Soustředím se pouze na Bolognu, vylučuje odchod Pioli

31.12.2012, 09:56
Aktuality
Stefano Pioli by měl i v dalších letech vést Bolognu. V italských médiích sice proběhla spekulace o tom, že by sedmačtyřicetiletý kouč mohl v létě zamířit do Neapole, sám Pioli je ale ve svém současném klubu spokojen a možnost odchodu vylučuje...

V Neapoli by po sezóně údajně mohl skončit Walter Mazzarri a tamní média živě spekulují o jeho možném nástupci. Pioli, který má s Bolognou smlouvu do června 2014, se ovšem měnit působiště nechystá.

"Rád bych vše vyjasnil. Přišel jsem do Boloni, protože jsem zde viděl skvělé místo, kde bych mohl pracovat dlouhou dobu. Práce v tomto klubu mě naplňuje a navíc mám výborné vztahy s majitelem," prohlásil Pioli pro list Corriere dello Sport.

"Samozřejmě jsem rád, pokud je moje práce oceňována i někde jinde, je to součástí tohoto povolání. Vím, jak to chodí, ale řeknu to ještě jednou - soustředím se pouze na Bolognu," dodal sedmačtyřicetiletý trenér, který během své kariéry působil v rodné Parmě, Modeně, Chievu Verona a také si střihl dvouměsíční angažmá v Palermu.

Autor: Petr Vaněček / football-italia.net

Komentáře (25)

Přidat komentář
Benesse

....a také si střihl dvouměsíční angažmá v Palermu... kto taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude jednou s Palermem strašně zle, tak i Zamparinimu dojde, že časté výměny trenérů jeho týmu nepomohou a angažuje sám sebe.

Reagovat
Pipo123

Skvelý tréner, videl som ho ako náhradu za Reju v Laziu, možno by pasoval aj do AS v budúcnu

Reagovat
smazaný uživatel

Serie A je teď v hrozným stavu.. Snad se to zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

A nato jsi přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pripada ti ze by do Itálie odcházeli top hrací? Nebo ze se jejich kluby umisťují v LM na nějakých záveatných příčkách?

Reagovat
smazaný uživatel

Závratných

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno vyhrál LM Inter, za pár měsícu jej napodobí Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Silvio, kéž by...

Reagovat
smazaný uživatel

No já fandím už dost dlouho AC , ale nyní je hodně okolností proti tomu, abychom letos v LM uspěli výrazněji...Juve věřím, jen by to chtělo v zimě konečně přivést nějakého gólového útočníka a ten titul v LM by vůbec nebyl pro Juve nereálný...

Reagovat
Recoba Inter

Titul pro Juventus nereálný v LM je.

Reagovat
10

to jsem u Interu v roce 2010 říkal taky...

Reagovat
Recoba Inter

Právěže vůbec.My jsme měli uplně skvěle vyvážený tým.Kromě toho nás vedl pan Stratég.Měli jsme nejlepší obranu v Evropě a dali jsme do toho 110%.Právěže k vuli tomu, že sem si to jednou prožil a viděl sem co do toho borci museli dat aby to vyhráli nevěřím, že by to Juventus dokázal.Zkrátka na to nemá kádr.V Juventusu nevidím dobrou kombinaci hráčů se zkušenostmi jako tehdy u nás.

Reagovat
10

Reagovat
olis

ked to mohla vyhrat Chelsea tak to moze kludne vyhrat hocikto

Reagovat
Recoba Inter

Chelsea to vyhrála, protože Bayern (až naprosto nečekaně - aspoň u mě) si totálně spackal finále.Do té doby hrál výborně.Letos by se to už nestalo.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Sorry, ale fakt totální bejkárna. Juventus má vyvážený tým, gól může dát prakticky kdokoliv, máme výbornou lavičku. Současný Juventus má herně i podle čísel jednu z nejlepších obran v Evropě, naši zálohu spousta odborníků řadí mezi ty úplně nejlepší, celosvětově. Ten Pan Stratég, Mourinho, nás označil jako jedny z favoritů a doslova řekl, že ze současného Juventusu má strach a dodal, že absence top útočníka není slabina, ale naopak přednost, protože to nevisí na jednom hráči a gól, jak už jsem napsal, může dát každý.

Nevidíš kombinaci hráčů se zkušenostmi? Buffon, Bonucci, Chiellini, Barzagli, Pirlo, Asamoah, Vidal, Marchisio, Lichtsteiner, Vucinic (a mohl bych pokračovat) - všechno reprezentanti a hráči s mezinárodníma zkušenostma.

Reagovat
Recoba Inter

No dobře, tak trochu Juventus až zbytečně podceňuju, moje ostuda.Ale není něco jinýho mít na svým kontě několik zápasů s reprezentací v nějaké kvalifikaci oproti tomu hrát několik let v jiné lize a třeba i před tím ligu mistrů vyhrát?U Juventusu vidím plno hráčů se zkušenostmi právě jen ze Serie snad krom Lichsteinera a Vidala, kteří hráli nějakou dobu jinde.Jasný, že Buffon má kupu zkušenosti, ale nikdy sem neviděl, že by zkušenosti golmana táhly tým až do finále.Nikdo kromě Jackieho Chana není neprůstřelnej.Pirlo má taky hromadu zkušeností.On je ten kterej může Juve k titulu v LM dotáhnout společně s Vidalem, kterej hraje perfektně.Ale zkrátka pořád nevěřím tomu, že Juventus může porazit kluby jako Barcelona,Real,Man United nebo Bayern i když se může stát cokoliv.

Reagovat
Pettirosso

Ten tvůj popis k současnému Juve padne jako oblek na míru

Reagovat
Pinturicchio

Hele ho, další Sybila.

Reagovat
JozkokozleJ

To ja myslim, ze Juventus patri medzi sirsi okruh kandidatov. Nebolo by nejake obrovske prekvapenie, kebyze LM vyhraju.

Reagovat
Recoba Inter

U nás se to spíš nečekalo, protože Barcelona byla über Síla(a stále je), která ničila soupeře za soupeřem proto snad každý tipoval na obhájce trofeje Barcelonu.

Reagovat
Recoba Inter

ty reakce mají být opačně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele