Slavia zahájila prodej permanentek, zdražila až o třetinu

01.06.2010, 13:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

samé lepší zprávy

Reagovat
smazaný uživatel

Cekal jsem kdy se tu ten clanek objevi a ja rikam jen ha ha ha ha ha ha ha a jeste jednou ha opravdu nechapu tu logiku vedeni - nejhorsi sezona za poslednich 20 let a oni o TRETINU zdrazi uz tak suverene nejdrazsi permanentky proste byt fanouskem slavie je opravdu za trest

Reagovat
soukup

být fanouškem, tak bych určitě chtěl dražší permanentku i na pohárový zápasy, když žádný pohárový zápasy nehrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se počítaj zápasy Minerálky ne evropskejch pohárů

Reagovat
soukup

a fanoušci chcou o třetinu permice když v nich budou zápasy v minerálce proti divizním týmům a pak 2 zápasy kde už možná bude někdo solidnješí, ale taky tam vůbec nemusí být Slavia? ještě lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

mno vzdyt to dava smysl ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jen kec vedení aby nějak odůvodnilo zdražení,minulou sezonu jsme na rozdíl třeba od sparťanů museli platit na Minerálku ikdyž jsme měli permanentku,tohle je jen blábol na usmíření fanoušků po naprosto nepochopitelným nelogickým zdražení...

Reagovat
r.mrazik

"Podle tiskového mluvčího Slavie Ondřeje Zlámala však fanoušci sami argumentovali tím, že je pro ně lepší dražší permanentka, která bude platit i na pohárová utkání. "...to asi nemysli evropska poharova utkani

Reagovat
soukup

fanoušci si rádi připlatí za to aby mohli vidět pár zápasů Ondrášovka cupu proti tragédům z nižších lig

Reagovat
smazaný uživatel

Takže místo 7500 pernamentek tak 4000, takže budou mít stejný prachy, jen méně lidí na stadionu. Nebylo by lepší je zlevnit a mít plný hlediště? Stejně více peněz nevytřískaj, takže si vůbec nepomůžou..

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslim taky. Nechápu proč zdražujou, spíš by měli permanentky zlevnit. Jediný čeho tím dosáhnou je, že naštvou fanoušky. Já sice na stadion nechodim, ale fakt mě to jako fanouška Slávie štve. Vůbec některý ty kroky vedení nedávaj poslední dobou vůbec žádnej smysl.

Reagovat
salami

tvoje logika je správná, ale s počtem prodanejch permanentek nemůžu souhlasit, jestli dosáhne 2000 tak to bude hodně, nikdo ze slávistů co znám si na tuhle sezonu nehodlá permanentku kupovat a na diskuzích to vypadá žetenhle nazor zastává i spousta dalších slávistů

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu me to dostava.

Slavia Praha

Cena permanentky na protilehlou tribunu 4 200 - vyhody: sleva 10% na utkani v evropskych poharech (s tim ze pristi sezonu se zadne nehraji) a vstup zdarma na utkani Odrasovka cupu + 10% sleva ve fanshopu

Sparta Praha

cena permanentky na protilehlou tribunu (brano za lonske ceny, protoze letosni jeste nejsou zverejnene) 1300 - 1800 (podle umisteni na dolnim nebo hornim ochozu) - vyhody: sleva az 25% na utkani evropskych poharu (v teto sezona teoreticka sance na ligu mistru), zdarma vstup na utkani Odrasovka cupu a utkani B tymu a 10% sleva ve fanshopu

je videt kdo si svych fanousku vazi a kdo je naopak zdime co to da

Reagovat
Dubov

Na tom něco bude

Reagovat
smazaný uživatel

Četli ste ten článek na idnesu? Nejlevnější permanentka stojí něco lehce přes 5000, ale je TŘÍLETÁ, což znamená něco kolem 120 korun na zápas a do toho evropské poháry, které sice příští tok nebudou, ale přespříští rok hodně pravděpodobně ano. Sou to skoro tak drahé vstupenky jako na Sigmu, takže bych řekl, že si to pražáci v pohodě můžou dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

No to jsem zvědavej, kdo na tu Slavii bude chodit. Jestli ultras dodrží své slovo a budou domácí zápasy bojkotovat (k nim se jistě přidá většina návštěvníků kotle) a ostatním divákům a fanouškům napálí permanentky za takovéto ceny, navíc po nevydařené sezóně...to není zrovna chytrý marketingový tah.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii ubyde hodně hodně lidí a nejen kvůli Bohemce a zdražení...bohužel (nebo možná na protest proti krokům vedení bohudík... )

Reagovat
smazaný uživatel

No aby tam vůbec někdo chodil. Tuto sezónu Slavii velkou část návštěvnosti dělal kotel. Ten teď nebude, tak tam tam bude sedět jen pár roztroušených diváků a nůlová atmosféra. A totéž bude platit i o zápasech Bohemky, absence kotle a minimum ostatních diváků a fanoušků.

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že by ve Slavii byli takoví ekonomičtí diletanti, aby si nespočítali jestli se jim to vyplatí a nebo ne. Ale zdá se mi podivné zdražovat, zvlášť když se budou o peníze za pronájem dělit s Bohemkou a měli by tak platit míň než loni. Možná se chcou co nejdřív zbavit toho dluhu co mají a potom začít zlevňovat. Ale to by měli alespoň vyhlásit předem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta permanentka byla poslední sezónu směšně levná, teď už se to blíží rozumné ceně, která je konečně výhodná pro obě strany. Ale rozumím tomu, že někteří fanoušci asi čekali, že je Slavia bude dotovat donekonečna. Na slovo "zdražení" jsou lidé v ČR lidé hodně citliví, ale jak to tak sleduju, tak většina by křičela i kdyby se zlevňovalo, protože by se přece mohlo zlevňovat ještě víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik vlastně teďka stojí permanentka na protilehlou tribunu? A kolik na stejné místo stojí lístek?

Reagovat
Fernando_Torres

Směšně levná? Možná někde v Anglii... Tady se musej ceny srovnávat s ostatnímy kluby...

Reagovat
smazaný uživatel

No ona je hodně drahá, ale jestli sem to pochopil dobře, tak Slavia nabízí nové tříleté a pětileté permanentky které už v přepočtu na jeden zápas vycházíjou hodně dobře. Kdybych byl pražák a fanoušek slávie, tak bych do toho určitě šel.

Reagovat
salami

v týhle situaci by si permanentku na 5 sezon koupil jenom blázen, jestli se opravdu vrátí Jarolím tak přestávám Slavii sledovat dokud se rapidně nezměněj poměry

Reagovat
smazaný uživatel

horší výkony a dražší vstupné cirkus Eden

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele