Škodu gól v derby tolik netěšil, jedna vlaštovka prý jaro nedělá

20.03.2016, 22:48
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

keecááá

Reagovat
OnderCZ

To si fakt Slávisti chtějí po dnešku stěžovat na rozhodčího? Můžou být ještě rádi.

Reagovat
smazaný uživatel

No moment, kde si Škoda stěžuje na sudího?

Reagovat
OnderCZ

„To, že nám za to dával rozhodčí žluté karty, tak to asi každý rozhoduje jinak," prohlásil autor jedenácti ligových branek v sezoně.“

Cítím z toho takovou „nepatrnou“ ironii.

Reagovat
smazaný uživatel

třeba za to čekal červenou

Reagovat
smazaný uživatel

A myslíš, že tím naznačuje, že žlutý karty ovlivnily zápas? To by za chvilku hráči říkat nic, aby z toho někdo neměl špatný sny.

Reagovat
OnderCZ

Napsal jsem snad něco takového? Vůbec nic ve smyslu ovlivnění zápasu. Jen prostě z těch slov jde vyčíst, že se mu nelíbí, že dostali tolik karet a Sparta ne.

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti tak vadí, že se mu to nelíbí?

Reagovat
OnderCZ

Mně je to úplně jedno hele. Jen je tady možnost komentářů, tak jsem napsal, co si o tom myslím. To je všechno. ::wink:

Reagovat
smazaný uživatel

Já se nedivím tobě, protože ty karty byly poměrně oprávněný a nedivím se Škodovi, protože to tam jednou nakoupil docela fest a karta pro Spartu nebyla žádná - myslím, že tohle je ta jeho trpkost. Ale to bylo takový nejistý, mohl ji dát, nemusel - prostě každej to píská trochu jinak.

Reagovat
OnderCZ

Tak karty tenhle zápas určitě nerozhodly, na tom se shodneme asi všichni. Ten aut před tím druhým gólem být taky nejspíš asi neměl, nevím, soudím jen podle záběrů, co byly v TV a moc průkazné to nebylo. Ale ten gól mohl padnout kdykoliv potom, i kdyby tuhle chybu sudí neudělali, Sparta tlačila dost a ve druhém poločase na rozdíl od toho prvního se dostávala k větším šancím. Ale jsou to jen kdyby, znáte to, to nemá cenu řešit. A Škoda nikdy nebyl nějaký raubíř, ten mi vůbec nevadí, jen prostě mě zaujala ta slova, fakt to vypadá jako ironie, tak se aspoň rozjela diskuze.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím, že si každý něco z nějakých slov domýšlí, pak se původní výpověď přetváří a nakonec se to obrací proti tomu, kdo jen nějak musel odpovědět na položený dotaz. Za chvíli tu sparťani budou psát něco o brekotu. Ale to spíše platí obecně, nejen na tohle. BTW. za co dostal kartu Jablonský?

Reagovat
OnderCZ

Sparťani si hlavně užívají výhru. Jablonský ji dostal myslím za to, že úmyslně kopnul/hodil druhý míč na hřiště, přestože viděl a věděl, že Sparta už hází aut s jiným míčem.

Reagovat
naheCZ

Po otočeném autu, měli jsme vhazovat my...ale dělat to prostě nemá za žádné situace

Reagovat
lada.sp

jasně kdyby sudí pískal rovina tak nás slávka přejela jak parní válec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakticky dostali na karty 5:0, protože Jablonského to byla dětská nerozvážnost, hodit míč na hřiště, když protihráč už hodil aut a Kenia a Frýdek je vyfasovali současně, takže zřejmě za nějakou potyčku po vstřeleném golu? Přiznám se, že tam jsem pouze zaregistroval, že je dostali, ale proč nevím.

A mně se naopak zdá, že se mu zdálo divné, proč Slávisti vyhráli na karty 7:1, protože ten zápas byl hrán poměrně ostře z obou stran a třeba Costa tam minimálně jednu vyfasovat měl.

Nicméně jako Slávista musím přiznat, že včera jsme na Spartu prostě neměli a byla otázka času, kdy vyfasujeme gol. Tedy spíše goly a ten zápas rozhodčí určitě neovlivnil. Spíš naše ustrašená a zatažená hra. A vlastně vysvětlení našich žlutých je na místě. Když nemáte na noze 70 minut míč, tak do něčeho kopat prostě musíte, no.

Reagovat
anarchochuligan

A když to nejde po jejich: Hned sudí, šišatý míč, vysoká tráva, špatné obutí, sprostí fanoušci na stadionu, opilý delegát, blbě načasovaný gól domácím, nekvalitní fyzická kondice spoluhráčů, mlha na stadionu, atd, atd.

A to chcete hrát EL? Raději hrajte o pohár rýže...

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, kde jsi tyhle pindy četl? Nebo je to výplod tvýho mozku?

Reagovat
Bakary3

Bohuzel ten tym na to nema, hlavne 10 posil a kolik jich k necemu je?

obrana az na levyho beka poresena, DZ soucek ok, LZ Zmrhal ok, Skoda ok.

Jinak ale nevidim nic dalsiho, Zeleznik je k nicemu a Mesanovic je dobrej tak jako zolik, misto zeleznika mel prijit ke skodovi top hrac, nejakej rychlej stirek typu baros.

A v zaloze krom soucka a zmrhala - Kenia i Husbauer liny a prinos pro tym nic moc, to uz bych byl snad radsi, kdyby tam byl min fotbalovej, ale pracovitej hrac, treba snad i Barak.

Vpravo jednou Vukadinovic (ten neni spatnej), jednou Mihalik.. ale zadny terno.

Spoustu penez rozhazeli a k nicemu, jsem zvedavej na leto..

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že něco z těch posil se chytí, jen to chce trochu času - což ale nemění nic na tom, že se dost utratilo a ten efekt zase tak velkej není...

Reagovat
Bakary3

za me dobry Boril, Barak, Mesanovic jako dvojka na hrot..

Spatny Pavlenka, na dvojku zbytecnej luxus, dal Husba, Zeleznik, Linhart, Mihalik... tady proste nevidim zadny zlepseni oproti Voltrovi, Hrubymu, Bazalovi, Milanovi Cernymu, Svickovi, a to jsou navic srdcari..

Reagovat
Hristo Stoichkov

V klidu, ten roky vybrakovaný kádr se nezmění během půlroku (ani roku či dvou) v aspiranta na titul. Kritizovat jednotlivý hráče je sice snadný, ale pokud nefunguje víceméně nic, tak to asi nebude jenom o těch hráčích. Jsem zvědavý spíš na Uhrina, který se jevil jako náročný kouč, který chce hrát moderní fotbal. Ale na jaře je to v tomto směru opravdová tragédie. Navíc si myslím, že nikdo lepší než ti v zimě příchozí by se do Slavie nehrnul, Plzeň i Sparta jsou mnohem dál a jistota pohárů je pro hráče významnou motivací.

Reagovat
Bakary3

Tojo, ale musi byt videt aspon neco a ja na Zeleznikovi ci dalsich jmenovanych nic nevidim. Mihalik se mozna zlepsi... a Husbauera koupit do hry se dvema utocnikama je blbist.. nevidim tam nejakou velkou koncepci, nakupy jen aby se nakoupilo..

A Uhrin je fakt, ze zatim fakt nic vyraznyho neukazal..

A pro veikka - s tim Keniou souhlasim, ale nevim, jestli mu chybi motivace, nebo ho nebavi chodit na hriste na 20 minut.. kvality ma veliky..

Reagovat
veikko

Kenia mi vždycky přišel jako kreativní hráč, který byl z celé Slavie nejlepší. Ale moc Slavii nesleduju ...

Reagovat
Losinho

Ten tým má na boj o čtvrtý místo s Libercem, což zatim tak nějak plní. Sparta s Plzní jsou úplně někde jinde a na úroveň Bolky se můžeme dostat příští sezónu, kde bychom třeba to třetí místo uhrát měli (a když ne, můžeme řešit Uhrina..)

Reagovat
salami

tak neni sranda sehnat top utočníka, neni kde brát, Mešanovič byl slušnej nákup, Železník se nepovedl, Mihalíka bych nesoudil, zatim toho odehrál malinko, pulka hráčů byla po nemoci, takže bych to uplně nehodnotil, já Hušbauera vidim jako dobrej nákup, ale máš pravdu, že se nehodí do systému s dvěma hrotama, ale spíš vedle Součka do 4-5-1, nicméně konkurenci tam ted trochu máme, v létě jako další krok musí bejt nákup 2-3 opravdu kvalitních hráčů, nejspíš Švento na beka, plus určitě kvalita na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu proč jste kupovali dva útočníky, kvůli kterým jste museli měnit celý herní systém a třešničkou tomu je koupě Hušbauera, se kterým počítáte do dvojčlenného středu, což prostě nejde. S ním je ten střed neskutečně otevřený. Takže já vidím hlavní chybu v tom, že se nepřivedli hráči, kteří by vám pasovali do systému, ale prostě se jen nakoupilo to, co se zdálo na trhu zrovna kvalitní.

Reagovat
salami

mně přijde, že systém 4-4-2 se moc nehodí pro tým, co chce diktovat tempo hry a ovládat střed, on Hušbauer přišel na pozici ofenzivního záložníka do diamantu, ale naopak se až moc stahoval k Součkovi a pak je tam zase mezera, už Beránek dělal tuhle chybu, na takovýhle 442 musej bejt prostě hodně specifický typy hráčů a nesmí se tam vytvářet ta hrozná díra mezi utokem a zálohou, která se pak překonává jenom nákopama, doufám, že příště to bude zase na jednoho hrota, na druhou stranu dvojka za Škodu byla potřeba jako sul, koupili se na ten post 2 hráči s tim, že Mešanovič zastane i podhrot nebo křídlo, když je potřeba, Železník zatim zklamání, ještě jsem nepřišel na to v čem vyniká, ale i tak bych to neviděl jako nějakej přepálenej počet utočníku ani do systému s jednim hrotákem

Reagovat
monty25
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele