Slavia dnes ukázala více než my, uznal Vrba

01.10.2010, 23:01
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Njn, když Slávia neumí zakončovat

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

10 výher v řadě, rekord ligy?

Reagovat
REPLIKATOR

Rudoši udělali 99/00 rekord 15 výher v řadě Kapříci tenkrát v klidu pluli do kapes

Reagovat
Ligter

Reagovat
miky10

to jde

Reagovat
AjaxFans

Aby neé

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Tenkrát hlavně neměla Sparta problém porazit soupeře typu PSV, CSKA apod..

Reagovat
Josifek

Tak CSKA ale tenkrát rozhodně nemělo tak hvězdný playery jako dnes, navíc tuším, že v tý době jsme se potkávali spíš se Spartakem..

Reagovat
smazaný uživatel

Já nepsal ale že Sparta porážela CSKA . Přečti si to znovu. Napsal jsem, že porážele kluby "TYPU" PSV a CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřeháněj.

Reagovat
noustres

Hlavně se zbavit vlastníků, Rosena a spol. a pak teprve to bude o.k. Jenže to se jen tak nestane. Ale zahráli dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejdřív by se musel najít novej majitel :)

Reagovat
C-M@ster

Slavia na sestupovejch prickach, pred timto kolem to nevypada nerealne, ale uvidime.

Reagovat
twerp

Charakter ten Vrba

Reagovat
Recik

"A Kolář chyběl více, než jsme si připouštěli." kdepak je dolar, který říkal že na každý post mají minimálně rovnocenou náhradu ? (doufám, že mu nekřivdím a byl to on)

Reagovat
Recik

zapomněl jsem dodat: I když jste vyhráli

Reagovat
Losinho

Škoda, mohli sme vyhrát. Hra se pod Petroušem dost zlepšila, snad to nebylo jen chvilkové.

Reagovat
Logan

Hlavne se zase potvrdilo co jsem rikal, ze kdyz nebude hrat marnej syn a Belaid dostane poradnou sanci od zacatku s Dembelem, ze bude dobrej. Ja jsem zapas nevidel, byl jsem se skolou v divadle, ale pry byl jeden z nejlepsich na hristi ... muzes mi k zapasu neco vic rict prosim?

Reagovat
Losinho

No, špatně se ten zápas hodnotí. Každopádně se ukázalo, že bez Jardy Černého a LJ to jde. Poměrně aktivní se snažil bejt Hubáček, měl tam asi 3-4 střely, ale snad všechny mimo. Střed zálohy Dembelé - Belaid se mi líbil, řekl bych že pro synátora není místo. Nevim jestli se počítá s Raguedem, řekl bych že stoperská dvojice by měla být jasná: Trapp a Koubský. Mít tak drahýho náhradníka jako Ragued je hroznej (a zbytečnej) luxus. Největší slabinou je prostě útok, Hora je strašnej a Vyhnal to prostě nevytrhne, to bylo vidět. Trochu mě zklamal Milan Černý. Už aby se uzdravili Adam Hloušek s Naumovem, to by nám mělo pomoct. Zrovna v zápase s Plzní oba hodně chyběli.

Reagovat
Logan

Taky se tesim na Adama, akorat nevim jeslti je dobrej napad zabijet ho v utoku, radsi bych byl aby hral na kridle, Naumov by ted mohl byt platnej, snad se prosadi ... skoda ze nezustal Ivanovski, taky nejaky ten gol dal a sanci si dokazal vypracovat i sam, byl to sice simulant, ale co uz ... Problem je ze kdyz se vrati Adam, a bude hrat tak nebude moc hrat Mina nebo Kajo, a nebo by se muselo hrat na jednoho utocnika a ja bych se to nebal zkusit, je rozdil hrat na jednoho utocnika kdyz hraci nedobihaji do vapna a tam v podstate neni utocnik, nebo kdyz tohle vsechno funguje, a mina i adam jsou takovi ze do vapna pujdou, jsou to napul utocnici a Tijani bych se nebal ze by si nechtel dat gola Takze pak mozna nejak takhle?

Zlamal(Vaniak)

Celustka-Trapp-Koubsky-Hubacek

--------------Dembele-Kisel----------------------

M.Cerny --------Belaid---------------Hlousek

-----------------Vyhnal(Naumov)----------------

Jinak jeste nazor na Zlamala a Jandu na beku? Dík

Reagovat
Losinho

Tak Zlámal byl úplně bez práce, zavinil penaltu, ale to se stává. Rezek byl prostě u balonu dřív, Zlámal se mu snažil vyhnout, ale už bylo pozdě. Janda na beku neviditelnej...

Reagovat
Losinho

Jinak se sestavou naprosto souhlasím, jen bych dal Naumova do základu, pokud by se golově nechytil Vyhnal. A ten smajlík bych spíš udělal k Čeldovi, v tý Itálii se úplně zku*vil

Reagovat
Logan

Celda se nezkurvil, Celda hral predtim uplne stejne, proto jsem se ptal na Jandu, mam totiz za to ze Celda by byl lepsi na stoperu. Tak jasne, ale nevime jak na tom bude po zraneni, tam uz je jedno jestli je v zavorce ten nebo ten

Reagovat
smazaný uživatel

Belaid byl a je vybornej. Ja doted nechapu,proc ho Jarolim nestavel,hlava mi to nebere. Slavia byla celej zapas lepsi. Ve druhym polocase jsme se skoro nedostali za pulku.

Reagovat
Losinho

Souhlas, Belaid asi nejlepší slávista.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Slavie, líbivej fotbal, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Moc pěkný zápas, začínám věřit ve zlepšení. Letos je hlavně nutné vyhrát Pohár, ten zbytek je podružný tak budu věřit. Jen tak na okraj - to že bude hrát Janda na beku jsem předpovídal již po prvním kole (protože máme jen jediného pravého beka), ale netušil jsem, že ho tam postaví někdo jiný než KJ. Ale je pravda, že časem by mu to mohlo vyhovovat...

Reagovat
Bakary3

No jo, když útok Vyhnal- Hora by možná nestačil ani na druhou ligu..

Jinak nechápu, proč nehraje Jarda, maj hrát ty nejlepší, tedy i on. Nebo se ho chtěj zbavit ? Tak to ten tým bude stát úplně za ..., když ty nejlepší vyházej.. Je ale zajímavý, že Hubáček hraje furt, ten bude hrát do alelůja.

A já bych to viděl asi takhle: Jaakkola- Čelůska, Koubský, Trapp, Janda- Dembéle- Kisel, Belaid, Jarda- Milan, Hloušek....... náhradníci Hanuš- Kaufman, Mikula, Trubila- Duranski, Koreš, Vaněk, Mareš, možná Jarolím- Zákostelský, Vyhnal, Hůrka ?

A zbavit se Zlámala, Vaňous skončí.., Hubáčka, Vlčka, Naumova, Vomáčky, Ragueda, Hory.

Reagovat
Logan

Kde zijes? Janda nalevo ne, uz vubec ne na beku. Napravo mozna. O Mikulovi jsem od lonska neslysel, Vanek s Maresem jsou v hlucine, trubila v boehmce ... a ani tam se moc neprosazuji ... Jarda mi posledni zapasy ani za mak neprisle nejlepsi ... Hubacek hraje porad protoze Jarolim nebyl schopnej dat vetsi sancimu Starymu, kterej se mi libil, jen se potreboval otrkat a ted hraje ve Slovacku

Reagovat
Losinho

Na levýho beka tam je ještě mladej Palko.

Reagovat
Bakary3

Tak Janda se mi vždycky nejvíc líbil nalevo v záloze, tam má víc možností, vpravo mi často připadá bezradnej..

Vaněk s Marešem vim, ale oba mi přišli talentovaný, mohli by dostat šanci.

Trubila je v Bohemce, ale asi by nebyl problém, aby se vrátil, přešel z kabiny o pár metrů dál, aspoň jako náhradník by nebyl zlej..

Reagovat
Losinho

Proč se chceš zbavit Zlámala a dát tam Jaakkolu? Mě zatim přijde Jaakkola hroznej. A proč se zbavit Naumova, když nemáme žádného pořádného útočníka?

Reagovat
Bakary3

Protože Zlámal neni kmenovej hráč, to nemá budoucnost, navíc pro mě byl Zlámal vždycky kopyto.

A Naumova ? Protože to u mě taky neni pořádnej útočník, radši tam uvidim Milana s Hlouškem, který tam udělaj vítr a ty goly přijdou taky.. A nebo z lavice Zákostelskýho a Vyhnala.

Jinak je to asi utopie, protože nevim, kdo by teď Naumova chtěl.

Reagovat
Losinho

Já věřim, že se u nás Naumov chytne, přece jen bych radši Hlouška s Míňou viděl radši jako křídla. Tak by mohli skvěle zásobovat přihrávkama právě Naumova, kterej by to "jen" uklízel do brány.

Reagovat
Logan

Se mrkni na tu sestavu co jsem psal o kousek nahore, takhle bych to momentalne poskladal ja, v utoku je moznost jeste zakostelskej, kterej je vysokej a ty balony by tam taky mohl dostavat. Vanek s Maresem nedostlai sanci, Trubila byl vzdycky strasnej plasan, s tim na lavicce nemuzes pocitat, jasne, proti bohemce ti to udjezdi, ale v tom pripade nebudem hrat predni pricky ... Janda mi od jisty doby prijde marnej kdekoliv, dopredu nic nevymysli, obcas zasimuluje, jediny co ze je bojovnej, ale ot je k nicemu, proto sem chtel vedet jak hral na beku, to by byla moznost jak by uplatnil svuj duraz a kopaci techniku na centr by taky mohl mit, fyzicku ma taky dobrou aby to tam odlital, mohlo by mu to sedet, nebal bych se toho ...

Reagovat
Bakary3

No těma jménama je ta sestava skoro stejná, až na Jardu a Jandu. Jandu bych opravdu uklidil třeba na toho levýho beka, dozadu jako Hubáček to zvládne a je aspoň trochu fotbalovej. Že třeba levou moc nenacentruje ? To Hubáček taky ne a je to jeho silnější noha.

Jinak Janda mě děsně zklamal, byl to dříč, ale teď mi přijde, že ani nebojuje, že je mu to u p....... Přijde mi jako hroznej vychcánek, co pozoruju přípravy, vždycky si zajistí místo v kádru, hraje dobře, pak ale má svý jistý a fláká se, normální flákač je to.

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty priposrany kecy Vrbo, doufam ze vyhorite! Vest ligu o 12 bodu a jeste se bat titulu, fakt typicky cesky prizdisracsstvi. Nechapu!

Reagovat
smazaný uživatel

tady to ale má svou logiku... pokaždý, když Viktorka vyhlásila boj o poháry, tak začala klesat

Reagovat
božský John

¨pokaždý,když dolar vyhlásil boj o poháry...

Reagovat
smazaný uživatel

ne, pokaždý, když Viktorka vyhlásila boj o poháry

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, ale pod tlak se dostanou tak jako tak, prece jen porad sme pouze ve tretine ligy ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

a právě proto je docela brzo mluvit o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je taky jedno z věčných témat, podobně jako koeficient a v úzkém kruhu i pyrotechnika. Nikdy se tu neshodnem. Vždy tu budou dva, ba někdy i více názorů.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako v Plzni, Vrba mluví o záchraně a Horváth o mistrech

...ale je pravda, že teď by už o těch pohárech mohl mluvit i Vrba...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu tebe, jsi asi dost zamindrákovanej, co?... Je mi tě líto! Vrba je naopak chytrej, takhle dojdou daleko a jedině dobře, když se všechny pražský týmy topí ve sr....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele