Škodu mrzelo, že dva góly při návratu po nemoci nestačily k výhře

24.04.2016, 10:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
PaulinhoTheGunner

S takovou tu EL snad fakt udelame

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší vy než my.

Reagovat
pawelFCB

EL do Brna!

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

dneska musí být tři body!

Reagovat
Firkraag

No Slavia i vy máte docela těžkej los, tak to jsem zvědavý.

Reagovat
Elliasson

Já bych se nebál, že Slavia či Brno budou hrát Evropu. Však on Peltanec ještě v poháru zaúřaduje.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych se nebál, že budou hrát Evropu, i kdyby Jablonec neúřadoval

Reagovat
Kepy_FCB

Škoda tě ve Slávii

Reagovat
smazaný uživatel

Lepdi ve Slavii nez,aby se pul roku pred eurem zakolal nekde v Cine

Reagovat
Spalovač šancí

rozkotně

Reagovat
Murtago

Ať jde Euro k šípku. Nakonec ho tam stejně nemusí nominovat

Reagovat
ZB 07

Nevím proč, ale přijde mi, že poslední dobou vyhráváme daleko častěji než Slavia, která se celkem trápí...ale furt nám na ně nějaký body chybí, tak snad je už příští kolo budeme mít za zády

Reagovat
Losinho

Nakonec byl hodně důležitej ten vzájemnej zápas, kdo by to byl řekl ale stejně si myslim, že se nakonec bude smát Jablonec

Reagovat
ZB 07

Tam mě štve, že nám neuznali ten gól na 2:1..takhle máte lepší vzájemný zápasy, takže teď vlastně těch bodů na vás ztrácíme 6.. A jinak furt věřím, že Jablonec pohár nevyhraje..za normálních okolností by výkonnostně na Spartu ani Boleslav neměl stačit, tak snad nebude Pelta úřadovat..

Reagovat
Losinho

Sparta to podle mě odehraje s béčkem a na půl plynu.. a s Bolkou je to jeden zápas, navíc Jablonec má prostě ohromnou motivaci..

Reagovat
C-M@ster

Tak vzhledem k tomuto: http://prntscr.com/aw586y je to hodně otevřený.

Ale věřím bohužel víc Slavii. Los má podstatně jednodušší.

Reagovat
ZB 07

Nesmysl..jedou na hřiště silné Bohemky a do Starkova, kde se může stát cokoliv..doma silná Plzeň a nevyzpytatelné Slovácko..

To nás čekají 2 domácí zápasy, kde jsme velkými favority..potom Sparta, kde to dost záleží na tom, jestli jim o něco půjde..no a venku Liberec, kterej teď nějak moc vyhrává, tak už by mu tu povedenou sérii chtělo utnout a na Baníku to může být v posledním kole obrovská řežba, kde bude vše otevřené..já to naopak vidím pozitivně pro nás, není čeho se bát....

Reagovat
C-M@ster

Že bychom uhráli něco na Libercu, tomu nevěřím. Doma se Spartou a venku na Baníku to bude jak říkáš řež a těžko říct, kolik z těch dvou zápasů získáme.

Reagovat
F.Torres

Uhrin na to nemá. Kádr slušný, ale hra děsná. Chce to hrát jinak než na nákopy. My už ten gol ani jinak nedáme.

Změnit trenéra. Nechat hrát mladý v čele se součkem, hrubým, zmrhalem, barákem atd... Pak z toho něco může být.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Škoďákem ta hra má docela spád, jinak ale celkem tragédie na ty prognózy a smělý plány před jarem. Jako nečekal bych, že my v naší formě vás budeme místama technicky přehrávat.

Jinak ten Mihalík má výdrž tak na 25 minut. Už jsme viděl několik zápasů SKS, a vždycky po chvilce odešel. Jestli fyzicky nebo z nezájmu těžko říct. To mi taky nejde do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Však Uhrin dotáhl kádr, kterej měl max. na osmý devatý místo, na 5. místo.. Takový trenéra jsme tu nemělí od doby KJ a přesto se někomu nelíbí

Reagovat
F.Torres

jo, ale ten kádr už teď je jinačí a je třeba s ním pracovat. Uhrin na to měl přípravu, nedokázal s tím udělat nic. Spadlo se z té vítězné vlny a je to zase děs. Samozřejmě si zaslouží vděk za to, že ten kádr vytáhnul nahoru. Je třeba se ale na věc dívat reálně. On prostě nemá co dát tomu týmu a chce se to posunout dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Však přislo spousta novejch hráčů a ti se nedokážou sehrát za pár utkání v přípravě.Navíc ani teď ten kádr nemá na víc, jak 5. místo.. Je potřeba trenérovi dát delší čas, ne ho vyhazovat po pár neúspěšných výsledcích. Takovouhle taktiku střídání trenérů jsme praktikovali do týhle sezony asi 5 let a jak to dopadalo.

Reagovat
F.Torres

No ale v přípravě ty výsledky byly. Tedka nejsou a ty nákopy jsou žalostný. Vždyť s takovým týmem bychom měli přehrát nějakých 8 týmů kombinačně a naložit jim co se do nich vejde. Ti hráči tam na to jsou.

Neřekl bych, že víc jak na 5. místo nemá. Minimálně na ten Liberec máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže vám naopak uškodily ty zběsilý nákupy. Na podzim s Uhrinem předváděla SKS lepší hru a hlavně měla výsledky. Železník a Mešanoviš daleko za očekáváním, Mihálik .. k tomu už jsem se vyjádřil., o Hušbauerovi škoda slov . Kladný hodnocení by snesli max. Bořil a Pavlenka, ale tak vás zas nemám prostudovaný. Prostě doplácíte na nesehranost a tu nutostnost letos tu EL udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je nejlepší posila Barák.Hodně mi připomíná Součka - výborný pokrytí míče, dobrej přehled, přihrávky, navíc je silnej v osobnívh soubojích díky svojí postavě. A hlavně je mu tepve 21 - takže je velmi perspektivní.

Reagovat
Spalovač šancí

A přitom v přípravě to šlo i kombinančně

Reagovat
smazaný uživatel

Já vždycky byl příznivec Slávii i pod Hřebíčkem jsem to zvládl ale ted, ted už to fakt nejde.... ke všemu hrajou paskvil s tím co mají, bezmyšlenkovitě nakupujou hráče bez koncepce.... hrůza co se děje pod tím lobotomem Tvrdíkem...

Reagovat
Irek

pockat, nemuzu s Tebou vubec souhlasit...teda az na ten paskvil :) v tom mas recht, ale uvedom si, ze Hrebicek, byl opravdu malem HREBICEK DO RAKVE !!! hovno hraci, hovno treneri (Pastoor pozn.red.:) sestupu jsme utekli o kurva tenkej chlup a ba dokonce ani vlastni silou, ale neskutecnou a neopakovatelnou nahodou, jinej duvod zachrany nez nahoda v tom nefiguruje a ty tvrdis, ze to bylo lepsi? :) wow :) nejak mi to neladí :) nic ve zlím :) ted mame prachy, a zaklad byl, co si vzpominam, stabilizovat kadr, sfouknout ty, co nemaji ani na divizi a kopou za Slavisticky áčko, srovnat dluhy, zastavit soudy a arbitraze apod. vyjasnit si vlastnickou otazku a pak se muze mluvit o nejakym utoku na pohary... ty jsi to nejak pomichal, tvrdik a p.Simane nas zachranili od bankrotu, sehnaly dobreho trenera (a nez se do me pustite ze neni Uhrin dobrej trener tak si uvedomte, co je kde k dispozici a zkuste mi to vymluvit, vsude krom plzne, mel uspechy a sorry, ale je rozhodne lepsi nez Krejci) vyscoutovali velmi, velmi nadejne mladi, Mihalik, Pavlenka, Boril nejsou vubec spatni hraci a je tam velka moznost, ze po case je zpenezi nekolika nasobne, ci se stanou tahouny SKS...nakoupilo se to, prisel novej trener, v lete se bude posilovat, ale tady uz by nekdo chtel vysledky....??? WTF? to nefunguje lusknutim prstu...to chce cas...klid...souhru...pochopit a zazit si do palice, co po nich trener chce...SKS je klub, co se ted nedavno znovu narodil, musi se naucit sedet a az potom stat a chodit...nemuzes chtit, aby hned behal a skakal, chapes? :) osa tymu je dobre, Deli, Soucek, Skoda, snad i Josef, uvidime...vysledky prijdou, nepochybuju...

Reagovat
exse

Když si člověk vezme, jak dokázali rozházet 100 mega když tam ještě byli Šimáně a Dovalil, tak jediná šance aby v budoucnu hráli o titul je, kdyby tu částku ještě ztrojnásobili. Přitom tu kostru už měli předtím měli silnou. Stopery měli nejlepší v lize, k tomu Škoda se Součkem. Stačili 3-4 top hráči, na nejslabší posty a i pod Uhrinem by o to 3. místo hráli. Místo toho přišel jen Bořil a kupa průměráků na posty kam hráče vůbec nepotřebovali.

Reagovat
Bakary3

To jsem rikal od zacatku, spokojil bych se s Borilem, Barakem, Mesanovicem a jeste jednim KVALITNIM utocnikem, prozatim by to uplne stacilo.

+ v lete Sventa, mozna Pavlenku, kdyby se nezvedl Berkovec.

X novych hracu a zlepseni tomu tedy fakt neodpovida.

Reagovat
djwenca

Hlavně nechápu to, proč pořád Uhrin přehlíží Keniu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Protože je zraněný/není fit.

Reagovat
Murtago

a když je fit tak proč?

Reagovat
Mada

Nechce se mu trénovat.

Reagovat
db18

Je to Kenia... ten není nikdy fit, protože se vždycky stihne znovu zranit.

Reagovat
Irek

Ty krááááááwo, S.Deli me vcera hodne pobavil :) je to borec, ten se ty techniky vubec neboji, jen vejs, jen houšť, jen vetsi kapky :) skoda ty penalty, prislo mi to nechutne podcenneny, uz bych osobne Josefa penaltu kopat nenechal, primaky a celkove standardky ma asi dobry, to joo, ale proste na penaltu uz bych ho nepustil...jinak chvilema to vypadalo nadejne, ta nase hra, ale pak vzapeti jako kdyby se vymenila cela jedenactka a oni nevi, co maji hrat... nebyl spatnej vykon Pavlenky, mel tam dve nebo snad i tri tezsi zakroky, do budoucna by mohl byt opravdu prislib, za goly nemohl...libil se mi i Mihalik, sviznej, hbitej, rychlej...az prolomi smulu, mohl by to bejt supr kauf, na me celkem dojem udelal :) jinak TOP Škoďák :) tohle asi potreboval, skoda, skoda, skoda, ze nedal hattrik :) snad vydrzi zdravicko...

Reagovat
Posledni Kovboj

Ringo?

Reagovat
Irek

Neeeee :)

Reagovat
Murtago

Kdyby ho pustil Šímáně do Emirátů, mohl už mít 20 míčů za chvíli vydělanejch

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele