Sosa strávil v Miláně jen rok, na hostování s opcí ho získal Trabzonspor

09.09.2017, 16:25
Aktuality
José Ernesto Sosa se nakonec přece jenom přestěhoval z Itálie do Turecka. Argentinský záložník odešel z milánského AC do Trabzonsporu, kluby se dohodly na hostování s povinnou opcí na trvalý přestup...

Trabzonpor měl o 32letého fotbalistu zájem a nakonec našel společnou řeč jak s Rossoneri, tak i s hráčem. Za hostování zaplatí 1,35 milionu eur, 15. ledna pak bude vše změněno v trvalý přestup a na sever Itálie poputuje dalšího 3,4 milionu.

Sosa se včera v Turecku podrobil zdravotní prohlídce a následně podepsal kontrakt. Ten je poměrně lukrativní, dle médií mu zaručí roční plat pět milionů eur.

Sosa v minulost hrával za Bayern Mnichov, Neapol, Atlético Madrid nebo Metalist Charkov a tureckou ligu dobře zná díky dvouletému působení v Beşiktaşi. Do AC Milán přišel před rokem za 7,5 milionu eur a na své konto si připsal 18 ligových zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Mrvinho

Pápá

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně špatný kšeft

Reagovat
SixtoRodriguez

Príchod tohoto hráča by snad ani Galliani nepochopil, ale aspoň neodchádza po 3 rokoch na lavičke zadarmo ako som očakával.

Reagovat
Eldarion

Tvle však Galliani ho priviedol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SixtoRodriguez

sa nevylučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda... V Besiktasi se mi docela libil, na AC bohuzel nema a cas nezastavis. Snad se mu bude v Turecku opet darit.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Neděkujem, nevracej se

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele