Ujfaluši: Sezonu jsme nastartovali výborně

03.09.2008, 10:37
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodně dobrej tým

Reagovat
smazaný uživatel

tak specialně na tenhle klub sem zvědav....jak v LM tak v PD...

Reagovat
j_mrazik

Vůbec bych se nezlobil, kdyby vyhráli La ligu nebo se umístili vysoko. Snad Ujfaluši přenese pohodu i do reprezentace.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Atletiko by si zasloužilo vylést ze stinu městského rivala Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletico má tuto sezónu opravdu na víc a ne jen tuto už jen ta odveta 4:0 primere division bude zajímavá až do konce 1.Real 2.Athletico 3.Villareal 4. Barca to sem ale přehnal

Reagovat
smazaný uživatel

No Barcelonu bych takhle nizko netipoval, ta se ted bude hodne snazit dostat se zpatky na vrchol a rekl bych, ze bude bojovat s Realem o titul... Villareal je kazdopadne velmi kvalitni tym, Atletico muze jen prekvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zapomínáte na Valencii, ta vám to letos taky může natřít všem

Reagovat
Kapřík

Já nevím, Atlético mě teď docela vyděsilo. Má sice relativně sympatický tým, ale v první utkání Primery hrálo jen s jedním španělem - Antoniem Lopézem - v základu.

Reagovat
herbage

Diego forlán - Uruguay, Agüerro, Maxi, Franco, Banega, Pernía - Argentina, Perea - Kolumbie, ti všichni mluví španělsky a pak tu máš i španěle Raul García, Luis García, tebou zmiňovaný Lopéz, mladíček Camacho, stoper Ibanéz. Není prakticky problém složit tým jen ze španělsky mluvících hráčů a snad krom kolumbijce Perei by měli mít i velmi podobné kultury.

Reagovat
smazaný uživatel

pernia ak sa dobre pamatam hral za spanielsko

Reagovat
Kapřík

Ale je to Argentinec jako řemen .

Reagovat
Kapřík

Ale mě nejde o kulturu...mě jde o to, že tým ze země mistrů Evropy - tudíž by neměly panovat pochybnosti o kvalitě tuzemského hráčského materiálu jako v Anglii. Je sice hezké že se spolu domluví ale jednak si ty kultury zas tak podobné nejsou a druhak jsem nemyslel že ve Španělsku se někdo bude ubírat podobnou cestou jako Arsenal, Live nebo Inter... . Už u Sevilly jsem se podivoval minulej rok že klub z takové hrdé země hraje jenom se dvěma až třema tuzemskýma hráčema a teď tohle...

Reagovat
herbage

Arsenal z frantíky, španělem, nizozemcem, atd., to nejde srovnávat. Ale Atlético tam má hráče převážně z jihu Jižní Ameriky, až na Pereu bývalé přistěhovalce z Evropy, kteří mluví španělsky, kulturně budou na tom podobně. To samé Inter, v Jižní Amrice žije spousta přistěhovalců z Evropy, takže spousta Argentinců má Italské, Španělské, Německé či Francouzské pasy, hlavně teda z itálie. Podívej na Kaká, Amauri, Zanetti, Galetti. S Arsenalem a Liverpoolem nemůžeš rovnat, není cizince jako cizinec.

Reagovat
Kapřík

To je ale dost rozdíl. Nebo pro tebe je čech který se v polovině devatenáctého století přestěhoval do Ameriky ještě čech? I kdyby uměl pořád česky? I když je namixovaný jinými národnostmi a o Praze ví jen to, že je tam bohatý fotbalový klub do kterého právě přijel hrát? Mě nezajímá kulturní a jazyková příbuznost(to tu můžou za chvilku hrát i Gorily co uměj znakovou řeč - vždyť jsou to přeci naši příbuzní), mě jde o to že to že v základu španělského týmu není žádný španěl a přitom je ve Španělsku tolik výborných hráčů. To je prostě blbost. Chápu že dneska maj lidi díky anglický lize pokřivené vnímání hráčského kádru ale já si pořád ještě asi naivně myslím, že třeba za španělský klub by měli hrát španělští hráči(aspoň pár v základu)...ostatně od toho jsou to národní ligy. Jeslti to tak půjde dál, tak nemá cenu si hrát na jednotlivé ligy jenom z povinnosti ale můžemě udělat třeba celkovou evropskou nebo Evropsko - Jihoamerickou protože jinak je tohle už vážně k smíchu . A mimochodem, dej fans Liverpoolu vybrat koho by vykopnul kdyby si měl vybrat mezi Gerrardem a Torresem...

Reagovat
herbage

Ale tak s těma gorilama je to mimo, tam je berou, ais jako my Slováky, velmi pdoobná řeč, kultura. Přitom na slováky si nikdo nestěžuje a na mišmaš v Mostu dřív jo. Volba Gerrard - Torres je snad jasná, když je to anglán a ikona klubu, ale zkus v Atléticu dát fanouškům volbu antonio Lopéz - Serigio Agüerro.

Reagovat
Kapřík

Musíš dát dva alespoň trochu srovnatelně kvalitní hráče . A propo, když si Griga natáhnul do Sparty pár slováků, tak už se začlo taky pomalu ozývat o slovenské revoluci a podobně. A mě by samozřejmě hodně vadilo(to není to správné slovo...uhryzal bych si psací stůl), kdyby byla Sparta najednou klub se sedmi slováky a čtyřmi cizinci v zákl. sestavě jako to teď v latinském provedení spáchalo Atlético . Navíc hispánci z ameriky jsou mnohem víc odlišnější od evropanů ve španělsku než my a slováci od sebe.

Reagovat
herbage

Ale tak naopak, někdy jsou si mnohem blíž než my a Slováci. Třeba Tevéz, Robinho, Ronaldinho, ot je jasný že nesjou přistěhovalci z Evropy, ale takovej Amauri, Kaká, Messi, Heinze, to jsou spíš Evropané. A určitě by mi ve Spartě vadilo 7 slováků než 7 frantíků, senegalců, mexičanů, anglánů či němců. Bere je zkrátka jako takové bratia.

Reagovat
Kapřík

No jak kdo, občas je k našim bratia cítit trochu nedůvěra. Ale jinak, mě se nelíbí ani varianta s příbuznými národy, ani varianta s cizinci, já bych prostě coby fanoušek vyžadoval domácího hráče zvlášť když je jich tolikj výborných na skladě. Hezká hra ani výsledky nic neznamejí když ten kádr nemůžeš přijmout za svůj... . A podle toho co říkal Kyslík asi nejsem jedinej...ostatně myslíš si že budou i Kuna zbožňovat někdy jak Fernanda? Prostě pořád ještě na tom světě nejsme jen jeden národ .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ve španělsku nad tím panuje doceal velké pozdvižení. Mně se to taky hodně nelíbilo a pokud se nepletu, tak v základu nebyl ani Antonio López.

Reagovat
Kapřík

Antonia tam podle sestavy kterou jsem viděl nalevo byl, ale i tak je to děsně málo. Doufal jsem že se do sestavy protlačí Ibanez(předpokládal jsem stopery Ujfalušiho a Ibaneze, zatímco Heitinga by hrál napravo) a García, ale bohužel... . Aspoň jsem rád, že ostatní jsou taky znepokojený .

Reagovat
smazaný uživatel

Já sestavu neviděl, ale četl jsem články o tom, že tam nebyl žádný španěl... Tak či tak je to hrůza.

Reagovat
Kapřík

No tak jsem si zkontroloval ještě jednou tu sestavu přes transfermarkt.de a máš pravdu, sestava byla: Grégory Coupet - John Heitinga , Mariano Pernía , Georgios Seitaridis , Tomás Ujfalusi - Paulo Assunção , Maniche , Simão , Maxi Rodríguez - Kun Agüero , Diego Forlán. Tudíž žádný španěl...to bylo naposledy kdy jsem čerpal ze sestavy Fotbalportalu... .

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne vdaka tebe

Reagovat
smazaný uživatel

jen mě tak nějak napadá... kdyby zůstal ve Florencii, tak si letos zahrál LM taky, takže je to prašť jako uhoď

Reagovat
smazaný uživatel

Když se bavíme o Lize mistrů, tak jo, ale tam šlo především o to, že chtěl zkusit další soutěž.

Reagovat
smazaný uživatel

skvely tym a skvele posily. Barcelona nic Real vubec nic. ATLETICO MISTR

Reagovat
smazaný uživatel

1.Atlético

2.Barcelona

3.Valencie

4.Real Madrid

Reagovat
One-Real

Tvůj Nick k tobě sedí i když trefnější by bylo lojzamagor

Reagovat
smazaný uživatel

I LOVE ATLETICO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

At se dari!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele