Soustřeďme se na Marseille, velí Ujfaluši

29.09.2008, 11:43
Aktuality
Atlético Madrid včera večer poprvé v sezóně prohrálo doma, když nestačilo na Sevillu. Podle obránce Tomáše Ujfalušiho se nesmí Atlético v prohře babrat. Ba právě naopak, vždyť madridský klub má velmi nabitý program, hned ve středu hraje Ligu mistrů s Marseille.

Los Colchoneros v nové sezóně hrají dobře, jenže Seville branku nedali. Hosté si díky preciznímu přímému kopu Luise Fabiana odvezli všechny tři body.

"Jsme zklamaní, protože Sevilla si moc příležitostí nevytvořila, jenže hned z té první dokázala vstřelit branku," litoval po zápase obránce Atlétika Tomáš Ujfaluši. "Myslím, že jsme si zasloužili minimálně remízu, ale chybělo nám štěstí."

"Máme nabitý kalendář, další zápas hrajeme už ve středu. Proto musíme porážku strávit, co nejrychleji hodit za hlavu a pokusit se v Lize mistrů porazit Marseille," velí český reprezentant .

Atlético ale nečeká lehká práce, týmu se začíná nepříjemně rozrůstat marodka. Ke zraněné čtveřici John Heitinga, Diego Forlán, Simao, Maniche se včera přidali Giorgios Seitaridis s Pablo Ibanězem.

Paradoxně právě Pablo střídal ještě v první půli zraněného Seitaridise, jenže do druhé půle už nemohl zasáhnout ani on. "Teď máme na zranění docela smůlu, ale věřím, že i tak se posuneme dopředu. Každopádně doufám, že se spoluhráči brzy uzdraví," doplnil Ujfaluši.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak to je velka smola, neviem ci budu zvladat aj LM aj svoju ligu, teraz sa ukaze aka je sila v muzstve..ale ajtak go go go

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ztráty jsou hodně citelný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele