Škrtel na odchodu z Liverpoolu? Zájem o něho je v Turecku

28.05.2016, 20:55
Aktuality
Po osmi a půl letech by mohl změnit dres Martin Škrtel. Slovenský obránce letos vypadl ze základní sestavy Liverpoolu a zájem o jeho služby je v Turecku, spekulace pak svým prohlášením ještě přiživil agent bývalého hráče Zenitu Petrohrad...

Kormidla Liverpoolu se na podzim ujal manažer Jürgen Klopp a Škrtel pod jeho vedením nastoupil jenom k osmnácti zápasům. Hlavním důvodem byla zranění, po jejichž doléčení následně hráč nedostal důvěru pro závěrečnou fázi Evropské ligy.

V Turecku se o služby 31letého slovenského reprezentanta zajímají hned dva přední celky, situaci monitorují zástupci Beşiktaşe a konkurenčního Fenerbahçe.

"Beşiktaş je jedním ze zájemců o Martina, ale zatím jsme se nedostali do bodu, kdy bych mohl potvrdit, že Martin jde do toho nebo tamtoho klubu," sdělil agent Karol Csontó v rozhovoru pro televizi Markíza.

"Mohu říci, že Martin na devadesát procent odejde z Liverpoolu, ale k uzavření této záležitosti je stále daleko," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (869)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele