Slavia dál jedná s Teplicemi o Radovi, ten prý chce do Prahy

22.05.2012, 17:49
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to bude zas bojovek v hledišti až budou po pěti kolech s jednim bodem na posledním místě

Reagovat
smazaný uživatel

až na to ,že teplice hráli semifinále poháru a skoncili 5

Reagovat
smazaný uživatel

nebude mít s kým, pokud budou mít po pěti kolech jeden bod

Reagovat
Filipow

Aha no. Zrovna Rada, kterej vloni hrál dobře (na body) s Libercem i Teploušema letos.

Reagovat
rufus

Jinak co se týče trenéra Sparty, tak se přiblížil velice výrazně Lavička. Zdá se, že jeho angažmá nic nebrání. A Martin Hašek by měl po Zdeňkovi Svobodovi převzít od nové sezony béčko.

Reagovat
Agnar

Béčko čeho? svěřil bych mu tak béčko Kamenný Horky

Reagovat
Rarášek

Hm,asi nejlepší možná varianta..

Reagovat
rufus

Určitě jedna z nejlepších variant. I když osobně bych asi radši vyzkoušel mladšího Uhrina. Ale Víťa mi nevadí, je to můj oblíbený trenér. Jen nevím, jestli to bude oproti Haškovi výrazný pokrok dál.

Reagovat
Rarášek

No právě,ale třeba se něco naučil v Austrálii. Pamatuju si,že nehrál zrovna ofenzivní fotbal. Ale tak on se zase asi nejlépe dohodne s Hřebíkem.

Reagovat
rufus

Mám pocit, že Víťa byl určitě pro Hřebíka první volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me nejlepsi mozna varianta..Uhrina jsem nechtel,tahne ho to spis ke Slavii a navic se chce procpat nekam do Emiratu..Vita je dobrej trener a mohl by prinest potrebnou pohodu...

Reagovat
rufus

Trenér je dobrej, jen mám pocit, že si je dost podobný s Haškem. Herní projev se asi moc nevylepší, na druhou stranu na práci Haška může navázat a pokračovat dál. Jen se bojím, aby nebyl až moc měkký, jinak to dopadne tak, že nás bude stále trénovat Hřebík.

Reagovat
Puskas

Haška bych rád viděl v Budějkách, mohla by být sranda...

Reagovat
twerp

Konečně budu mít důvod dívat se občas na Slávii, hlavně

Reagovat
Filip12

těšim sa

Reagovat
luismiksak

jdu blejt !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
luismiksak

takže jeden totální cholerik trenérem Slávie... Rada na tohle místo jednoduše nemá !!!

Reagovat
Agnar

Hm.. takže Přerost na tuty.. nebojte se, příští rok budem v boji o záchranu namočení my Tepličáci, Slávka se pod Radou zvedne.. sice ho moc lidí rádo nemá, nedivím se, ale výsledky má a měl.. co naplat, když táhne za penězma, nebo kýho šlaka proč jde po roce z Teplic, když jsou jeho srdcovkou jak rád tvrdil.. že by další Hrdličkovina?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli je převezme, asi to bude pod nim lepší než letos, ale na poháry asi ne, an to nemaj kádr..

Reagovat
smazaný uživatel

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal/123609/videoblog-stajner-mel-jet-na-euro-a-beton-chelsea-strasny.html co to je? U me ma ta holka bod za to, ze asi taky nema rada Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

fotbalu asi nerozumí ale aspoň že je hezká

Reagovat
rufus

To je hrozný. U mě nemá bod asi za nic.. A jen to ukazuje, na jakou úroveň klesl Deník Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopil bych to jako nejakej osobni blog neni to zas tak strasny , ale na strankach Sportu to fakt nema co delat.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Puskas

Trapárna jak hrom.

Reagovat
Losinho

Rodí se to zajímavě. Latka zůstává, Karol přišel a navíc bude šéftrenér mládeže, jedná se o Radovi...

Reagovat
smazaný uživatel

+ vymena Kusý - Platil tam jsem taky pomerne optimisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, no, Řebíček pomalu sbírá body. Taky si u mě teď pomohl tím dotazníkem, co je na Slavia.cz - tedy za předpokladu, že někde budou výsledky a že na to bude odpovídající reakce.

Reagovat
Losinho

Nevim, jestli budou výsledky, ale nevěřim tomu, že se něco extra změní. Třeba to zlevnění lupenů na stovku - ty si myslíš, že by to výrazně pomohlo návštěvnosti? Že by místo 4,5 tisíce lidí chodilo třeba 7 tisíc?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to určitě ne - a ani ta otázka nesměřuje k tomu, jestli je to pravda, spíš je taková řečnická na to, co si myslí národ. Takovejch otázek je tam víc, že se na ně dá odpovědět jakkoli, ale na ten výsledek se nijak nedá reagovat. Ovšem pokud opravdu budou k dispozici výsledky a Řebíček řekne - slávisti mají tenhle názor nebo představu a já jim tedy vyjdu vstříc tímhle konkrétním krokem - tak budu hodně spokojenej.

Reagovat
Losinho

Tak to jo, to je jasný. Ale moc si nedovedu představit, co konkrétně by se díky tomu dotazníku mohlo vylepšit.

Reagovat
salami

muj nazor je, že cena lístku má na návětěvnost minimální vliv, samozřejmě se to nesmí přepálit, ale permice za nějakejch 1300 na celou sezonu je naprosto v pohodě, mně by stačilo aby se do Slavie nevodili spartanský hov... a estebáci, pak jsem ochotnej dát za permici klidně 3 000, pak ještě taky hodně lidí nechodí kvuli hernímu projevu a výsledkům, nejsem jeden z nich, ale moc se mi nelíbí kam směřuje styl naši hry a jakýho bereme trenera, protože ten určitě pro Slavii typickou ofenzivní hru předvádět nebude, k těm cenám, neznám jedinýho člověka, co tam přestal chodit kvuli drahýmu vstupnýmu

Reagovat
Losinho

Podle mě pro větší návštěvu stačí výsledky, protože pokud máš výsledky, tak prostě musíš dávat góly a ty táhnou lidi na fotbal asi nejvíc. Vždyť se koukni na Spartu, která hraje hrozně, ale výsledky má a tudíž tam chodí docela dost lidí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele