdnech vyřešena. AS Řím má nemalé finanční problémy a už nějakou dobu se hovoří o tom, že co nevidět změní majitele.

Hned několik fotbalistů římského AS čeká na prodloužení smlouvy, například Alberto Aquilani už celý rok, před sezónou měl přitom možnost odejít do Interu Milán. Klub však s podpisem nových smluv otálí u více hráčů.

Tato situace zneklidnila trenéra Luciana Spallettiho, který požádal vedení, aby situaci vyřešilo, co nejdříve. Od prezidentky Roselly Sensi se dostalo Spallettimu ujištění, že všechno bude brzy v pořádku. "Není problém, aby byl Spalletti zase šťastný," řekla Sensi pro turínský deník Tuttosport. Prezidentka prý nevidí žádné překážky, které by bránily kontrakty podepsat.

Podle deníku však bude muset, co nejdříve proměnit svá slova v činy, které podpoří nemalou sumou, protože lednové přestupové okno se blíží. To by však problém být mohl, protože AS sužují dlouhodobé finanční problémy.

Zájem o římský klub nedávno projevila libyjská společnost Tamoil. Ta kontaktovala banku Unicredit u níž má rodina Sensiových nesplacené pohledávky ve výši 130 milionů eur. Pokud je vlastníci AS Řím nezaplatí do konce roku, stane se klub vlastnictvím banky, která jej s největší pravděpodobností prodá Libyjcům.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se tak nestane...i když pořád lepší Lybijci, než nějaký šejk z Emirátů nebo Rus. Hlavně s ohledem na tradiční spolupráci Itálie a Lybie.

Reagovat
smazaný uživatel

"Lybie"

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Libye, dyt je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se da povazovat za hotovou vec! kde veme AS do konce roku 130 mega??? další pujčkou u někoho jiného??? ach jo...

Reagovat
georgeo

prodá Mexese, Aquilaniho, třeba budou muset pustit De Rossiho, to by byl nejdražší kousek....a neříkejte mi, že to není vyloučené, když takový Nesta prohlašoval, že zůstane do konce kariéry v Laziu (ale dal přednost existenci klubu před svými zájmy, ikdyž si tím prakticky polepšil)

Reagovat
smazaný uživatel

velká to oběť, ale máš pravdu, stejně by odešel časem, tak jedinou otázkou bylo kam ale hlavně za kolik.....jinak AS moc sympatický mužstvo

Reagovat
Kapřík

No, prodej Mexese(třeba se chytí Andreolli), Cicinha, Vučiniče, Doniho(fajn by byl návrat Curciho), Pizarra, Taddeie a v nejhorším i Meneze by mohl stačit. Aquilaniho a De Rossiho ale rozhodně nepouštět, to by byla sebevražda(hlavně u De Rossiho).

Reagovat
smazaný uživatel

v zimě se prej chce z Ruska do Itálie vrátit Pelizzoli, kterej dřív v AS chytal. to by možná taky nebylo špatný po něm sáhnout..., drahej nebude (si myslím).

Reagovat
M11

na nej sem uplne zapomnel

Reagovat
Kapřík

No nevím, v Rusku prý hraje tragicky. Viděl jsem ho tu snad i v sestavách sklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se pěkně zahrabal, možná v Serii B by se chytl.

Reagovat
smazaný uživatel

prej dělá trojku, ale já myslím, že to v sobě má. Itálie by mu mohla vrátit jistotu do rukavic (a třeba taky ne, to je jasný). přitom to byl tak talentovanej a nadějnej portiere .

Reagovat
Kapřík

No tak nebyl by první slušnej hráč, kterýmu to v Rusku neštimuje...stačí se teď podívat, jak tam hraje Maxi Lopez .

Reagovat
Kapřík

Ale je samozřejmě dost možný, že po návratu pookřeje...jenom nevím, jestli to bude rovnou na AS...(ačkoli, jestli tam nastane výprodej tak si zas tak vybírat nebudou moct)

Reagovat
Slejdy

hm jak toto dopadne

Reagovat
M11

Reagovat
Oxbow

Kde vzali tak obrovsky dluhy ...

Reagovat
smazaný uživatel

To mas jednoduchy nasekat dluhy za hrace.

S velkou pravdepodobnosti nakoupili hrace na ktery proste a jednoduse nemeli a jak je videt doplaceji na to. Stejne jako Liverpool, i kdyz ten na tom asi neni tak spatne. Ale urcite kdyby prodali Torrese tak by se urcite klubova pokladnicka pekne srovnala.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tamoil by mi ani tak nevadil, ale samozřejmě by bylo lepší, kdyby zůstala Roma v rodině...

Reagovat
Slejdy

tj

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho nedostanou Lybíjci.

Reagovat
Jakubisko

Buď v klidu, Lybíjci ho určitě nedostanou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele