SNEIJDEROVI SE ŠPANĚLSKO ZAMLOUVÁ

27.04.2007, 13:01
Aktuality
Wesley Sneijder po letošní sezóně pravděpodobně odejde z Ajaxu Amsterdam a zamíří do Španělska. O nizozemského reprezentačního záložníka se zajímají Barcelona a především Valencia a sám hráč by se stěhování na Pyrenejský poloostrov vůbec nebránil...

"O Valencii toho vím hodně, je to skvělý klub. Četl jsem a slyšel všechno o jejich zájmu o mě a jsem na to velice pyšný. Hrát za Valencii by bylo splněním snu," rozplývá se nad možností stěhování na východ Španělska Sneijder, který rovněž nešetří superlativy na adresu Primera Division.

"Španělská liga je pravděpodobě tou nejprestižnější na světě a já bych byl velmi šťastný, kdybych si v ní mohl zahrát. Mohl bych tam hrát za jeden nebo dva roky. Každý zná mou situaci v Ajaxu, více k tomu teď říci nemohu," pokračoval dále Sneijder.

23letý fotbalista má v Ajaxu smlouvu do léta 2009, všeobecně se ale očekává, že jí nedodrží. 33tinásobný nizozemský reprezentant je v hledáčku řady velkoklubů a reálně vypadá jeho přestup do Valencie. Sportovní ředitel španělského klubu Amedeo Carboni údajně dokonce již byl v Amsterdamu. "Možná, možná, ale více toho říci nemohu," tají Sneijder.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Tavo

Hlavně ne do Valencie, to je fakt ráj pro záložníky V záloze tam snad hrajou dobře jen odchovanci.

Reagovat
HOST*

vseci ostatni sou zraneni..... a propos...odchovanci??? albelda neni odchovanec, edu tez ne, lopez nehraje dobre.... takze nevim.... chybi nam nejaky ten playmaker

Reagovat
HOST*Tavo

U vás hrajou v záloze pořádně jenom dva hráči: Vicente a Baraja. Jestli jsou to odchovanci nevim, ale předpokládam že jo.

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*VincentBlanquinegro

o tomhle názoru

Reagovat
smazaný uživatel

Tavo, Tavo..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele